Rolling Stones στην Αθήνα!

Δε ξέρεις τί απατεωνιές είναι ικανοί να κάνουν. Μπορεί να σου πούν, ότι μιά χαρά συνεχίζεται η προπώληση και ότι η συναυλία θα γίνει το Σεπτέμβρη σίγουρα. Από αυτούς όλα να τα περιμένεις. Όπως επίσης να περιμένεις να πάει κόσμος στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Μή κοιτάς που εγώ και σύ ενημερωνόμαστε από το διαδίκτυο. Στην ακύρωση του X-Fest διάβασα, εδώ μάλιστα, ότι υπήρχε κόσμος που πήγαινε στην Ριζούπολη.

Akurothike kai episima to 2007 gia na kserete kai na min elpizete.Fotini ego to elega.Makari na evgaina pseftis.

afto itane, ama den vgei anakoinwsh gia eksarghrwsh mexri ta mesa Iouliou(10 to poli) tha paw na zhthsw ta lefta apo to ticket house, etsi ki allios, kai to septemvrh na ginotane h sinavlia den tha pigaina.

Keefer, που άκουσες ότι ακυρώθηκε επίσημα; :?:
Έχω ψάξει και στο IORR, και στο επίσημο site, και στο Rocks Off αλλά δεν λέει πουθενά κάτι τέτοιο!

Πάντως στην προκειμένη περίπτωση είναι άδικο να κατηγορούμε την Didi. Και αυτό γιατί απλά η Didi ΔΕΝ διοργανώνει τη συναυλία. Τη συναυλία τη διοργανώνουν οι ίδιοι οι Stones και όλες οι ανακοινώσεις και οι εξελίξεις προέρχονται απ’αυτούς. Η didi έλεγε “όλα καλά” γιατί ή που δεν είχε ενημέρωση, ή τις έλεγε το μάνατζμεντ πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Και για το ότι δε θα έρθουν φέτος, η Didi δε φέρει καμία ευθύνη.

Ρε παιδια με τα λεφτα τί θα γινει…? Ακουσατε τιποτα για επιστροφη χρηματων και μεχρι ποτε?

Σωστο…Τουλάχιστον να μας μας πουν τι παίζει,Δε μπορεί να μην ξέρουν τίποτα.
Όπως πριν ασχολούνταν με τους Stones και είχανε γράψει το Rockwave τωρα που δε τους βγηκε κάνουν τη πάπια και ασχολούνται μόνο με το Rockwave.

Fotini eixe ginei ena post sto iorr.org pou elege oti h athina ktl akirothikan gia to 2007.Vasika to eida prin apadisei kaneis kai to ekana post edo.Telika lene oti egine lathos metafrasi kai oti ennoousan akures gia to 2006 kati pou omos to kseroume polu kairo tora.

Χαλαρώστε παίδες! Τι, λέτε να μας κρατήσουν τα λεφτά; Δε γίνεται. Θα βγει ανακοίνωση σύντομα. Απλά περιμένουν κι αυτοί να δουν αν θα γίνει όντως του χρόνου.

ΥΓ:Φωτεινή, τσέκαρε τα pm σου όποτε μπορέσεις :wink:

Cozy, pm λήφθηκε και έχεις κι εσύ :smiley:

Κι εγώ δεν λέω ότι θα μας κρατήσουν τα λεφτά στη DiDi, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως άσχετα από το μεγάλο μερίδιο ευθύνης των Stones, η δική της συμπεριφορά είναι επιεικώς απαράδεκτη. Καταρχάς η όλη στάση τους μόνο επαγγελματισμό δεν μου μεταφέρει, δηλαδή, θυμήσου λίγο την κατάσταση όταν είχαμε βγει απ’ όλες τις επίσημες λίστες και ο Λώρης έλεγε “όλα καλά”. Που στέκει αυτό το “όλα καλά”; Μια εταιρεία με επαγγελματίες θα παρείχε καλύτερη ενημέρωση ή τουλάχιστον θα έβγαζε μια δήλωση που θα αναγνώριζε το πρόβλημα και θα έλεγε ότι αναμένει. Τελικά μόνο “όλα καλά” δεν ήταν τα πράγματα.

Επίσης διατηρώ τις αμφιβολίες μου σχετικά με το γιατί δεν ήμασταν ανάμεσα στις χώρες που κλείστηκαν για το 2006 και κατά πόσο φταίνε μόνο οι Stones ή υπάρχει ευθύνη και στην ελληνική πλευρά.

