Rotting Christ - ΕΑΛΩ

Σταματηστε να μας πριζωνετε ρε παλιοαλητες !

Τίποτα άλλο.

8O8O8O8O8O8O8O8O8O

Είχαμε που είχαμε ανυπομονησία…τι μας κάνετε…??? :stuck_out_tongue:

Time until Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010 (Athens time)
9 days
236 hours
14203 minutes
852186 seconds

10 ειναι οι μερες ρε ανθρωπε μεχρι τις 15…

Μάλλον δεν έχεις πάει στρατό ακόμα… :stuck_out_tongue:
9 και σήμερα… :smiley:

Οχι δεν εχω παει στρατο ακομα, αλλα κ εσυ μας ξεχασες εμας τους μικρους…πες 10 να εισαι με ολους μεσα! :stuck_out_tongue: :smiley:

Δηλαδη θες να πεις οτι στο στρατο σε μαθαινουν να κοιτας απο την επομενη μερα κ να θεωρεις το σημερα παρελθον; χμμμ… :?:

http://rocking.gr/review2798.php

το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι αν η καθημερινότητα είναι ένας διαρκής πόλεμος, αυτό είναι το soundtrack για να μπεις στην μάχη χωρίς φόβο.

Και κάποια τεράστια οξύμωρα…

Ακούγοντας το sample στο myspace τους…ωω ρε τι μας περιμένειιιι

μία τελείως διαφορετική άποψη - χωρις να λέει ότι ο δίσκος είναι κακός βέβαια-
http://www.lordsofmetal.nl/showreview.php?id=15695&lang=en

Λίγο υπερβολική την βρίσκω την “δισκοκριτική” από τον συντάκτη του rocking, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δίσκος θα είναι καλός. Για παράδειγμα το Noctis Era είναι ένα καλό τραγούδι, έχουν γράψει και καλύτερα και πολύ καλύτερα. Αυτό που με προβληματίζει όμως βρίσκεται στην άλλη κριτική, δηλαδή φοβάμαι μήπως η χρήση των μοιρολογιών είναι υπερβολική :-k

Και συμμετοχή από Nemtheanga??? Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα άντε να βγει γαμώ

Εγώ δεν θα έλεγα ότι έχω “τρελαθεί” κιόλας με τα samples που έχουμε ακούσει εως τώρα…αλλά περιμένω αισιόδοξα. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως ακουστούν τίποτα μειωτικές ατάκες για το theogonia για χάρη του νέου αλμπουμ (που ήδη έχω δει κάπου γραμμένο ότι ήταν “ένα riff και πάμε”:roll:), το οποίο είναι εξαρχής λάθος διότι theogonia: εμπνευσμένος, πορωτικός δίσκαρος.

Και ένα σχόλιο για τη κριτική του rocking, η οποία αντιστοιχεί σε δίσκαρο κορυφαίας ποιότητας: Ϊδωμεν…

Αγαπητοι σύντροφοι εδώ και 2 περίπου 24ωρα έχω τον δίσκο στα χέρια μου(για την ακρίβεια σε μορφή mp3(waterfilled)…(ένας φίλος που δουλεύει σε περιοδικό το πήρε για ακρόαση και καταλαβαίνετε ότι του τα έκανα τσουρέκια…)

ΚΑΥΛΑ…ΟΝΕΙΡΩΞΗ…ΕΠΟΣ…ΓΙΓΑΝΤΙΟ…δεν ξέρω τι άλλο να πω…

ο Σάκης πήγε ένα βήμα πέρα από το κολοσσιαίο Theogonia…

το review tou rocking τα λέει όλα…υπομονή…

Demonon Vrosis…skia anemaktos…

[SIZE=“6”]Σκοτωστε τον κ παρετε του το mp3![/SIZE]

Μα τι καλός άνθρωπος που εισαι, μας σκεφτηκες και εμας και ειπες να μας ενημερωσεις ε

Τι σημαίνει το waterfilled? :naughty:

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Νομιζω πως είναι κάτι σαν σημαδι που βάζουν σε όλα τα promo cd έτσι ώστε αν διαρευσει στο ιντερνετ μπορουν να μάθουν απο πιο promo εγινε η διαρροή και επομένως ποιος την έκανε την κουτσουκελα. Η κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Δεν κάνεις λάθος αλλά η λέξη είναι watermarked όχι waterfilled. :lol:

επεσα κοντα πάντως :stuck_out_tongue:

για δειτε εδω την special edition cd του aealo. Μπορειται να κλαψετε άνετα μην ντρεπεστε.

59 euro στο site season of mist

Στο ποσο των…;