Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

R.I.P.

Έφυγες τεράστιε κοντέ αλλά το έργο που αφήνεις πίσω σου, σου έδωσε μία θέση στην αιωνιότητα και στις καρδιές μας και αυτό δεν μπορεί να το νικήσει καμμία αρρώστια, τίποτα φθαρτό…Να τζαμάρεις εκεί ψηλά με τον Darrel, τον Chuck, τον Jimi, τον Cliff, τον Bonzo…

R.I.P. τίποτα άλλο.

Toυλαχιστον στο ραδιοφωνο κανουνε και καμια αναφορα στο Dio και παιζουν και κανα κομματι. Στην τηλεοραση ουτε κουβεντα δεν ακουσα να λενε.
Οταν πεθανε ο Jackson μας ειχανε πρηξει τα @@ ολη μερα καθε μερα για ενα μηνα.
Τι να πεις

pfffff…fuck them!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ JACKSON !!! O ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΟΥΝ ΜΕ BEST OF !!! ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DIO ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ!!!

παντως πλεον ξερω οτι το ονειρο μου (και πολλων αλλων)να δουμε blackmore-dio μαζι στη σκηνη δεν προκειται να πραγματοποιηθει ποτε…:(:(:(:(:frowning:

Ένα βίντεο που είχα τραβήξει πριν λίγες μέρες γυρνώντας από μια πολύ όμορφη εκδρομή στην Τρίπολη …
Μέχρι που ξαφνικά άρχιζε να παίζει Rainbow από τα μεγάφωνα του τρένου …
Μαγική στιγμή …
που να ήξερα τι θα γινόταν μερικές μέρες μετά …:frowning:

R.I.P. μεγάλε …

Περναω κι εγω απο το τοπικ να προσκυνησω ταπεινα εναν απο τους μεγαλυτερους θεους της ροκ και της μεταλ που γεννηθηκαν ποτε.Καλο ταξιδι Dio και r.i.p.\m/

RIP

Nothing else…

Νιώστε πόσο μικροί είμαστε μπροστά στην μεγαλειότητά του.

http://www.youtube.com/watch?v=xUN-8ZNR4Bw

Αθάνατος ξαναματαλέμε.

ενα αντιο και απο μενα στον μεγαλο τραγουδιστη και ανθρωπο ronnie james dio.μια απο τις μεγαλυτερες απωλειες της ροκ στα χρονικα,μαυρη μερα!δεν θα σε ξεχασουμε ποτε!:(:(:frowning:

R.I.P. Τεράστιος καλλιτέχνης:(

R.I.P. !!! Στην περίπτωση του δεν ισχύει το “ουδείς αναντικατάστατος” … Τουλάχιστον θα έχει καλή παρέα εκεί που βρίσκεται !!!

Aπο δω και περα, το Die Young δε θα ξανακουστει ιδιο στα αυτια μου. :frowning:

Exθές έχασα ένα ίνδαλμα, έναν μέντορα, έναν πατέρα, έναν αδερφό, ένα φίλο …

Μόλις κατάφερα πριν λίγο να στεγνώσω επιτέλους τα μάτια μου, κι ετοίμασα αυτό :

Ronnie, σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες, να με θεωρείς φίλο σου …
Μέσα μου, ζούσες, ζεις, και θα συνεχίσεις να ζείς …
Μέχρι να περάσω κι εγώ κάποτε απέναντι, και να ξαναβρεθούμε …

ακουω αφιερωμα metalzone,4ωρο θα ειναι:D

Φιλε Kangoura υπεροχο το βιντεο σου.Πραγματικα.

Eυγε φιλε μου! Πολυ ωραιο και συγκινητικο βιντεο. Και παλι μπραβο!

Μπραβο για το πολυ συγκινητικο βιντεο
Οι πρωτες φωτογραφιες ειναι ολα τα λεφτα…