Rotting Christ - ΕΑΛΩ

στα λατινικά (κάτι σε φάση daemon ή μπα?) ? ρωτάω γιατι δεν έχω ιδέα, απλά νόμιζα οτι ήταν αρχαία ελληνικα…anyway πολύς κόσμος πάντως θα το μπερδέψει :-s

στα αγγλικά, αν το γράφαν ealo, θα διαβαζόταν ηάλω. aealo, διαβάζεται εάλω :stuck_out_tongue:

ΜΠΡΑΒΟ πάντως Rotting Christ. Αν ήσασταν πραγματικά “cult” μπάντα κτλ κτλ, θα το γράφατε ΕΑΛΩ και στ’αρχίδια σας. Δεν είδα τον Varg πχ να γράφει το 5ο τρακ του Filosofem “Roodgaeng aev den transcaendaleh aegenhetens stauteh”, για να το προφέρουν σωστά οι Αμερικάνοι.

Το ΕΑΛΩ το πήρανε από το H Πόλις Εάλω που αναφέρεται στην άλωση της Κωνσταντινούπολης τώρα στα εγγλεζικα ακούγεται περίεργα αλλά έτσι είναι οι christ :stuck_out_tongue:

ΜΟΝΟ οι Nightfall ήταν καλτ ρε και το είχαν γράψει με…greeklish χαχαχαχαχαχα

“h polic ealw”

Και γω πιστευω στην αλωση της πολης αναφερετε… Θα λεει να παρουμε πισω τις χαμενες πατριδες!:lol:

Το εξώφυλλο πάντως είναι αρχαιοελληνικό (σπαρτιατικό κράνος).
Και μ’ αρέσει!

Ωραίο εξώφυλλο, αλλά δεν ξέρω γιατί μόλις το 'δα μου ρθε κατευθείαν στο μυαλό αυτό το εξώφυλλο:

Παιδια δεν ξερω αν ειμαι ο μονος που το λεω, δεν εχω διαβασει τα αλλα ποστς, αλλα κατι δεν μου κολλαει στο εξωφυλο. Οχι οτι δεν μου αρεσει, αλλα κατι δεν μου κολλαει…δεν ξερω…

Πιστευω οτι κρινοντας το αποκλειστικα ως…ομορφια,ως cover art-και χωρις να λαβουμε υποψη τις αλλες παραμετρους-ειναι ασχημο και χοντροκομμενο αλλα για RC και με το συγκεκριμενο concept(κρινοντας απο το τιτλο δηλαδη)ειναι OK i guess…Στη τελικη το εξωφυλο πρεπει πρωτιστως να ταιριαζει με τα φιλινγκ του δισκου και να αποπνεει την αισθητικη των κομματιων…Αν ειναι και ωραιο οπτικα ακομα καλυτερα.

(γενικα του Non Serviam μ’αρεσει περισσοτερο απ’ολα τους)

Ο δίσκος γράφεται στο studio του Δημήτρη Ντούβρα - Funeral Revolt / Iambia - στην Κατερίνη !

μόλις έμαθα ότι οι Ιambia και οι Funeral Revolt έχουν κάτι κοινό!!!

Οποιος θελει σαμπλακια εδω

Λιγότερο από μήνας και θα μας φανερωθεί όλη η μαγεία:):!:
Κάτι μου λέει ότι θα μιλάμε για χρόνια γιαυτόν τον δίσκο, έστω κιαυτά τα μικρά δείγματα, κάτι μεγάλο δείχνουν:):!:

Αυτο το Demonon Vrosis θα είναι μάλλον το επόμενο hit-ακι τους, φαινεται η δουλειά.

to demonon vrosis kai to pir threonte eixan fovera rifakia…to orders from the dead βεβαια με εκανε και γελασα…#-o

Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα ασφαλές συμπέρασμα από αυτά samples. Υπομονή ένας μηνας έμεινε

Ρε το demonon vrosis,ειναι ιδεα μου,η ειναι τρομερα ομοιο με το Αθανατοι εστε?

Μοιάζει κάπως… Πάντως μου φάνηκε αρκετά κάτω. Πάντως συμπεράσματα από samples ούτε μισού λεπτού δεν μπορείς να βγάλεις. Το τελευταίο ας πούμε είναι 9 λεπτά κοντά…

Μόνο απ’ τα samples μου σηκώθηκε!!!η τρίχα ε… :lol:
Λιγότερο από μήνας…ούτε στο στρατό δε μετρούσα με τόση αγωνία τις μέρες… :stuck_out_tongue:

It is 27 days, 17 hours, 15 minutes and 14 seconds until Monday, 8 February 2010 (Athens time)

Καλά δεν μπορώ να κρίνω από αυτά που ακούω αλλά τουλάχιστον σαν ύφος είναι πολύ κοντά στο καταπληκτικό Theogonia, άρα όλα καλά.