Rotting Christ - Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού

Έχει αλλάξει τη φωνή του πάντως από το προηγούμενο, πολύ σφήξιμο :stuck_out_tongue:

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=19130

2ο τραγουδι (μετα το απιστευτο Xibalba) και οποιοδηποτε επιχειρημα εχει διατυπωθει για προ κυκλοφοριας θαψιμο του αλμπουμ για μενα μολις χαθηκε σαν κλανια στον ανεμο. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΟΣ ΕΠΩΝ

^^ Ισχύει. Φοβερό το 2ο.

Ποιο ριφφ από το Theogonia είναι αυτό και δεν θυμάμαι τίτλο τώρα…
Μπομπα το κομμάτι.

keravnos kivernitos

Τιποτα καινουργιο αλλα ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!

Κακό δεν ήταν, αλλά δε με ξετρέλανε κιόλας. Αν ο δίσκος κυμαίνεται σ’ αυτό το μοτίβο, ψιλοαδιάφορο θα με αφήσει.

Εμένα σε κάποια φάση μου θύμισε [U]αυτό[/U].
Νταλγκαδιάρικο κομμάτι, γουστάρω.

Αυτό!! πολύ μοιάζουν τα ριφ. Γενικά όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουν όπως στα 2 τελευταία. Αυτό που μου την δίνει είναι όλη αυτή η κουβέντα τόσο από τον ίδιο τον Σάκη όσο και από το hammer κυρίως για επιστροφή στις πρώτες μέρες και πως πιάνουν ο feeling εκείνων των ημερών. Ε δεν είναι έτσι πως να το κάνουμε. Δεν με χαλάει, μου άρεσαν τόσο το theogonia όσο και το aealo αν και το δεύτερο ο χρόνος το έχει ρίξει αρκετά αλλά ποιος ο λόγος για όλη αυτή την αναφορά στα παλιά δεν μπορώ να καταλάβω.

Πάντως να πω την αλήθεια εγώ θα ήθελα να του ακούσω να γυρνάνε στο στυλ των triarchy και a dead poem. Συνεχίζουν να είναι τα 2 αγαπημένα μου από αυτούς.

Εκτιμώ από τα 2 τραγούδια που άκουσα ότι συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται την φλέβα που ανακάλυψαν με το φοβερό Theogonia. Δε χρειάζεται ίσως ακόμα να κάνουν κάτι διαφορετικό, τα 3 άλμπουμ όμως είναι περίπου το μάξιμουμ που μπορεί να βγάλει μια πετυχημένη συνταγή προτού γίνει μπανάλ. Το πόσο καλό θα είναι το τελευταίο θα κριθεί επομένως στις λεπτομέρειες. Φαίνεται να αποφεύγονται οι υπερβολές του Aealo με τα πανταχού παρόντα πολυφωνικά φωνητικά, οι βαλκανο-φολκ επιιροές με πίπιζες κτλ ακόμα δίνουν ένα αναγνωρίσμο χρώμα, αν τα κομμάτια και τα ριφ είναι λοιπόν καλά και δουλεμένα θα γουστάρουμε. Αλλά τυχόν τέταρτος δίσκος στη σειρά με την ίδια αισθητική θα είναι too much.

Αλήθειες. Το δεύτερο solo του ομώνυμου άσματος (03:17), πόσο ρεμπετικο-ζεϊμπεκικο-τσιφτετέλικο είναι;

Μακράν η καλύτερη απάντηση. Λίγα λόγια και καλά.

Οι RC έχουν τη δική τους ταυτότητα και ξεχωρίζουν. Δηλαδή οι ACDC που γεμίζουν στάδια πρωτοτυπούν στα άλμπουμ τους? Ή μήπως οι Maiden? Όταν έχεις ταυτότητα στη μουσική σου αμέσως γίνεσαι εύκολα αναγνωρίσιμος.

Το Theogonia το έλιωσα, το προηγούμενο όχι και τόσο, από τα 2 καινούρια κομμάτια ακούω μια από τα ίδια ακόμα και το σολο του δεύτερου μου θυμίζει σολο από τον προηγούμενο και το ριφφ όντως μοιάζει με του Keravnos Kivernitos. Mπορούν και καλύτερα, φοβάμαι όμως ότι αυτή η επανάληψη δεν θα τους κάνει καλό.

…ολόσωστος, περιεκτικότατο ποστ:):!:

Αναμφίβολα το Theogonia είναι το album που τους έκανε γνωστούς σε κάθε πεινασμένο για ριφάρες μεταλλάκι ανά την υφήλιο. Στο ΑEALO ακολούθησε επανάληψη της ίδιας συνταγής αν και το επίπεδο των συνθέσεων είναι αρκετά πιο χαμηλό ( έλλειψη ανάλογης έμπνευσης ). Τα δυο νέα κομμάτια σε γενικές γραμμές είναι καλά. Τώρα όμως δεν θα ξανακάνω το λάθος να αγοράσω το σιντάκι με κλειστά μάτια. Ωραίο το εξώφυλλο αλλά σημασία έχουν οι συνθέσεις. Λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν άσε που θα επανακυκλοφορήσουν τα πρώτα Septic Flesh όπου θα γίνει σίγουρη κατάθεση… Πραγματικά θέλω να βγει δισκάρα, όμως ξέρω οτι στο Hammer θα είναι δίσκος του μήνα έτσι κι αλλιώς και ότι τα φάνμποις έχουν ήδη αποφασίσει ότι θα σπέρνει.

Με πολλή αυστηρότητα:

[SPOILER][B]ΧΥΝΩ ΜΠΑΜΙΕΣ![/B][/SPOILER]

[SPOILER]Περισσότερα στις 08/02, το νου σας![/SPOILER]

[SPOILER]ΜΟΝΟ ΜΠΑΜΙΕΣ![/SPOILER]

αυτο το τριτο σποιλερ με εβαλε σε σκεψεις…

[SPOILER]Ε ΜΑ ΜΟΝΟ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥ?[/SPOILER]

Καλα, εγώ με τα samples δεν τρελάθηκα. Και τα κομμάτια μου βγάζουν μια ανακύκλωση. Ειναι φρέσκιες οι μπάμιες???

Μόνο…

[SPOILER]Ρώσικες & Ρουμάνικες :wink:[/SPOILER]

Μην παραπλανάς τον κόσμο ρε αναίσχυντε.

[SPOILER]Αν και όντως κάτι ετοιμάζουμε[/SPOILER]