Rotting Christ - ΕΑΛΩ

Άντε να βγει γαμω!!!
Εμένα μου φέρνει σε στοιχεία απ’ όλη τη δισκογραφία τους…Δε μου μοιάζει με κάποιο συγκεκριμένο…Και αυτό το βρίσκω πολύ καλό γιατί θα είναι και πάλι μια ξεχωριστή δουλειά…
Βέβαια με ένα τραγούδι δεν μπορούν να βγούν ασφαλή συμπεράσματα…Θα περιμένουμε για να κρίνουμε σωστά…

Απλά όλο το άλμπουμ θα είναι τέλειο γιατί δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από αυτούς… :smiley: :smiley:

album του μηνα στο terrrorizer απ΄ότι φαίνεται http://www.season-of-mist.com/

ποιο τευχος;

ελα ντε μάλλον αυτού που θα βγεί …α και το κομμάτι γαμάει …τελικά !

όταν ειχε βγει το theogonia τους ειχαν κάνει εξωφυλλο στο terrorizer

Λογικό είναι, είνασι απ’τα σπουδαιότερα ακραία συγκροτήματα με κλασικούς δίσκους:):!:
Το τραγούδι τα σπάει:):!:

Τελειο το κομματι :smiley:
Περιμενω το ΕΑΛΩ πως και πως, θα παω για αγορα απο την πρωτη μερα! :smiley:

ΕΕΕΤΣ’ ! Μαζι σου! Περιμενουμε αλλο ενα επος (το λεει και στο σαητ season of mist πρωτη μουρη :p) απο τους θεους!

Έτσι θα είναι λογικά το εξώφυλλο τελικά.(Απ’ το LP λογικά)

Ο Σάκης είναι πίσω από την πανοπλία? lol
Ωραίο εξώφυλλο, γουστάρω.8)

τι απέγινε το λογότυπο?

ΤΕΛΕΙΟ το εξώφυλλο … Το λογότυπο , ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ , ότι άλλαξε στην προκειμένη για να ταιριάζει με το αρχαιο-ελληνικο-πολεμικο στοιχειο που βγάζει το εξωφυλλο και ο τιτλος … δεν με χαλάει καθόλου παντως 8)

Απ’ ότι έγραψα πιο πάνω μάλλον μόνο στην βινυλιακή έκδοση θα είναι έτσι.Τεσπα θα δείξει.

Ισως να γίνει όπως και με το εξώφυλλο των Morbid Angel το gategays που τμημα του φαινοταν κανονικά στο cd και όλο το artwork φαινοταν κανονικα όταν άνοιγες το βιβλιαρακι και το ξεδιπλωνες.

τραγικό εξώφυλλο.

το πρωτο εξωφυλλο ειναι καλυτερο νομιζω…

το πρωτο εξωφυλλο γαμουσε
τωρα ειναι λες και φοραει ακουστικα
και ειναι dj

ακόμα επιμένουν με τον Λέλο? αλλάξτε το:!: (η την γραμματοσειρά έστω)

Μουφια το εξξωφυλλο αλλα Οκ,ας αξιζει το αλμπουμ και δεν εχει να λεει…