Τέλος, δεν μπορείς να βγαίνεις στα ραδιόφωνα ως εταιρεία την Παρασκευή και να λες “το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα παίξουν την Κυριακή”. Για μένα αυτό είναι εμπαιγμός. Συν αυτό που λέει ο Turin, ότι γενικά όποτε τους συμφέρει κάνουν την πάπια, για να μη πιάσουμε και το θέμα του καπέλου των 10 Ευρώ…

Άστα να πάνε γενικά :lol:

Τα παραπάνω τα έγραψα το πρωί, αλλά μου φαίνεται πως πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοίνωση της DiDi. Keefer, είχες δίκιο, μάλλον όλη η προοπτική του 2007 πάει… στα σκουπίδια. Ακυρώθηκαν ήδη Brno και Gothenburg και μερικοί promoters σε άλλες χώρες λένε ότι έχει ακυρωθεί όλο το σκέλος του 2007.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί: γιατί βάζεις μια συναυλία σε κατάσταση αναβολής, μόνο και μόνο για να την ακυρώσεις ένα μήνα μετά. Τι έχει μεσολαβήσει; Τι έχει αλλάξει;

Dustixos loipon ego den tha tous do pote.Apo tin alli me apogoiteusan toso polu pou tora den me polunoiazei.

http://www.iorr.org/news.htm

απαράδεκτο.

Πραγματικά απαράδεκτο.

Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ έχει να κάνει με θέματα υγείας, αλλά και πάλι, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν προέκυψε τις τελευταίες 30 μέρες. Μ’ άλλα λόγια, θα το ξέρανε απ’ την αρχή ότι δεν μπορούσανε να παίξουνε, οπότε γιατί μας βάλανε σε αναμονή;

Στα forum ακόμη και fans που ασχολούνται με τους Stones απ’ τη δεκαετία του 60 λένε ότι έχουν μείνει άναυδοι και δεν έχουν σκοπό να παρακολουθήσουν άλλες συναυλίες. Αν ο στόχος των Stones ήταν να απογοητεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, το καταφέρανε μια χαρά. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω με τι τρόπο σκέφτονται και λειτουργούν, τόσο οι managers γύρω τους, που υποτίθεται έχουν γνώσεις της δουλειάς που κάνουν, όσο και οι ίδιοι οι Stones που αφήνουν να γίνονται τέτοια πράγματα με αντίκτυπο στο όνομά τους και τη δική τους υπόληψη.

Τώρα το ανέκδοτο είναι να δούμε πώς θα χειριστεί η DiDi το θέμα και πόσο σύντομα θα έχουμε απάντηση για την επιστροφή των χρημάτων.

Η επιστροφή του αντίτιμου των εισιτηρίων της συναυλίας αυτής θα γίνει από τα
Ticket House

Αθήνα : Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) Τηλ: 210 3608366 και

Θεσσαλονίκη : Εθν. Aμύνης 20 Τηλ: 2310 253630,

ξεκινώντας από τις 5 Αυγούστου 2006 μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου 2006.

Περισσότερα για την ακύρωση της ελληνικής εμφάνισης των Stones, αύριο το πρωί στην κεντρική σελίδα του Rocking.

5 Avgustu? egw twra ta thelw :!:

stoneσ Μου θελατε… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

το extra 10ευρω θα το επιστρέψουν ή όχι?

νομίζω όχι :cry:

Απαράδεκτο !!! Δηλαδή τι περιμένανε τόσο καιρό??? Και γιατί η επιστροφή θα γίνει απο 5/8 ??? Σε 1μιση μήνα απο τώρα δηλαδή!!! Μήπως περιμένουν να τα ξαναμαζέψουν αφου, πιστεύω, πως τα έδωσαν για Guns??? Aπατεώνες Stones&Didiδες… !!!Ούστ !!! Αν δεν δώσουν τα 10 ευρώ, νομικά μπορείς να τα διεκδικήσεις?

Vasika kai h ellada na min ginontan alla evlepa ta 2/3 ton sunaulion pou akurothikan na programmatizontai mesa sto septemvri tha imoun ikanopoihmenos.Ti me noiazei an exoun sumvolaia na paiksoun ameriki septemvri ktl.Lefta exoun as ta spasoun kai as paiksoun europi.Toso apogoiteusi.Makari na min erxontan apo tin arxi.Den me noiazei pote tha paro ta money kai pragmatika den tha klapso gia ta 10palioeuro.Ego edosa ta lefta mesa apo tin kardia mou gia na do tous stones.Ta upoloipa einai perita.Afou den tous eida kai oute prokeite na tous do ta lefta einai to teleutaio pou me noiazei.Etsi kai allios ta lefta einai to mono sigouro.