Rolling Stones στην Αθήνα!

Keefer, κι εγώ τα λεφτά με όλη μου τη καρδιά τα έδωσα και δεν το σκέφτηκα καν ΑΛΛΑ από τη στιγμή που η συναυλία ΔΕΝ θα γίνει, η κίνηση της DiDi να κρατήσει τα λεφτά ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ είναι πολύ απλά [size=6]ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ[/size]. Και δεν πρέπει να της περάσει έτσι. Απ’ τη στιγμή που μια συναυλία δεν γίνεται, η εταιρεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να επιστρέψει τα χρήματα απ’ την αμέσως επόμενη μέρα, όχι ένα μήνα και κάτι μέρες μετά. Πραγματικά αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι!

Για να μη πω ότι δεν μπήκαν ΚΑΝ στον κόπο να ενημερώσουν το site τους - απλώς αλλάξανε το banner και λέει τώρα από το “κρατήστε τα εισιτήριά σας - η συναυλία θα αλλάξει ημερομηνία” ένα “επιστροφές από τότε μέχρι τότε”. Τα τηλέφωνα δεν τα απαντάνε καν παιδιά, είναι δηλαδή να γελάς και να κλαις. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

Εγώ δεν πήρα εισητήριο αλλά παιδιά πραγματικά έχω πάθει πλάκα. Τι μπουρδέλο είμαστε τελικά; Αν γινόταν αυτό σε άλλη χώρα θα την κλείνανε την didi. Εμείς φταίμε όμως και κανένας άλλος. Στη Γερμανία αν μια εταιρεία είχε τέτοιες πρακτικές ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα έπαιρνε εισητήριο για συναυλίες της. Εμείς όμως μια ζωή κορόιδα. Πού είναι η αντίδρασή μας;

Υπάρχει αντίδραση. Μετά από τόσες ακυρώσεις φέτος το καλοκαίρι, ποιος θα πάει να ξαναπάρει εισιτήριο μήνες νωρίτερα? Γιατί νομίζεις ακυρώθηκε το X-Fest? Ένας από τους λόγους ήταν η χαμηλή προπώληση (σε συνδυασμό βέβαια με την υψηλή τιμή).

Προσωπικά έκανα τάμα. Να μου κοπεί το χέρι αν πάω να ξαναπάρω εισιτήριο 2-3 μήνες νωρίτερα. Από δώ και πέρα τις τελευταίες μέρες, εκτός αν υπάρχει υποψία για sold out. Σα πολύ τους έχουμε καλομάθει. Πέρσυ πήρα εισιτήριο για Maiden 6 μήνες νωρίτερα, από τα Χριστούγεννα για το τέλος Ιουνίου.

Λοιπόν μίλησα μαζί τους και μου είπανε ότι μέχρι χτες το βράδυ επικοινωνούσαν με Νέα Υόρκη προσπαθώντας να κλείσουν τους Stones για Σεπτέμβριο, κάτι που φυσικά δεν έγινε.

Υπάρχουν - όπως μου είπαν - κάποιες διαδικασίες με την εφορία που χρειάζονται χρόνο, γι’ αυτό και ο ένας μήνας. Επίσης μου είπαν πως η Tickethouse είναι φορτωμένη με την προπώληση για Guns ‘n’ Roses κι αν μπορούσαν να βάλουν από τώρα τις επιστροφές θα γινόταν χαμός στα ταμεία και θα προκαλούταν εκνευρισμός. Θα μπορούσαν μου είπε να το “καθυστερήσουν” επίτηδες, ώστε το διάστημα ανάμεσα στην ανακοίνωση και την επιστροφή να μη φαίνεται τόσο μεγάλο, αλλά ήθελαν να μας το πουν αμέσως.

Τέλος μου είπαν ότι θέλουν να είναι ικανοποιημένοι οι πελάτες τους, ακριβώς επειδή διοργανώνουν κι άλλες συναυλίες και ότι και γι’ αυτούς θα ήταν πολύ θετικό να έφερναν τους Stones και γι’ αυτό το προσπάθησαν μέχρι τη τελευταία στιγμή και ότι όλη η διαδικασία και η έλλειψη ενημέρωσης έφερε και σ’ αυτούς μεγάλο εκνευρισμό.

Τι να πω ρε παιδιά… Δεν ξέρω πια ειλικρινά τι να πιστέψω, ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο…

Kαλά,πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ μπορεί να είναι ορισμένοι άνθρωποι. :x :x

Τίποτα για την επιστροφή της “παροχής υπηρεσιών” ακούστηκε? Ή θα μας πάρουν και άλλα για την επιστροφή?

Ψέμα…

Ενώ τώρα όλα είναι ήρεμα και ωραία…
Που ζούνε…;

Μας λυπήθηκαν και τους πιάσαν οι καλοσύνες…

Δεν το δείχνουν…
Α,τα καημένα τα ζώα…

Βασικά ακόμα δεν ξέρουμε σίγουρα για τα 10 euro, έτσι δεν είναι;
Πάντως 40000(προπωλημένα εισητήρια)*10=400.000 euro έσοδα από μία συναυλία που δεν έγινε σηκώνει πολύ κράξιμο.

Νομίζω στα Νέα διάβασα ότι τα εισιτήρια που πουλήθηκαν ήταν 50.000, οπότε κάντο το ποσό - απ’ τα 10 Ευρώ μόνο - 500.000 Ευρώ.

Εντύπωση μου έκανε αυτό που μου είπε, ότι δηλαδή όλα τα λεφτά βρίσκονταν κλειδωμένα σε λογαριασμό των Stones. Και το ποσοστό του promoter; Θα το έπαιρναν μετά δηλαδή;

Πολυ πιθανον να πληρωνονταν μετα την συναυλια.

Σε τετοιες μεγαλες παραγωγες τα πραγματα δεν λειτουργουν οπως εχουμε συνηθισει στην Ελλαδιτσα.

Α; τολμήσουν να κρατήσουν τα 10 Ε και θα γήνει της πόπης :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Συμφωνω δε θα ξέρουν από που θα φύγουν!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 2-3 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ?ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ?

Φαντάζεστε να μας ζητήσουν άλλα 10 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών επιστροφής χρημάτων; :stuck_out_tongue: :smiley: :? (λες; 8O )

Edelos asxeto me tin sunaulia ton Stones,alla mipos kserei kaneis sas,kapoio sugkekrimeno magazi stin athina pou tha mporousa na vro kalis poiotitas kai poikilias T-Shirt me tous Stones?

kalhs poiothtas poli diskolo na vreis, ta perissotera einai sto monasthraki kai h poiothta einai…, boreis omos na pas sto Mr.Copy sta eksarxeia kai na doseis dikia su eikona thn opoia tha tiposun aftoi sto bluzaki, einai ligo akriva alla h poiothta einai arketa kalh.

Eixa paei se ena palia kato apo tin protoporia an kserete alla to ekana san kolise tin eikona pano,kai tora exei arxisei na ksekolaei.POu einai to magazi pou mou eipes?

einai Themistokleous 49, sta Eksarxeia.

Euxaristo tha to tsekaro.

Μήπως πήγε κανείς να πάρει πίσω τα λεφτά;; εντυπώσεις?!?! τα 10 τα δίνουν τελικά πίσω;