Ωραία συνέντευξη του Σακη στο hammer (6 σελιδες rotting).Μικρή έκπληξη το ποιός συντάκτης πήρε την συνέντευξη (Γιοβανιτης).
δειγματα απο όλα τα κομματια του δίσκου εδω–>http://www.myspace.com/rottingchristabyss
Που να διαβασεις την επίσης 6σελιδη στο Rock Hard! Μου άρεσε πολύ περισσότερο γιατί είναι και οι 6 σελίδες αναφορικά με το νέο δίσκο και όχι με αναφορές στο παρελθόν!
Η αγωνία κορυφώνεται διαβάζοντας αυτό το κείμενο…
Το διάβασε άλλος κανείς;
το ξέρω πως είναι ακόμα πιο άδικο, αλλά ο κύριος στο πάνω μέρος της σελίδας έχει δίκιο.
παιδια μολις βγει στη “φορα” το album,μη διστασει κανεις να μας το πει!
Ούτε σε πενήντα χρόνια, αποκλειστικά λόγω ονόματος.
Ειλικρινά δεν γνωρίζω εάν το παραπάνω ειπώθηκε ως αστείο, αλλά βλέποντας κανείς τους συνομηλίκους τους Moonspell να εμφανίζονται πχ στην κρατική τηλεόραση της (καθολικής) Πορτογαλίας, σε κάνει να αναρωτιέσαι εάν θα μπορούσε να επιτευχθεί μια έμμεση, μικρότερης κλίμακας αναγνώριση. Από την άλλη εάν δεν ψηθεί το Πολιτισμού, ίσως ενδιαφερθεί το Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Άκουσα αποσπάσματα από το καινούργιο, έχει πέσει πολύ τσαμπούνα. Ο ζωντανός ήχος της μπάντας όσο πάει και εξαρτάται περισσότερο από laptop, το οποίο φαντάζομαι θα αναλαμβάνει και τα keyboards των παλαιοτέρων κομματιών (έχω πολλά χρόνια να τους δω live). Αναρωτιέμαι εάν ο Σάκης πάρει κάποιο ρίσκο να ανεβάσει παραδοσιακό όργανο στην σκηνή, πχ για κάποιο κομμάτι να παίξει το σημείο εκείνο, ο ίδιος ή κάποιο παιδί για θελήματα.:lol:
.
Πού είναι αυτοί που έβγαιναν στα κανάλια για να απαγορευτεί το περιοδικό Forest επειδή μεταξύ άλλων έδινε δώρο το “Non Serviam”;
Να γίνει καμμιά απαγόρευση να γουστάρουμε όπως με τους Rammstein.
Πλακα πλακα αν πάρουν μυρωδιά τα κανάλια πως ξαφνικά οι rotting christ πουλάνε και ακουγονται και προς τα έξω όλο και περισσότερο δεν θέλουν και πολύ να ξεκινήσουν καμιά σταυροφορία για το “σατανικο συγκρότημα που δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό” (φαντάζομαι ανάλογο τίτλο στις λεζάντες). Όχι βραβείο δεν θα τους δώσουν, θα τους τραβάν και στα δικαστήρια όπως τον Πανούση :lol:
Τα ξεχνάμε όλα αν πάνε Eurovision με τη Galas :lol:
:lol::lol: και να πεσει λεει φαση σε καμια “εκπομπη” με καλεσμενο τον Σακη και τον Παπα-τετοιονα και να συζητανε για το ποσο αμαρτωλοι ειναι οι παλιοσαταναδες!
Και να λεει ο παπας: “Ξερετε τι σημαινει ροττινγκ κραηστ στα ελληνικα? Ε? ΞΕΡΕΤΕ? ΠΑΛΙΟΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!”
Οντοπικ ακουσα δισκος του μηνα στο ροκ χαρντ (ποιο τερροραηζερ μου λες εσυ τωρα ?:p). Αηντεε να βγειει και στα δισκαδικα, να ξεπαραδιαζομαστε παλι!
Παντως είχα δει , μεταξυ Τζουλιας και Ντουβλη , στο δελτιο του Σταρ(8O8O8O) , που είχε κάνει αναφορά στον Σακη… αλλά δεν θυμάμαι με τι θεματολογία … πάντως τους ψιλοαβάνταρε … και έλεγε οτι ειναι σε φάση που γεμιζουν αρένες σε Ελλαδα και εξωτερικό …
Kαλα δεν γεμιζουν αρενες αλλα τουλαχιστον στον χωρο τους μια χαρα κανουν διεθνη
καριερα εδω και πανω απο 15 χρονια ειτε το θελουν στο Σταρ ειτε οχι. 8)
Rotting Christ στο star 8O όχι ρε γαμωτο πως το χασαμε αυτό, αλλα αμα κάβεις την τηελοραση αυτά παιθαίνεις. Πολύ θα ήθελα να το δω βιντεο απο αυτο πάντως. Συλλεκτικο κομμάτι θα είναι.
το αποκορύφωμα ήταν παπάς στην τιβί που μιλούσε γιά την μπάντα “Rolling Christ που σημαίνει Κυλιόμενος Χριστός” :lol::lol::lol::lol:
ααα ποτε τα εδειξαν ολα αυτα και που ημουν εγωωωω???
Όποιος βρει βιντεάκι στο youtube με όλα αυτά ας κάνει ενα ποστ εδω μεσα.
Έτσι!! +1
Love it / hate it κατάσταση… φέρνει κάτι από 300… λολ. τεσπά, δεν τρελάθηκα… Γενικά ούτε το art στο theogonia με είχε ενθουσιάσει… να μου πείς εγω είμαι ποιό spiritual και προτιμώ κάτι σε mastodon η σε alex gray lol.
τεσπά… η μουσική να είναι καλή (και πειραματική!!!) και όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα
:lol: :lol: :lol:
Καλα η μαυροδαφνη στη θεια κοινωνια βαραει ασχημα!