Rotting Christ - ΕΑΛΩ

[FONT=“Tahoma”]8αρι ακατεβατο[/FONT]

καλό είναι αλλα προς το παρον δεν θα ξεκινησω να πανηγυριζω ακομα.

παιδια,εμενα μου φανηκε μετριο το κομματακι παντως με τις πρωτες ακροασεις…πολυ γενικευμενο το ιντρο ριφ και τα ου α ου α μου θυμιζει to rasputin των Boney M

ωραια κολλητικη μελωδιουλα αλλα οχι κατι το τρομερο. ελπιζω να ειναι απο τα 1-2 μετρια του αλμπουμ…

To άκουσα το κομμάτι πριν λίγο. Τα σπάει! Γαμώ παραγωγή, μελωδίες υπέροχες και γενικά κομμάτι που σε αρπάζει από τα μούτρα. Θα είναι από τα πρώτα που θα παιχτούν live να στε σίγουροι:wink:. Αντε περιμένουμε και τις 15 Φλεβάρη που θα βγεί το άλμπουμ για να γουστάρουμε!

:metal:ROTTING CHRIST ΡΕ:metal:

το κομμάτι είναι καλό, δεν θα έλεγα ότι θυμίζει theogonia (αυτό είναι καλό για μένα), αλλά αντίθετα πάει πιο πίσω, triarchy of the lost lovers φάση, heavy και μελωδικό. να πω την αλήθεια, σε μια φάση μου ήρθε να τραγουδίσω πάνω από το βασικό ριφφ (πριν τα α-ου-α-ου) τους στίχους “the king of the inner dominion, the circle of the lost lovers…”

Πολύ σωστόστ!

αυτος ο Σακης γτι τραγουδαει ετσι εδω;;

Kαλα με προιδεαζει. Ωστοσο δεν τρελαθηκα. Ειχα πει να μην ακουσω τπτ μεχρι να βγει αλλα απετυχα. Θα του ριξω και αλλες ακρωασεις βεβαιως βεβαιως

Δεν το ακούω! Θα περιμένω λίιιιιιιγο ακόμα…:wink:

Λοιπον ακουσα το κομματακι. Χμμμ…γιατι νομιζω οτι οταν βγει θα νομιζουμε οτι ειναι μια μαλακια κ μετα απο λιγο θα το γουσταρουμε; Οπως πανω κατω εγινε κ με το World Painted Blood; Οπως κ να εχει περιμενουμε…20 μερες εμειναν περιπου…

Δεν ξερω για σας εγω παντος καυλ**σα :smiley: :smiley:

Με βαλε και στο κλιμα… Ρε παιδι μου αυτο το ου χα ου χα ου χα… Πολυ Ελληνικος στρατος της αρχαιοτητας , πολυ γαματο. . . . 8) 8)

Και θα συμφονησω και με τον απο πανω οτι θα βγει το αλμπουμ και σιγα σιγα θα μας αρεσει #-o :stuck_out_tongue:

Θυμαται κανεις ποιο τραγουδι ειχε κυκλοφορησει πριν βγει το theogonia?

keravnos kivernitos

ελπιζω ειλικρινα να μην εβγαλαν το καινουριο τραγουδι με το ιδιο κριτηριο γιατι τοτε αυτο δεν ειναι καλο. βεβαια αυτο δεν ειναι myspace νομιζω αν κ δεν μπηκα γ να τ ελεγξω…

Το παίξιμο και ειδικά το “τράβηγμα” στην κιθάρα φέρνει πολύ σε Cannibal Corpse. Καθόλου άσχημα! 8)

και σε sublime cadaveric decomposition.

Το κομμάτι πλέον υπάρχει και εδώ…

Καλό το ορεκτικό…πολύ καλό:):!:

Ωραίο κομματάκι… Μάλλον θα δούμε δίσκο διαφορετικό σε σχέση με το theogonia (και αυτό είναι καλό)… Πάντως, δεν έμεινα και με το σαγόνι στο πάτωμα όπως όταν άκουσα το keravnos…