εμενα μου αρεσε πολυ το artwork…
Τωρα πραγματικα με χαλασε το εξωφυλλο…δεν ξερω…αλλα δεν μου θυμιζει με την καμια τα γνωστα rotting εξωφυλλα κ δεν υπαρχει κ το logo. Ελπιζω αυτη η αλλαγη να βγει σε καλο. Αν κ κατα εκει το βλεπω…γιατι αυτη τη στιγμη που ακουω μετα απο καιρο το Noctis Era μου αρεσει αρκετα. Αντε κ λιγες μερες μεινανε μεχρι να βγει.
Εμενα μ’αρεσε το εξωφυλλο…
Το fifth element? lol χτες το έβλεπα…ΛΕΛΟΟΟ!!!
Παιζει να ειναι και το καλυτερο εξωφυλλο που εχω δει ποτε!!!:lol::lol::lol::lol:#-o#-o
Χαχαχα
Αυτο θα ειναι το εξωφυλλο της limited εκδοσης να υποθεσω
Η DeadImmortality την εκανε και οντως ηταν ωραια.
Ειδικα εκει με τους Keep Of Kalessin πρεπει να ψοφησε στα γελια.
yeap yeap και βινυλιακι:D
?!..
Που δυσκολευεσε ο απο πανω;
Gateways To Annihilation λεγεται τρελε μου
χαχαχαχαχαχαχαχα το εβαλε και με εντονο μαυρο και ακομα δεν το πηρα χαμπαρι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πουστηδες τους εβγαλα τους morbid
Ωραία η συνέντευξη δεν λέω, αλλά ξεχάστηκε να αναφερθεί μια σημαντική συμμετοχή στον δίσκο, ο Alan Averill (aka A.A. Nemtheanga) των Primordlial.
τελικά 15 η 23 κυκλοφορει ρε παιδία γενικα στα μουσικα σαιτ γίνεται ένας χαμός με την ημερομηνια κυκλοφορίας. Εχω δει και τις 2 ημερομηνιες πάνω απο μια φορά την καθεμια.
Έλα ντε…πως και δεν αναφέρθηκε ο Alan???
Καλέ ναι, που είναι ο Αλαν που μνημονεύει τον δίσκο στην προσωπική του σελίδα στο facebook?
ο αllan στο decibel megazine για το αφιερωμα στα 5 καλυτερα αλμπουμ της δεκαετιας εχει μεσα το theogonia…:!:
nice…8)
Ναι το ξερω πως ειναι αδικο, κλπ κλπ…αλλα πρεπει να το πω, δεν αντεχω ρε!
Ο δισκος ειναι μεταφορικα & κυριολεκτικα επικος, αλλα το σημαντικοτερο για μενα δεν ειναι αυτο, ουτε οι συμμετοχες (που ειναι πολυ καλες).
Ο Σακης ειναι κι επισημα απο τους καλυτερους ελληνες μουσικοσυνθετες ολων των εποχων και ειναι καιρος να βραβευτει απο το Υπουργειο Πολιτισμου για τη συνολικη του προσφορα.
Περισσοτερα, προσεχως…