Rotting Christ - Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού

συμφωνα με το Rock Overdose εχουμε:

“Οι Rotting Christ, ανακοίνωσαν ότι ο τίτλος του νέου τους, ενδέκατου δίσκου, θα είναι ?Do What Thou Wilt? και θα κυκλοφορήσει τη 1η Μαρτίου 2013 μέσω της Seasons Of The Mist. Το συγκρότημα πέρασε περισσότερους από τέσσερις μήνες στα Deva Soundz studios της Αθήνας για να κάνουν όπως είπαν: ?ίσως τον πιο σκοτεινό και πιο μυστικιστικό δίσκο? τους. Η μίξη έγινε από τον Jens Borgen (Amon Amarth, Paradise Lost, Katatonia, Opeth) στα Fascination Street Studios του Orebro της Σουηδίας.”

αυτα ειναι νεα!:thumbup::yahoo::respect::metal:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Η ελπίδα ότι θα ξαναγράψουν κάναν δίσκο που να σε κρατάει μετά από μονοψήφιο αριθμό ακροάσεων και δε θα είναι μόνο στείρος εντυπωσιασμός, πεθαίνει τελευταία.

Αν και διαβάζοντας για “τον πιο σκοτεινό και μυστικιστικό δίσκο” κτλ. κτλ., είμαι μάλλον απαισιόδοξος. Μάλλον θα πάρουν και πάλι υπερβολικά στα σοβαρά τους εαυτούς τους, δυστυχώς. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.

Αμα με το παραπανω σου ποστ θαβεις και το Theogonia,σε πιανω σε μια ακρη στους Primordial και σε ΣΑΠΙΖΩ θειο.

[SPOILER]…he screaaaaams from his cursed sooooul…a tortured seer,aaa prophet of our eeemptiness…wondering whyyy,wondering whyyyy

αυτα.[/SPOILER]

Πρώτον, ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΧΤΥΩΤΟ. Δεύτερον, καλός δίσκος το Theogonia, αλλά και πάλι τα Genesis και Sanctus Diavolos ήταν καλύτερα για μένα. Πάντως μη σκιάζεσαι, περισσότερο με το Εάλωλ έχω τα θεματάκια μου.

Ρε συ Κολοκύθα για βοήθα λίγο, πού ακριβώς κολλάει ο Βρασίδας εδώ πέρα;

κολλαει στο στιχο τον οποιο διαδεχονται αυτα που εγραψα.Ε βασικα μου ρθε με τη μια αυτο στο μυαλο και δε μπορουσα να μη πεταξω τη μαλακια μου!

Χμμμ, για να δουμε το κατα ποσο θα “αγγιξει” το Θελημα ο Σακης και ποσο βαθια ασχοληθηκε.

Γιατι στασεις ζωης του Θηριου βαζουνε πολλοι αλλα απο ζουμι τιποτα.

Το δα από χθές. Τουλάχιστον ο τίτλος έχει το μυστικιστικό που έλεγε ο Σάκης, μακάρι να ναι και μουσικά γαμηστερό. Το Aealo γαμάτο απλά περιμένω και λίγη επιπλέον φρεσκάδα από τους Rotting Christ :wink:

To εξηγείς λίγο αυτό?

Το “Aealo” ήταν καλός δίσκος από πλευράς συνθέσεων, προσωπικά με χάλασε η παραγωγή και τα πολλά κοφτά riffs.

Ναι βασικά αυτό το “Μάλλον θα πάρουν και πάλι υπερβολικά στα σοβαρά τους εαυτούς τους, δυστυχώς.” και εμένα μου φάνηκε κάπως. Δεν σε έπιασα βασικά εδώ και τόσο GRACCHUS :-k

Κατά τα άλλα το theogonia συνεχίζει να είναι το καλύτερο από τα τελευταία τους και δυστυχώς γεγονός παραμένει πως το aealo κάπου στην πορεία ξεφούσκωσε αν και παραμένει ένα καλό άλμπουμ.

Εμενα πειραζει που οi μοναδικοi δισκοι τους που μπορω να ακουσω ειναι το ‘‘Aealo’’ και το ??Theogonia’’?Kυριως το ‘‘Aealo’’ με ξετρελανε θα ελεγα παντως!!!

Παιδιά, ο Σάκης είναι ο Φοίβος του heavy metal, καταλάβετέ το και μη δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όση του πρέπει.

Ψιλοαναμενομενο τωρα που το μπλακμεταλ ειναι στο προσκηνιο. Το κομματι των Thou Art Lord γαμησε οποτε δεν βλεπω λογο γιατι να μη βαλουν κατι καλο.

[SPOILER]

[/SPOILER]

:anyone::ban:

Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να εχει την προσωπικη του αποψη αλλα ρε Γρακχε οχι και τα Genesis/Sanctus καλυτερα απο το Theogonia,δηλαδη δε στεκει με τιποτα!

Το Aealo καλο ηταν αλλα η παραγωγη του δεεεεεεν τραβουσε…

Το Aealo γενικα δε μ αρεσε ρε γμτ. Και να πεις για studio ουτε στα live τραβουσε, παιζαν τα κομματια και περιμενα να μπουν στα παλιοτερα. Κατωτερος δισκος τους κατα τη γνωμη μου, κριμα που δεν θυμουνται τιποτα Khronos λεω γω που μαλλον ειναι το πιο υποτιμημενο album τους (αν και λιγο παραπανω goth στις ακρες).

Και λιγο industrial στις αλλες ακρες.:slight_smile:

Ειναι προσωπικη αδυναμια το Khronos!

Εχει και απ τα δυο, μεταλλακι ηθελε περισσοτερο και θα ηταν μια χαρα. Βγαινει και επανεκδοση συντομα νομιζω (εκτος και αν εχει βγει και δεν το πηρα χαμπαρι). Ελπιζω σε περιπτωση που το κανουν διπλο να βαλουν και το μπονους τρακ της σπεσιαλ εκδοσης.

Καλα θα ειναι αν μοιαζει με Theogonia, γιατι ο Λελος ψιλοαδιαφορο με αφησε… :stuck_out_tongue: