Rolling Stones στην Αθήνα!

Den to blepo.Tha pao mesa stin vdomada.Elpizo na min exei kosmo kai talaiporithoume me tous asxetous pou exoun mono ena simeio eksargurosis ton eisitirion.

telika den epistrefoun olo to poso tou eisithriou!!!kai lene tha vgei anakoinwsh gia to an tha paroume to poso ayto pisw!!!Elladaraaaaaaaaa

Ωραιοι οι κυριοι της Didi…εβαλαν ετσι απλα στα ταμεια τους 450-500.000 ευρω…
σιγα το ποσο…γιατι διαμαρτυρομαστε ρε παιδια???ουτε για στραγαλια δε φτανει το ευτελεστατο αυτο ποσο…

Ο σωστος καταναλωτης αυτο που σαν υποχρεωση εχει στον εαυτο του ειναι να σαμποταρει την συγκεκριμενη εταιρια απο εδω και περα…(οτι πραττουν δηλαδη οι νοημονες ευρωπαιοι) …αλλα -βαζω και τον εαυτο μου μεσα- θα το κανουμε για μια ακομη φορα γαργαρα και πολυ ευκολα θα βαλουμε ξανα το χερακι μας στη τσεπη για χαρη των “κυριων” αυτων…

Περαστικα μας…

Πράγματι αγαπητή Ίσιδα, έτσι είναι… Έχεις δίκιο. Και μεγάλη απάτη είναι, και εμείς θα τους τα ξανασκάσουμε σε πρώτη ευκαιρία. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, είναι πολύ μεγάλο. Άν ψάξουμε τα live που γίνονται στη χώρα μας και τί ποσά δαπανούμε το χρόνο για να παρευρεθούμε, μονίμως αδικημένοι βγαίνουμε σε σχέση με τους λοιπούς Ευρωπαίους. Αλλά και οι απαιτήσεις των rockstars εχουν γίνει μεγάλες (και σε περιπτώσεις, υπερβολικές!) Άν όμως καθίσουμε να τα σκεφτούμε όλα έτσι θα απογοητευτούμε. Έτσι όμως χάνεται η ουσία του πράγματος: η μουσική! Χαλαρώνουμε λοιπόν και απολαμβάνουμε τους καλλιτέχνες που μας αρέσουν μη σκεφτόμενοι εταιρείες, διοργανωτές κλπ. Αυτοί έχουν βρει τον τρόπο να τα κονομάνε εδώ και χρόνια αρπάζοντας από 'δω κι από 'κει και θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. Σήμερα τα άρπαξαν από 'σενα, αύριο θα τ’αρπάξουν απ’αλλού… Δε βγαίνει άκρη.

Οπότε, συμπέρασμα: πηγαίνουμε κάυθε χρόνο σ’αυτά που μας αρέσουν (και που αντέχει η τσέπη μας), το διασκεδάζουμε και τέλος, αυτό ήταν. Αντί να τα ρίξουμε στα μπουζούκια τα ρίχνουμε εκεί… Τουλάχιστον βλέπουμε κάτι ποιοτικότερο βρε αδερφε…

By the way, ακόμα και στα μπουζούκια δεν κατακλέβουν; Ακούω κάτι τρελά ποσά για μπουκάλια ακόμη και για άσημους “καλλιτέχνες”… (όχι ότι για τους διάσημους το εγκρίνω, αλλά πόσο μάλλον…) Για σταθείτε ρε παιδιά! Ακόμα δε σκάσατε απ’τ’αυγό σας… Θέλω να καταλήξω πως κι εκεί κλεψιά είναι, όχι μόνο στο χώρο μας.

Να’στε καλά όλοι και ν’ακούτε μουσική και να μη σκέφτεστε τίποτε άλλο! Αυτό είναι το νόημά της άλλωστε…

:wink:

Σε αυτή τη χώρα δε παιζόμαστε.Απο το τίποτα μας κλέψανε 10 ευρω και βγάλανε 300.000.Τέτοια απατεωνιά που που την βρίσκουν τα καθίκια πήγα να κάνω καυγα αλλά δεν είχε νόημα εγω τους έλεγα για το ότι είναι απάτη και αυτοί μου λέγαν άλλα αντί άλλων…Λίγος σεβασμός προς στα κορόιδα που σας τρέφουμε δε μπορειτε να έχετε ΡΕ!!!

Δυστηχως ετσι εχουν τα πραγματα, δεν μπορεις ουτε το δικιο σου να βρεις ουτε φυσικα να πεις “δεν ξαναπαταω σε συναυλια της συγκεκριμενης διοργανωτριας εταιριας” ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι ελαχιστοι εως κανενας θα το τηρησουν…
Θα συμφωνησω με τον Jim στα περισσοτερα…

re, phga xtes na eksargisrwsw to eisitirio kai htan kleista, kai tha parameinei leei mexri tis 16/8, ma kala, einai toso kseftilismenoi? 5/8 arxise h eksargirwsh kai aftoi tha einai kleista mexri tis 16? an einai dinaton…

Ρε παιδιά εγώ πήγα τη πρώτη μέρα εξαργύρωσης των εισιτηρίων στο tickethouse της Θεσσαλονίκης και μου έδωσαν πίσω και τα 10 ευρώ!! Λέτε να μπερδεύτηκε η κοπελιά στο tickethouse?

