Rotting Christ - ΕΑΛΩ

Εχω πληροφοριες απο μεσα οτι το αλμπουμ σκοτωνει.

να πω την αληθεια,και μενα με χαλαει πολυ το ονομα των Christ…αφου ειναι αθεοι,γιατι ασχολουνται αληθεια με τον χριστο?Μηπως ειναι αντι-χριστιανοι? ερωτηματα τετοιας φυσεως…

αλλα η μουσικη τους αψηφα και το ονομα!!!

ΥΓ:ακομα να διαρευσει?

βαριέμαι να δινω την ίδια απάντηση που έδωσα και στον τυπά που έγραψε το σχόλιο στην εφημεριδα (δεν υπαρχει ακομα). Δεν νομιζω πως είναι δυσκολο να καταλάβεις το γιατί, λίγη σκεψη χρειάζεται.

Άλλος για το βαγόνι “ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!”??:lol::lol::lol:. Όσο για το άρθρο κάλλιο αργά παρα ποτέ. Επιτέλους το metal στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μπούρδες περί σατανισμού, είναι πρώτα από όλα μουσική με συναίσθημα και ψυχή.

On topic:Το κομμάτι Fire, Death And Fear τα σπάει, πολύ πωρωτικό και πρωτότυπος ο ρυθμός στην αρχή:D, αν και η μελωδία θυμίζει το Noctis Era στη μέση κάπου.
Τέσπα, το άλμπουμ αμα πάμε έτσι θα θερίζει απλά:metal:

Ωραίο και το fire, death and fear! 8) Η μελωδία στη μέση του νομίζω θυμίζει μια γέφυρα προς το τέλος του Keravnos Kivernitos. (Kαι το noctis era όσο πιο πολύ το ακούω τόσο πιο πολύ γουστάρω!).

Πολύ καλό!!!
Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει οτι το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι άψογο!!! :smiley:

Το noctis era πιστεύω θα είναι “μακελειό hit” στις συναυλίες!!! :stuck_out_tongue:

αν εισαι ο “αθεος” τοτε ειπες το πιο γαματο ποστ. γενικα αυτος τα ειπε πιο σωστα απ’ολους.

τωρα οσο για το ονομα ρε παιδια πως να το κανουμε κ εγω στη μπαντα μου αν μου ερχοταν σαν ιδεα αυτο το ονομα κ δεν ηταν καπαρωμενο εννοειται θα το εδινα. και ωραια ακουγεται και “κακο” περιεχομενο εχει. ειδικα οταν παιζεις σκληρα ιδιοματα. κ εδω πρεπει να πω οτι ΔΕΝ ειμαι αντιχριστιανος.

Μια χαρά του απάντησες, και ο Σάκης Τόλης στη συνέντευξη είπε ότι σέβεται τα πιστεύω του καθενός…αυτός όμως;:):!:

μονο που δεν ειμαι εγω ο “αθεος” :stuck_out_tongue: δεν γραφω ποτέ με greeklish άλλωστε. Πάντως είδα αρκετες απαντήσεις μαζεμένες.

Ρε παίδες, εγώ είμαι τρελός ή είναι αλήθεια ότι στην αρχή του Fire, Death And Fear, η μουσική κινείται σε ρυθμό ποντιακού τραγουδιού;; :-k

Ιτς τρου. Με το που σκάει ο ρυθμός τρώω φλασιά με τις χαρακτηριστικές φιγούρες που κάνουν οι χορευτές σε ποντιακό τραγούδι! :lol:

Αυτό ακριβώς έπαθα κι εγώ! :lol:

Βλέπω τούς είχε και το περιοδικό της Sportday:

Kαι τα 2 κομματια που εχουν διαρευση απο την μπαντα και εχουν ακουστει ειναι πραγματικα γαματα και ακρως ποροτικα …

Noctis Era > Fire Death and Fear … :smiley: 8)

Ωραια συνεντευξη του Σακη και στον Ατλαντις με τον Σακη Φραγκο που απαντησε σε καπμποσες ερωτησεις για το αλμπουμ αλλα και γενικα μιλησε για διαφορα αλλα οπως και για την γνωμη του για τους Μegadeth #-o #-o

Ερχετε μεγαλος δισκος αδερφια!! Τι καθαρες Δευτερες και ταραμαδες μου λετε τωρα… 8)[-X

Fire Death and Fear
γαμαει το τραγουδι
αυτο καλα κανει και θυμιζει ποντιακα
εγω ποντιος ειμαι χα!χα!χα!
και το αλλο τραγουδι καλο ειναι
αλλα αυτο ειναι καλυτερο.

I just love Russia 8)8)8)

Καιρός ήταν :wink:

To Metal Era λέει ότι θα τό’χει μέσα στην εβδομάδα…λογικά και τα άλλα γειτονικά δισκάδικα…εγώ ποντάρω για Πέμπτη απόγευμα-Παρασκευή πρωί:):!:

Στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα…

Aγαπαμε mother russia!!!:smiley:

Σαν νερό πέρασε η πρώτη φορά…
Πολύ μελωδικό, κοφτά riffs σε στυλ Sanctus Diavolos, μοιρολόγια και κακό, το Orders…πρέπει να το ακούσουν όλοι.