Rotting Christ - ΕΑΛΩ

ειναι μεγαλος ο πειρασμος αλλα θα κρατηθω μεχρι να το αγορασω…

Πολύ ωραίος δίσκος δεν λέω, αλλά τα τελευταία 9 λεπτά σβήνουν έτσι απλά ότι προηγήθηκε.

Κάτι τέτοιες στιγμές νομίζω ότι σαν να έχουμε ξεφτιλίσει τον όρο [SIZE=“4”]Καλλιτέχνης[/SIZE] δίνοντάς τον στον κάθε τυχάρπαστο…

Μας προδώσανε, μας ξεπουλήσανε…
ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ

χαχαχα δεν το εχω ξαναδει αυτο: κατεβαζω με ταχυτητα 3ΚΒ/s!!! :lol:
βεβαια ειναι εκνευριστικο τετοιες ωρες…

Link να το κατεβασω παρακαλω? :har::bounce::bounce:

Δεν σου άρεσε ε?
ΟΚ είναι λίγο περίεργο αλλά με μερικές αυτιές ακόμα μπορεί να σου αρέσει. Εμένα αυτό που με ξενίζει κάπως είναι τα κοφτά riffs, για μένα το Sanctus Diavolos είναι ο χειρότερος δίσκος τους. Θα το ακούσω πολλές φορές ακόμα για να βγάλω τελικό συμπέρασμα πάντως.

Το αντίθετο απ’ αυτό που κατάλαβες εννοεί. :lol:

#-o#-o#-o

Γράψε βρε αδελφέ ότι το λες ειρωνικά :stuck_out_tongue:

δεν το έχω ακούει ακόμα αλλά διάβασα τη συνέντευξή τους στο hammer…θέλω πολύ να το ακούσω…

Εγώ έπαθα ένα επικο-θρηνιτικό overdose, θα το ακούσω αρκετά πριν γράψω άποψη.

Demonon Vrosis πάει για the best track μέχρι τώρα.

Όχι βρε, μου άρεσε ο δίσκος
απλά ακούγοντας την Diamanda Galas στο τέλος μου ήρθαν διάφορες σκέψεις…

Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη ακρόαση.

Ντάξει κάποιοι δίσκοι είναι αυτό που λέμε INSTANT CLASSICS!

πρωτος το κατεβασα τελευταίος θα το ακουσω. Εκανε που έκανε 100 ωρες να κατεβει μόλις κατεβηκε μου βγηκε μια δουλεια και έπρεπε να φυγω [-X , μολις το έβαλα, αντε καλη μου ακροαση.8)

Καλα δεν υπαρχουν αυτες οι ταχυτητες…

Ανατριχιλα, δεος κ υποκλιση… κι η Στοκχολμη εαλω αποψε

κυκλοφορει κ στα γνωστα τορρενταδικα με γρηγορες ταχυτητες

Αντε να ρθει η Δευτερα να παραλαβουμε κ την ltd edition…

:respect:

Βασικά παιδιά διέρευσε. Οποιος θέλει να του πω που ειναι ας μου στείλει pm

Ακομα να τελειωσει! Αντε υπομονη…αυριο το ακουμε!

Τι ήταν αυτό ρε παιδιά? Μόλις τέλειωσα την πρώτη ακρόαση και έχω πάθει την πλακάρα μου!
Τα τραγούδια όλα εξαιρετικά αλλά θα τους βγάλω το καπέλο για το Orders From The Dead! Μόλις έμαθα ότι θα το διασκευάσουν είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά μου τίναξαν τα μυαλά! Diamandaaaaaaaaaaaaaa

Εντάξει…είπαμε να πάνε ένα βήμα παραπέρα απ’ το theogonia κι αυτοί έκαναν άλμα… :bow:

To demonon vrosis έπρεπε να μπεί τελευταίο…έπαθα πρόωρη εκσπερμάτωση… :stuck_out_tongue:
Αλλά όλα οκ στο pir threontai ξανασηκώθηκε…το λάβαρο της επανάστασης… :lol:

Κι αφού έχω τρελαθεί με το αποτέλεσμα…έρχεται το orders from the dead και παθαίνω ανατριχίλα…

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ… :respect::respect::respect:

Ρε τι μαγικα κανατε; Εβλεπα το torrent να σερνεται κ με το που το γραφω εδω, πιανει φουλ ταχυτητα κ κατεβηκε! :smiley: :smiley: :smiley:

Πρωτη ακροαση ηδη ξεκινησε! Ανατριχιλες!