Μακαρι να μην μπερδευτηκε και να σας δωσουν ολα τα λεφτα σας πισω, εγω ευτηχως δεν ειχα παρει εισητηριο λογω εξευτελιστικης τιμης. Παντως αν δεν τα δωσουν πισω το θεμα σηκωνει δικαστηριο και αυτο μπορει να εχει συνεπιες παρα πολυ ασχημες για την εταιρεια.

sofi-k χαίρομαι που συμφωνείς, να’σαι καλά! :wink:

rychehead, ακόμα και να τους βάλουν χέρι, πάλι θα βρούν τρόπο να σε κλέψουν, μην ανησυχείς… 8) Δεν έχει τελειωμό η ιστορία… Μία μόνο λύση υπάρχει: ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ! Πολύ αμφιβάλλω όμως άν θα γίνει ποτέ αυτό στην Ελλαδίτσα μας… Έτσι μάθαμε… :?

Υπάρχουν και χειρότερα: Στη Βαγιαδολίδ της Ισπανίας χθες ακυρώθηκε η συναυλία μόλις 6 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης λόγω λαρυγγίτιδας του Jagger την ώρα που ο κόσμος πήγαινε ή βρισκόταν ήδη στο γήπεδο…Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακυρωθεί και η αυριανή τους συναυλία, επίσης στην Ισπανία…

aftoi telika mono gia na paizun sta genethlia proedrwn einai, vlepe Klinton…

Λοιπόν, σχετικά με τα 10 ευρώ: επιστρέφονται, αρκεί να έχετε μαζί την απόδειξη παροχής υπηρεσιών (αυτή δηλαδή που χρεώνεται 10 ευρώ).

είσαι σίγουρος? πριν μια βδομάδα που είχα πάει μουχαν πει απλά να κρατήσω την απόδειξη και ότι μπορεί κάποια στιγμή να επιστραφούν τα 10 ευρώ. για αθήνα μιλάς ή θεσσαλονίκη?

Αλήθεια είναι. Μόλις τώρα γύρισα από το Ticket House και, όντως, πλέον επιστρέφονται και τα 10 Ευρώ της παροχής υπηρεσιών. Όπως φαίνεται, οι απειλές για μηνύσεις έφεραν αποτέλεσμα. Καλά λένε ότι “και ο Άγιος φοβέρα θέλει”!! :lol:

Το τσέκαρα και στην σελίδα της didi music. Το αναφέρει ότι ακόμα κι αν έχεις πάρει το ποσό του εισητηρίου, μπορείς να πας με την αποδειξη και να πάρεις και τα υπολόιπα.

Ποσο βλακες μπορει να ειναι

Που σου επιστρέφουν όλα τα λεφτά; Άλλοι μου φαίνονται για βλάκες.
Ξεκολλήστε, ακόμα να πάρετε χαμπάρι μερικοί ότι σε μεγάλο βαθμό στη συναυλία των Rolling Stones δεν είχε όλο το “κουμάντο” η Didi; ](,) ](,)

Και λοιπόν??? Αυτό είναι πρόβλημα της Didi, όχι δικό μας. Από αυτούς τα αγοράσαμε τα εισιτήρια, αυτοί είναι υποχρεωμένοι να μας επιστρέψουν και όλο το αντίτημο. Αυτοί κλείσανε την συμφωνία με το management των RS, αυτοί πήραν και το ρίσκο. Γιατί πρέπει μια ζωή ο μαλάκας της υπόθεσης να είναι ο καταναλωτής δηλαδή?? Δεν το κατάλαβα!!!

Αυτό το forum έχει καταντήσει αηδία πια. Έχουνε μαζευτεί εδώ όλα τα τσιράκια των εταιριών και αν τολμήσει κάποιος και πεί τα πράγματα όπως έχουν πέφτουν όλοι να τον φάνε! Αρκετά! Δεν πάτε να γίνεται διαφημιστές καλύτερα? Τι το θέλετε το site??? :x

Τι λες ρε μεγάλε, αλήθεια; Ποιος σου την έπεσε δηλαδή; Και για πες μας, πως έχουν τα πράγματα;
Και έτσι για ενημέρωση, στο εξωτερικό, σε αρκετές χώρες όπως πχ η Ιταλία, όντως δεν επιστρέφεται ολόκληρο το αντίτιμο των εισιτηρίων σε περίπτωση ακύρωσης συναυλιών…