Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

Από απόψε η ουράνια ροκ μπάντα απέκτησε έναν νέο τραγουδιστή. Τον καλύτερο που μπορούσε να έχει …

Αντίο καλέ μου φίλε, rock in peace, and see you on the other side …

Μαλακα νιωθω σαν να εχει σταματησει ξαφνικα η μουσικη, ο χρονος ή κατι τετοιο…
Ειναι πολυ αδικο και εγωιστικο να τον παρεις απο τωρα κοντα Σου για να απολαμβανεις μοναχα εσυ οσα αυτος ο Μεγας μπορουσε να δωσει και το ξερεις.
Σ’ευχαριστουμε παντως ετσι κ αλλιως που μας τον εστειλες.
Θα τα ξαναπουμε απο κοντα.
[SIZE=“4”]R.I.P.[/SIZE]

Ενας ένας φεύγει. :cry:
R.I.P.

Όταν έλεγα αυτές τις μαλακίες δεν το πίστευα ότι θα πεθάνει. Δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τώρα, αυτήν ακριβώς την στιγμή.

Αθάνατος.

Είμαι κάπως σοκαρισμένος, δεν ξέρω τι να πω… Μία βαθιά υπόκλιση και ένα “ευχαριστώ” για μία μοναδική φωνή, έναν μοναδικό άνθρωπο… Λυπάμαι μόνο που δεν πρόλαβα να γνωρίσω τη μουσική σου τόσο καλά και να σε δω μία φορά live… Εύχομαι πάνω από όλα να αναπαυθείς εν ειρήνη όπως σου αξίζει… :frowning:

υπόκλιση και Αντίο

Falling Off The Edge Of The World

Ρε μην είστε μίζερες μοιρολογίστρες!
Ο Ντίο δεν πέθανε λέμε ρε! Δεν πεθαίνουν τέτοιοι άνθρωποι. Τα’παμε αυτά.
Απλά χώστε “Shame on the Night” τέρμα και ουρλιάξτε μαζί μου στο φεγγάρι!

Καλό ταξίδι…
Θα ζεις για πάντα μέσα από τη μουσική σου…

Aντίο δικέ μου Neon Knight… To μεγαλύτερο αστέρι είναι στον πιο σπουδαίο θρόνο τώρα πια.

Έτσι, Aθάνατος λέμε. Σπάστε ρε τα ηχεία σας μην καταλαβαίνετε από δύομιση το βράδυ… διδάξτε στον κόσμο λίγη αληθινή μουσική.

Το πρώτο άλμπουμ που αγόρασα ποτέ ήταν το Ritchie Blackmore’s Rainbow. Έχω πάθει σόκ αυτή τη στιγμή… :frowning:

Την ανατριχίλα που ένοιωσα όταν άκουσα για πρώτη φορά το “don’t talk to strangers”, δεν την ξεχνάω. Δε γίνεται, αυτός ο άνθρωπος δε μπορεί να πέθανε.

The Last in Line από όσους μας άφησαν, έχουν μαζευτεί πολλοι πια εκει πάνω. Ολοι έχουν αφήσει από κάτι, αυτός άφησε τα πάντα. Ήταν απο τους λίγους που δεν μπορείς να του προσάψεις τίποτα αρνητικό. Μεγαλούργησε και μας άφησε αρκετα για να μην τον ξεχάσουμε ποτέ…

Γαμώτο,συζητούσα με τον κολλητό μου που είμαστε και οι δύο πιο “ροκάδες” παρά μεταλλάδες σχετικά με το τι θανάτους αγαπημένων μουσικών έχουμε να ζήσουμε(μιας και οι “ροκάδες” τα έχουν τα χρονάκια τους) και δεν την παλεύαμε.Ε,όχι ρε γαμώτο όμως να φύγει κι ο ΘΕΟΣ.Όχι ένας από τους πρώτους μου ήρωες.Όχι ο άνθρωπος που κυκλοφόρησε ένα από τα τρία πιο αγαπημένα μου metal άλμπουμς των 80s.Όχι ο κοντός που σκότωνε τους δράκους γαμώτο και μιλούσε για τα ουράνια τόξα.Όχι αυτή η τεράστια φωνή γαμώ!!!
Ακούω το Sacred Heart.Δεν είναι το καλύτερο του,το ξέρω.Αλλά αυτό άκουσα πρώτο.Eίχα 2 CD maiden ένα Manowar,ένα Helloween και ο φίλος μου ο Στάθης τότε μου δίνει να ακούσω το Sacred Heart Έκανε καλά τη δουλειά του…Με αυτό σε γνώρισα ,με αυτό σου λέω αντίο…Όσο υπάρχω για μένα ζεις…
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σήμερα πέθανε ο μεγαλύτερος τραγουδιστής στο μέταλ.
RIP

Long Live Rock N Roll
Lond Live DIO !

R.I.P
Δακρυσα μετα απο παρα πολυ καιρο

“- Τί θα γίνει με σένα Ronnie;” του είπα. “Κάθε φορά που σε βλέπω, είσαι και καλύτερος !”

"- Ξέρεις πότε θα σταματήσω να τραγουδάω, George; " με ρώτησε καθώς έπινε μια γουλιά κόκκινο κρασί, backstage στην τελευταία του εμφάνιση στην Μαλακάσα…
“Οταν ΕΣΥ μου πεις οτι ξόφλησα” και μου χαμογέλασε …

Του χαμογέλασα κι εγώ …
“- Αν περιμένεις να στο πώ αυτό εγώ Ronnie, θα περιμένεις πολλές ζωές !” του είπα

Σήμερα έφυγε, χωρίς να του το έχω πεί ακόμα …
Γι αυτό και σίγουρα θα συνεχίσει να τραγουδάει κι από εκεί πάνω …

Η μπάντα των Randy Rhodes, Cliff Burton και John Bonham, βρήκε πλέον τον ιδανικό τραγουδιστή, όπως δήλωσε πριν λίγο ο Portnoy …

Κάποια στιγμή, θα πάμε να τους ακούσουμε κι εμείς , συμπληρώνω εγώ …

R.I.P. DIO.Μπορει να εφυγες απο τη ζωη αλλα για μενα θα υπαρχεις για παντα μες τη ψυχη μου.Θα εισαι παντα ο κοντος γιναντας που θαυμαζα και θα θαυμαζω.Και παλι R.I.P.:frowning:

Έχω σοκαριστεί πραγματικά…:frowning:
οι RAINBOW ήταν απο τα πρώτα συγκροτήματα που άκουσα και με σημάδεψαν ψυχικά…rip ronnie…ευχαριστώ για τισ στιγμές που μου χάρισες…η φωνάρα σου θα μας συντροφεύει για πάντα…

τι να πει κανεις?
πραγματικα πρωτη φορα ενιωσα τοσο σκατα γ απωλεια διασημου!
ειλικρινα χαιρομαι που τον ειδα λαιβ περυσι…
δεν θα ξεχασω το ποσο κρυσταλλινη παρεμεινε η φωναρα του ολα αυτα τα χρονια
θα μας λειψεις ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΕ
R.I.P.