Rotting Christ - ΕΑΛΩ

αρα αν καταλαβαινω καλα η καλυτερη επιλογη λογικα δεν ειναι το πιο φθηνο-5,5 ευρω?

Για εμενα ναι, αν εδινα 60 για ενα κουτι δεν θα σκεφτομουνα τα 10 επιπλεον πχ για να το λαβω συστημενο και γρηγορα.

Με τα 5.5 συνηθως τα στελνουν οδικως μεσω τελωνειου και ο χρονος αποστολης ειναι 10-20 μερες! Οπως το βλεπει ο καθενας. :slight_smile:

ενταξει νομιζω αυτο εινια αναλογα στο ατομο. υποθετω οτι πχ απο την αλλη καποιος φανατικος αφραγκος φαν θα προτιμησει την υπομονη απο το 10αρικο…

Εμπορικά πάντως θα σκίσει ο δίσκος. Ακούγεται πιο εύκολα αλλά όχι σε σημείο να χαλάει τους old-school fans.

Σκέτο έπος, μιλάμε για πραγματικό αριστούργημα.

Οι editors του rocking είναι μεγάλοι σαδιστές μόνο αυτό έχω να πω. Σταματηστε ρε να μας πριζωνεται, δεν εχει γίνει και leacked πουθενα το γαμημένο και έχω τρελαθει με τα σχόλια :evil::evil:

Πες τα ρε Dead γαμώτη μου!Εμείς πρέπει να περιμένουμε σα μαλάκες να ακούσουμε ολοκληρωμένο το άλμπουμ. Αν και αυτοί που παίρνουν τα προμο συνήθως το ακούνε στη watermarked εκδοχή τους, δηλαδή κάθε τρεις και λιγο “ακούτε το νέο άλμπουμ των τάδε ιδιοκτησία της δείνα εταιρίας”. Ε αυτό είναι λίγο σπαστικό δε νομίζετε?:-k

Τέσπα, υπομονή μάγκες μια βδομάδα και κάτι έμεινε για να βγεί.:wink:

Αγαπητέ ManagerNick καμιά μούφα δεν πέταξα όπως λες…ειλικρινά!Κανένα λόγο δεν είχα να πω μαλακίες… Υπομονή μέχρι την κυκλοφορία και μετά τα ξαναλέμε…
[SIZE=“4”]
keep the horns rising[/SIZE]

Κομμάτι:

http://www.mediafire.com/file/t3ojdwzw5kj/R-C%20-%20Fire%20death%20and%20fear.mp3

Πολύ καλύτερο από το Noctis Era! Γ@μ@ει!!!

Tο noctis era δεν μου πολυάρεσε, ψιλοαδιάφορο, περίμενα κάτι καλύτερο, μακάρι να είναι από τα μέτρια.
Αυτό όμως το fire death and fear είναι υπέροχο!Oι κιθάρες, τα φωνητικά, τo όλο feeling…

καλο το τραγουδι αν και ειμαι τυπος των πολλων ακροασεων. παντως η μελωδια του ειναι πολυ καλη.

Τρομερό το Fire Death And Fear!

Ανέβηκε και στο youtube

Αναμένω με αγωνία το νέο τους δίσκο! :twisted:

Γαμάτο το καινουργιο. Αυτό θα ταιριαζει γάντι να το παιζουν στην περιοδεία με τους Bolt Thrower. Πολεμικό κομμάτι.

Όντως είναι πολύ καλό και αν βάλεις και στο καπάκι το Noctis Era η αγωνία μεγαλώνει. Πιστεύω ότι μέσα στην βδομάδα θα το έχουμε ακούσει ολόκληρο…

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=4559305

Νέκρο, πώς ανέχεσαι ο Σάκης να στέλνει το άλβουμ στον ποτ κι όχι σε σένα?

8)8)8)8)8)8)8)

Μεγάλη ΠΟΥΤΑΝΑ ο Νέκρο λοιπόν. :lol:

to noctis era μου αρεσε πιο πολυ αλλα και τα 2 γαμανε!!!
δεν μπορω να περιμενω λεμε ρεεεεεεε

Το δευτερο σχόλιο των αναγνωστών απο κάτω διαβαστε.