Rotting Christ 15 Ιανουρίου Block33 Θεσσαλονίκη

Ρε αγορι μου, δεν σου αρεσαν, δεν εκαναν στο κοινο, ειναι αμπαλοι, ΟΚ ΣΤΟΠ!

Οψεις και αποψεις ειναι αυτες, κουραζει λιγο το θεμα μετα απο ενα σημειο :slight_smile:

Όχι.
Και σταμάτα να γράφεις μαλακίες.

αχαχα ναι επειδη δεν τους γουσταρε το μεγαλυτερο ποσοστο του κοινου των ροτινκραηστ,που αποτελειται κατα βαση απο παιδακια και γκομενιτσες που εχουν μπερδεψει ποιος ειναι ο Sakis,επρεπε να παρατησουν τα κομματια τους και να παιξουν διασκευες.
οντως κουραζεις,ασ’το.

Σορρυ, αλλα και αλλοι το συνεχιζουν…μη τα βαζετε μαζι μου…και εσυ [B]ChrisP[/B], απ τα ποστ σου που βλεπω και τα offense χωρις λογο που κανεις, απορω πως δεν το φαγες ακομα το ban!!!:-k

Έχω κονέ με τον Ομπάμα.

Το νου σου Κρισπ :blues:

Ειστε αστειοι βρε…!!!

Τι τα θες, ήρθαν οι νέοι να μας πουν ότι πρέπει να φάμε και μπαν.
Δεν πειράζει, θα λογαριαστούμε στους Manowar :!:

edsel ελα στους ΟΜ να κανουμε μος πιτ…παιζουν και οι agnes vein!

Ελεος ρε…μιλατε για μικρους αλλα εσεις κανετε σαν τα μωρα…Εγω δεν θελω να ανοιξω κοντρα…απλα σχολιασα την κοντρα που πηγε να ανοιξει ο ΚρισΠ…

αφού ήξερες ότι στην ουσία είχε ήδη γίνει sold out και θα ήσουν στριμωγμένος και θα στριμώχνονταν και οι άλλοι που πλήρωσαν κανονικά εισιτήριο, γιατί μπήκες, εξήγησέ μου σε παρακαλώ, και διαμαρτύρεσαι και ότι αυτό που έγινε ήταν τραγικό, ρε δεν πάμε καλά λέμε.

oi CHRIST ΓΑ-ΜΗ-ΣΑ-ΝΕ απλα και ομορφα…
πραγματικα ηταν φοβεροι αν και ο ηχος θα μπορουσε να ειναι καλυτερος!!!
ειδικα στο fgmenth,thy gift και στο phobos synagogue κοντεψε να φυγει ο λαιμος απο τη θεση του…

το πρωτο σαπορτ τραγικο πραγματικο ο τυπος δεν ηξερε να παιζει κιθαρα
το δευτερο πολυ καλο μας ανεβασαν τη διαθεση και γενικα ξεχωρισαν
οι agnes vein δεν ξερω δεν ειναι και του γουστου μ αυτο το ειδος με κουρασαν πολυ…

Γιατι οταν ημουν εξω δεν ηξερα τι επικρατει μεσα,γιατι και εγω πληρωσα κανονικο εισιτηριο,τα 15 ευρω δεν ειναι στην τσεπη μου,γιατι πες μου αν εσυ στη θεση μου θα ελεγες οχι κρατα το δεν θελω να μπω,ρε δεν πατε καλα λεμε.

Kάτω τα χέρια από τους AGNES VEIN άνιωθοι φραπομεταλλάδες.

Ο άλλος λέει θέλει σπίτι και ουίσκυ η μουσική τους, λες και στο μαγαζί σέρβιραν τσάι.

Η αμπαλιά σας έχει αγγίξει επίπεδα καραμανλή στο πλεηστέησιον.

Ο Καραμανλης σπαει ρεκορ στο playstation…Τι αμπαλος μου λες;;; :stuck_out_tongue:

Οσο για τα υπολοιπα…δε θα σχολιασω…κατσε να ζοριζεις τον εαυτο σου να ακουει τους Agnes Vein και αλλα πεθαμενοαταλαντα συγκροτηματα, μονο και μονο για να το παιξεις ψαγμενος και καλα!!!
Και δε συνεχιζω απο δω…Δε μπηκα στο forum για να ειμαι ενας απ’ τους γνωστους βλαμμενους των forums που καταληγουν καθε κουβεντα σε καυγα!!! :wink:

Ό,τι πεις ταλαντούχε μπούμπη, είμαι ο ορισμός του ψυχαναγκασμένου υπερδηθενοψαγμένου και ζορισμένου ακροατή που ακούει ατάλαντους, τους χαιρετισμούς μου στο αφεντικό σου το μπάρμπαΤερκενλή γιατί μας τα κανες τσουρέκια όμως,

Πολλα ειπα…φτανει για σημερα!:stuck_out_tongue:

ρε άνθρωπε, το να έχεις μπει με υπεράριθμο εισιτήριο, να το ξέρεις ότι μπήκες με υπεράριθμο εισιτήριο και μετά να βγαίνεις και να λες ότι είναι τραγικό αυτό που γίνεται με τα εισιτήρια κλπ είναι τουλάχιστον αστείο. ο λόγος που δίνουν έξτρα εισιτήρια και μετά γίνεται χαμός μέσα, είναι ότι υπάρχουν άτομα σαν εσένα που τα αγοράζουν. και άντε, πάει στο διάολο ότι το αγόρασες, και το πλήρωσες και κανονικά, δεν θα πω καν ότι είναι ηλίθιο, anyway, μετά βγαίνεις και το παίζεις και θιγμένος, μα, είσαι σοβαρός, στ’αλήθεια;

ροφλ
Ντάξει, κάνατε μερικά σχόλια(αγανακτήσατε με το δίκιο σας για την (μεγάλη) ασέβεια). Από κει και πέρα, γνώμη μου, ντοντ φιντ δε τρολλ.

Ο μπάσταρντ έχει ένα δίκιο από την άλλη. Οκ, δεν έπρεπε να επιτραπεί αυτό, δεν φταίει το ποδάρι του διαόλου πάντα όμως. Με το που σου λέει ότι θα πάρεις ληγμένο λες, “οχ θα με σαρδελιάσουν κει μέσα, δεν πειράζει όμως έφτασα μέχρι εδώ και θα μπω γαμώτο”. Μετά σαπίλα, αλλά οκ ήθελα και πήγα.
Αν κάνω λάθος πείτε μου(φιλικά πάντα).:roll:

Από απόδοση γενικά το live ήταν κα γαμώ, η τιμή σούπερ, αλλά πολύς κόσμος. Θα μπορούσε με τον ίδιο κόσμο να γίνουν 2 συναυλίες (2 συνεχόμενες μέρες). Δεν ξέρω πως πήγαινε από προπώληση γιατί στην Ελλάδα ήμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής (κι εγώ τη μέρα της συναυλίας το πήρα το εισητήριο ας πούμε :stuck_out_tongue: ) αλλά ότι θα έχει αρκετό κόσμο για να στηριχτούν 2 μέρες λογικά θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί…!