Το orders from the dead ειναι αστειο!:lol2:
μπαν στον απωπανο…
γαμει ρε,the world is going up in flames…
Το metal invater πόσταρε κριτική στο αλμπουμ καλα που το άκουσαν ολοκληρο δεν νομιζω να βγηκα απο τωρα τα προμο. :-s
Ενα λινκ?
?Demonon Vrosis? opens with a repetition from Daemonia Nymphe, riffs that bring to mind ?Athanati Este? and make ?Demonon Vrosis? its righteous successor. Emotional solos and an outburst that signals the beginning of war.
Επιβεβαιωνομαι.
φιλε αφου σε 25 μερες βγαινει ο δισκος δεν θα βγηκαν τα προμο…??
15 Φεβρουαριου δεν βγαινει η κάνω λάθος; Μεχρι τότε έχει παραπάνω απο 25 μερες. Αλλωστε πολλες μπαντες τωρα τα προμο τα βγαζουν λιγο πιο αργα απο τον φοβο του download.
ο non_serviam ειπε 27 γιαυτο το λεω…
τελοπαντων…
μπορει να τους καλεσαν να το ακουσουν …
δεν χρειαζετε promo…
6/6 του βάζει, μάλιστα, ενδιαφέρον!
Μακαρι να ειναι καλο! Το εξωφυλλο παντως σορυ κιολας αλλα ειναι απαισιο! (κατα τη γνωμη μου)
πάρα πολυ καλή παραγωγή, και πολύ υποσχόμενα samples (προβλέπω πολεμικό όλεθρο στο album με folk feeling)!! Στα πολύ plus τα γαμάτα palm muted riffs που λατρεύω από αυτούς!!! 8)
μην γελάτε με τους αμανέδες ρεεεεεε
παντως ψαχνοντας πληροφοριες για τον νεο δισκο ειδα πως σε 11 μερες παιζουν 11 φορες σε πολωνια…:!::!:
ω ρε…8)
15.04.2010 (POL) Białystok / Gwint
16.04.2010 (POL) Lublin / Graffiti
17.04.2010 (POL) Rzeszów / Pod Palmą
18.04.2010 (POL) Kraków / Loch Ness
19.04.2010 (POL) Katowice / Mega Club
20.04.2010 (POL) Wrocław / Madness
21.04.2010 (POL) Łódź / Dekompresja
22.04.2010 (POL) Bydgoszcz / Estrada
23.04.2010 (POL) Szczecin / Słowianin
24.04.2010 (POL) Gdynia / Ucho
25.04.2010 (POL) Poznań / Blue Note
:bow2: την πολωνια…
τρελη κοπια txc
ε βεβαια
αν δεν πηγαινες μικρος να παρεις lower αυτα παθαινεις
τι λέει το κομμάτι ? γιατί είμεθα δουλεια και δεν νομίζω να εκτιμηθεί ιδιαίτερα αν το βάλω να παίζει
Βάλτο και ζήτα να σου αυξήσουν τον μισθό, αλλίως θα αρχίσεις και εσύ να γκαρίζεις σαν τον Σάκη! 8)
Ωραίο είναι το κομμάτι, μου κόλλισε με τη πρώτη…mid tempo, θυμίζει theogonia το groove και το χτίσιμο της μελωδίας από πάνω.
Πάρα πολύ καλό!
Εμενα δε με τρελανε, μετριο θα το χαρακτηριζα. Ωραιο το μελωδικο ριφφακι αλλα η εισαγωγη μου θυμιζει αναποδα το νον σερβιαμ με 7χορδη:p
…και το solo βρε νεκρο, και το solo.