Εντάξει δεν νομίζω ότι η Didimusic θα τολμήσει να μην επιστρέψει τα χρήματά σας ρε παιδιά.Θα είναι πιά τι να πω…δεν ξέρω.
Η συναυλία της Αθήνας πάει κατά πάσα πιθανότητα για του χρόνου το καλοκαίρι…
Φαντάζομαι πως θα πρέπει μέσα στη βδομάδα να βγει ανακοίνωση για επιστροφή χρημάτων γιατί πλησιάζει η 25 Ιουνίου(ημέρα διεξαγωγής) και θα είναι παράνομη λογικά η κράτηση των χρημάτων.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ 40000 εισητήρια*100 ευρώ μέσο όρο =4000000 ευρώ έχει εισπράξει η didimusic.ΑΝ επενδύσει κάπου αυτά τα λεφτά
π.χ.χρηματηστήριο, :lol: στοίχημα ,πόσα λεφτά μπορούν να βγάλουν
Μήπως περιμένουν να λήξει το μουντιάλ?
Πάντως τα νέα γενικά δεν είναι τόσο καλά… Η Φρανκφούρτη που είχε αναβληθεί μαζί μ’ εμάς και προγραμματιζόταν για του χρόνου το καλοκαίρι, ακυρώθηκε. Ακυρώθηκε επίσης και επίσημα η δεύτερη συναυλία που ήταν να δώσουν στο Άμστερνταμ και υπάρχουν αρκετές φήμες στο internet ότι η περιοδεία του 2007 μπορεί και να μη γίνει.
Όπως και να ‘χει, ακόμη κι αν τελικά τα καταφέρουν και κλείσουν για του χρόνου το καλοκαίρι, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση η DiDi δεν δικαιούται να κρατάει λεφτά για μια συναυλία που θα γίνει σε 365 μέρες. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους θέλουν και βλέποντας και κάνοντας. Οι τόκοι απ’ τα λεφτά που 'χει μαζέψει σε λίγο θα καλύψουν τα έξοδα του επόμενου Rockwave… :roll:
Καθαρά νομικά, από τη στιγμή που η συναυλία δε θα γίνει την ημέρα που αναγράφεται, υποχρεούνται να επιστρέψουν ολόκληρο το αντίτιμο του εισητηρίου. Όσο για την απόδειξη παροχής υπηρεσιών, μάλλον θα πρέπει να φάμε το χόρτο της λησμονιάς…
Περίμενε να πάρεις φράγκα πίσω… Με τις πρώτες βροχές κι άμα… Δόθηκαν προκαταβολή για την πρώην μεγάλη μπάντα που θα φέρουν και ζητάει τον κώλο της…
Αποδείχτηκε ότι οι τύποι είχαν τη σιγουράτζα των Rolling Stones και δεν ενδιαφέρονταν για το Rockwave… Μόλις τους έκατσε η άσχημη, “τρεχάτε ποδοαράκια μου”, με τις προκαταβολές από τους μαλάκες που τα σκάσαμε…
Βρε Toto και πάλι Toto…
Μαύρο στους Firehouse
Siga min ginei periodeia to 2007.Nomizo oti kaneis den pisteue pregmatika oti tha ginei apo tin proti mera.
Αν ανακοινωθει κατι για επιστροφη των χρηματων ενημερώστε το topic για να ξερουμε… 8)
Βασικά, αν ανακοινωθεί επιστροφή χρημάτων, τα παίρνεις εύκολα. Αν δεν ανακοινωθεί τα παίρνεις σχετικά δύσκολα, με τη βοήθεια του ΙΝΚΑ όμως…
Για το 2ο σκέλος, έχεις απόλυτο δίκιο. Μέχρι πριν από λίγες μέρες είχανε ξεχάσει τα περί επετειακού Rockwave και τώρα τα ξαναθυμηθήκανε…
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε μία περίπτωση στις χίλιες να μη πάρουμε πίσω τα λεφτά μας - μη τρελαθούμε τελείως, είπαμε… Το θέμα είναι το πότε θα τα πάρουμε… Αν είναι δηλαδή να περιμένουμε ακόμη ένα τρίμηνο να διπλασιάσουν τους τόκους τους, τι να πω πια…
Keefer, γιατί το λες έτσι; Υπήρχαν στην αρχή τουλάχιστον σοβαρές ενδείξεις ότι θα πηγαίναμε για 2007 - κι ακόμη δεν έχει αποκλειστεί τελείως το ενδεχόμενο. Και καλύτερα θα ήταν για τους Stones από οικονομικής άποψης (έξτρα περιοδεία, χωρίς το “τρέξιμο” της παγκόσμιας, περισσότερα εισιτήρια αφού του χρόνου δεν έχει Μουντιάλ κλπ.) και αρκετές πόλεις είχαν μείνει απ’ έξω.
