Rotting Christ - ΕΑΛΩ

εκανα edit ( :stuck_out_tongue: ) δες

Car sticker?? :lol: :lol:

Το απ’έξω μπόρει να χρησιμεύσει και για ταψί για σπανακόπιτα?? :stuck_out_tongue:

ε πάντως καλυτερο απο την καπελιέρα των metallica (το γαλλικο dvd). :stuck_out_tongue:

Πολύ οbscure θα σου βγει η σπανακοπιτα :lol:

Τουλάχιστον ταιριάζει με την στροφή του δίσκου στην παράδοση

Άσχετο. Το Noctis era πόσες φόρες το ακούσατε;
πλησιάζω την 666η :stuck_out_tongue:

Ποοοοολλες φιλε! Πολλες!

15 Φεβ. δεν κυκλοφορεί? Πως και δεν διέρευσε ακόμα…:-kΘα βλέπει ο άλλος την περικεφαλαία στο εξώφυλλο, σου λέει άστο καλύτερα, άμα τη κάνω τη κουτσουκέλα θα με κυνυγάει και ο Σάκης και οι 300 μαζί! :stuck_out_tongue:

Μια μουφα μας πουλησε ο AcidRain ρε…μας πεταξε κ το watermarked(aka waterfilled) για να μας πει οτι δεν μπορει να μας τα δωσει online κ παει. μην ψαρωνετε…

το πιασαν το νοημα και οι christ. αντε και στο επομενο προφυλακτικα μολων λαβε.

Είναι λίγο υπερβολικό…καλά όλα αυτά, αλλά το μουσικό περιεχόμενο έχει αξία…αν είναι σε νορμάλ τιμή, ένα-δύο ευρώ παραπάνω θα πάρω το cd+dvd, διαφορετικά την απλή έκδοση
:):!:

Θέλω το μπλουζάκι αλλά 59 ευρω δεν δίνω. Δεν βγαίνω μάνα μου!!!

Mα και σκετο μπλουζακι να παιρνες (οφισιαλ) κανα 20αρι θα κανε…αντε και κανα 18αρι ακομη το cd/dvd…τωρα να δωσω 21 ευρω για τη θηκη και τις υπολοιπες μαλακιες, απλα δεν παιζει.

Κοστος αποστολης γνωριζεις ποσο ειναι?

Ωστοσο στο αγγλικο amazon το έχει 74 λίρες 8O8O8O αν ειναι δυνατόν. Ούτε εγω θα το παρω πάντως αν και πολυ θα το ήθελα, τα 59 δεν ειναι και η χειρότερη τιμή που μπορει να γίνει αλλα δυσκολα θα δωσω τόσα για μια καινουργια κυκλοφορια όποιος συγκοτημα και να το κανει.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω, αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει…

5.50 γιουροζ.

Το εμαθα…:slight_smile:

Δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη αποστολης αυτη. :-k

Δεν ξέρω αν αυτό θα αρέσει σε πολλούς fan των Rotting Christ, αλλά ο δίσκος άρεσε ακόμη και σε εμένα!!! :respect:

επίσης Diamanda Galas για πάντα στις καρδιές μας!

ποιος ο λογος να κανεις 2 quotes για να πεις οτι το εμαθες χωρις να λες ποιο ειναι? πες…

Απλα απαντησα στα παιδια που απαντησαν σε προηγουμενη ερωτηση μου. Γιαυτι και τα 2 quotes.

Δλδ, τα ταχυδρομικα της SOM για το κουτι ειναι (απο) 5.5… εως 18.