Rotting Christ - Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού

πολυ καλο το κλιπακι και το κομματι κατι παραπανω απο πολυ καλο…!!!

Kata Ton Daimona Eaytoy, το τελευταίο άλμπουμ των σάπισμα Χριστός είναι εύκολα μια από τις αγαπημένες μου κυκλοφορίες της χρονιάς μέχρι στιγμής, και σας εκλιπαρώ να το ελέγξουμε. Θέλω να πω, υποθέτω ότι δεν ενδιαφέρονται αρκετά για να γράψω αυτό το post σε μια γλώσσα που οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας μπορούν πραγματικά να, ξέρετε, να διαβάσετε, αλλά hey, έχω να κρατήσει τον εαυτό μου διασκεδάσει με κάποιο τρόπο.

έγχυσης μετάλλων έχει πρεμιέρα το νέο τους video, ?Χ Ξ Σ.? Είναι καλλιτεχνικό! Το τραγούδι είναι φοβερό! Θα σας αρέσει! Παρακολουθήστε:

Kata Ton Daimona Eaytoy είναι έξω τώρα και στο εξής Season of Mist.

Και από τα σχόλια, χωρίς σχόλια.

George Roussas ? 4 hours ago

on my own (greek) words(with some slang…):

επιτέλους ρε γαμώ το κέρατό μου, ελληνικά στο metalsucks!!!όντως το τελευταίο τους γαμάει άσχημα.σώπα ρε Axl,σου άρεσε τόσο?γουστάρω ρε…

and now on english:

at last my fucking horns,greek in metalsucks!!!indeed their last album blows very bad.you don’t say Axl,you like it so much?i dig…

finally i can read without translate,just once!

Στο [I]μέταλλο-χάλια[/I].

Ωραίο το βιντεο αλλά το τραγούδι μέτριο, όπως όλος ο δίσκος δηλαδή.

Συμφωνώ αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο από αυτούς, φαίνεται πως έχουν μπει σε ένα καλούπι πια.:-k

…πολύ καλό το κλιπ…σένα απ’τα καλά τραγούδια του δίσκου:):!:

Το βρήκα πολύ ωραίο το βίντεοκλιπ και εγώ. Πολύ ταιριαστό με το τραγούδι

Σε οσους αρεσε το νεο αλμπουμ των Κραηστ ας ριξουν μια αυτια στο κομματι του σπλιτ με Νεγκατιβ Πλεην, ενδεχομενως να εκπλαγουν ευχαριστα

Δυστυχως αυτο το ΕΠΟΣ ειχαμε ακουσει και ειχαμε αρχισει να εχουμε προσδοκιες για αλλα πραγματα…

Rotting Christ εχω αφησει πολυ παλια, με τα καινουρια εχω επαφη με κομματια μονο. Αλλα το κομματι του σπλιτ, στα αυτια μου, απλα δεν ακουγεται.

Το Naturdemonernas Lockrop που ειναι στο split προσωπικα το θεωρω κομματαρα. Βγαζει ενα feeling απο τα παλια και θα γουσταρα πολυ να το ακουσω live καποια στιγμη.

Οσο για το Κατα Τον Δαιμονα Εαυτου τωρα που το ακουσα προσεκτικα και επεσε το απαραιτητο λιωσιμο μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ ο δισκος. Προσεγμενος μεχρι την τελευταια του λεπτομερεια και με εξαιρετικη παραγωγη. Το καθε κομματι αναφερεται σε καποιον πολιτισμο και η μουσικη οπως και τα φωνητικα του Σακη διαμορφωνονται και αυτα αναλογα. Ο δισκος ειναι εξαισια κινηματογραφικος σε πολλα σημεια με πιο τρανο παραδειγμα το Χ ξ ς’. Στο Aealo ειχαν βαλει στην μουσικη τους πολλα στοιχεια παραδοσιακης ελληνικης μουσικης, εδω εβαλαν στοιχεια απο πολλους πολιτισμους και πιστευω οτι το εκαναν πολυ επιτυχημενα. Ολα τα κομματια ειναι ξεχωριστα και ιδιαιτερα και τα riff, οι κλασικες Rotting Christ μελωδιες, τα φωνητικα, τα drums, ολα ειναι τοποθετημενα εκει που πρεπει με σκοπο να εξυπηρετησουν την ατμοσφαιρα και το μυστικισμο που εκπεμπει ο δισκος. Δεν μπορω να το συγκρινω με το Aealo το οποιο μου αρεσει παρα πολυ ακομα γιατι ειναι νωρις, θα δειξει ο χρονος.