Όσο για τη “σιγουριά” της DiDi για τους Stones, συμφωνώ απόλυτα… Και για ποιο επετειακό Rockwave μας μιλάνε, για την 83η συναυλία των Dandy Warhols, για άλλα σχήματα που σε φεστιβάλ με τη κυριολεξία της λέξης τα έχουν στο κάτω-κάτω του lineup ή για τους Franz Ferdinand που πρέπει να σώσουν μόνοι τους την κατάσταση; Ή μας θεωρούν πολύ βλάκες ή νομίζουν οτι θα τους περνάει πάντα. Πολύ θα γουστάρω μια χρονιά με τα ξαναζεσταμένα που μας σερβίρουν και τα πασάρουν για “επετειακά” ή “το μεγαλύτερο Rockwave όλων των εποχών” να πουλήσουν ελάχιστα μπας και βάλουν μυαλό. Η αλλαζονία καλό ΔΕΝ κάνει κι αν θέλουν να λέγονται επαγγελματίες έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους και πολλά κακώς κείμενα να διορθώσουν.
Τέλος, αναρωτιέμαι από που την αντλήσανε αυτή την έρημη τη “σιγουριά” για τους Stones… Στις αρχές, που κοπήκαμε απ’ τη λίστα των επίσημων συναυλιών και η DiDi - έκανε πως - δεν το ήξερε; Στο διάστημα που ήμασταν εκτός κι ο Λώρης έλεγε ότι δεν αλλάζει η ημερομηνία (που άλλαξε!) και η μόνη του δήλωση ήταν “όλα καλά”; Στη συνέχεια που τελικά η ημερομηνία άλλαξε και όλα ήταν στον αέρα μέχρι δυο μέρες πριν την προπώληση; Ή όταν ανακοινώθηκε το ατύχημα του Richards και ο Λώρης επέμενε στο “όλα καλά του και κανένα πρόβλημα” μέχρι που βγήκε το ίδιο το site των Stones να τον αδειάσει πάλι;
Αστεία έχουν καταντήσει όλα αυτά.
Αρπαχτή το λένε… :evil: Αλλά… αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη… :lol: :twisted:
Είδες πουθ τελικά συμφωνήσαμε Φωτεινή; Μακάρι να ήσουν εσύ η σωστή, αλλά τα βρωμοφράγκα έχουν μολύνει τα πάντα
Giati den nomizo fusiologikos anthropos ton 60 kati kai me tosa provlimata ugeias kata kairous na exoun tin adoxi kai tin oreksi na kanoun alli mia periodeia.Ksekinisan to 2005 kai tha teleiosoun to 2007??
Mono pou to skeftomai kourazomai.
Είναι ματαιόδοξοι οι άνθρωποι, καλέ. Dorian Gray και βάλε…
Νομιζω οτι υπερβαλλεις λιγο.Δεν νομιζω οτι ολα αυτα γινονται απο ματαιοδοξια
Είναι ματαιοδοξία και απληστία να θες να συνεχίσεις μέχρι να σε αφήσουν οι δυνάμεις σου. Δεν το κάνουν για τη μουσική. Τα 2 από τα 10 τραγούδια που βγάζουν λένε κάτι και τα υπόλοιπα είναι διασκευές… Δεν έχουν καταλάβει ότι γέρασαν;;
Το ξέρω ρε συ telisvas, δεν τρέφω αυταπάτες, είπαμε. Έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης οι Stones και το management τους για όλη αυτή την κατάσταση μετά το ατύχημα (γιατί το ίδιο το ατύχημα δεν μπορούσαν να το είχαν προβλέψει) και τον εντελώς παράλογο τρόπο που προγραμματίζουν τις νέες ημερομηνίες, όμως περισσότερο νευριασμένη είμαι αυτή τη στιγμή με τη DiDi και τον απίστευτο ερασιτεχνισμό της. Από “όλα καλά” σε “όλα καλά” και ενημέρωση μηδέν…
Τώρα θα τους κάτσει και η φάση με τους Guns ‘n’ Roses και θα 'χουν να λένε πάλι τι τέλεια εταιρεία είναι που φέρνουν μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα (…)… Ελπίζω αυτό να μη σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε άλλο τόσο για να μάθουμε κάτι για τους Stones.
Η συναυλία θα γινόταν μεθαύριο, έλεος! Τι περιμένουν;
Μη πάει κανάς ο οποίος δε γνωρίζει και πάρει κανά εισιτήριο ακόμα.
Γιατί, πουλάνε ακόμα εισιτήρια; 8O
Δεν πιστεύω… Αν το κάνανε αυτό θα ήταν πια η απίστευτη απατεωνιά… Αλλά δεν νομίζω να συνεχίζουν να πουλάνε.
Diaskeues???Ti ennoeis??