Rotting Christ - Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού

…όπως και το ελληνικό metal hammer που στηρίζει τα ντόπια προϊόντα και τις εταιρείες που τα σκάνε. 8)

Προσωπικα, αποψη για τον δισκο δεν πολυεχω γιατι δεν τον εχω ακουσει καν μια ολοκληρη φορα, αλλα να σας πω την αληθεια καπου στη μεση χοντροβαρεθηκα. ;/ Οταν μπαινουν αυτες οι ιαχες νομιζω πως ειμαι στη ζουγκλα του ταμ ταμ ταμ, φαση βαριεμαι, βαριεμαι, ωπα εδω μπαινει γαματο lead, βαριεμαι, βαριεμαι. Εχει γαματα σημεια σε κομματια, τρομερη ατμοσφαιρα και παραγωγη, αλλα λιγο τα ανακυκλωμενα riffs, λιγο το υπερφορτωμενο κιτς που θελει να περασει ως επικο, ξερωγω. Βασικα αναρωτιεμαι πως σκατα το νεο κομματι των Thou Art Lord ειναι μια τελειοτητα ενω εδω τις κιθαρες τις ψαχνεις με το μικροσκοπιο.

Δεν με ενδιαφέρει να παίξω τον υπερασπιστή του hammer η του ξένου τύπου η ακόμα και των christ αλλά το να λέμε πως η season of mist τα σκάει στα περιοδικά για να πάρουν καλές κριτικές οι rotting christ πρέπει να είναι τέρμα άκυρο ε. Απλά μου είναι αδύνατον να τα πάρω στα σοβαρά αυτά ως επιχειρήματα.

Κι εγώ δε μπορώ να πάρω σοβαρά το επιχείρημα “αφού αρέσει σε όλους πρέπει να αρέσει και σε μένα”.
Η οποιαδήποτε αναφορά στον τύπο ταιριάζει σε πρόβατα. Γενικά νομίζω πως είναι μέρος της διαφήμισης και τα reviews, για να τρέξει ο κόσμος να αγοράσει. Αν τώρα εσύ πιστεύεις στην αντικειμενική δημοσιογραφία, τότε οκ. Εγώ δεν είμαι καν μεταλάς για να δεχτώ κάτι τέτοιο.

+++++1

που ακριβώς το είδες αυτό το επιχείρημα αλήθεια; πάντως όχι σε δικό μου ποστ, φαντάζομαι κάτι τέτοια όμως σε κάνουν να ξεχωρίζεις που “δεν ακολουθείς την μάζα” ε;

Γράφεις πως σε όποιον έχει αρέσει το άλμπουμ είτε είναι fanboys είτε εθελοτυφλεί και γράφεις πως η season of mist τα σκάει για να πάρει καλά reviews το άλμπουμ. Αυτά τώρα εσύ τα θεωρείς σοβαρά επιχειρήματα;

Σορυ για την παρέμβαση αλλά το καινούριο Nightfall είναι πολύ καλύτερο από το καινούριο Rotting Christ και είναι αμαρτία να αχολείστε ακόμα με αυτόν το μετριότατο δίσκο. Συνεχίστε…

Βασικά δεν είναι θέμα ποιότητας του δίσκου. Δεν με ενοχλεί να κάτσει να πει κανείς πως δεν γουστάρει για αυτούς και αυτούς τους λόγους όπως έκανε ο Leper Jesus για παράδειγμα. Αυτό που μου την σπάει είναι τα σχόλια τύπου “είστε πρόβατα” “εθελοτυφλείτε” και τα ρέστα σε όσους άρεσε. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το τελευταίο Septic Flesh και είχα αντιδράσει και τότε. Σε όποιον αρέσει είναι πρόβατο που ακολουθεί τα media που τα παίρνουν από τις εταιρίες και δεν ξεχωρίζει την πραγματική ποιότητα και κολοκύθια με την ρίγανη.

Ακριβώς επειδή υπήρξε ειρωνεία στο ποστ του Leper Jesus παρ’όλο που εξήγησε γιατί δε του άρεσε, γι’αυτό έκανα λόγο για fanboys που εθελοτυφλούν και δε δέχονται διαφορετική άποψη. Και μου δικαιολόγησες αυτή τη συμπεριφορά με τον τύπο, το οποίο είναι έπικ φέηλ ειδικά πλέον με το ίντερνετ, που μπορούμε να διαβάσουμε κάμποσες κριτικές μαζεμένες, κι όχι μία μόνο ενός πουθενά που μπορεί να τα παίρνει κι απ’τις labels. Να λέγαμε και για καμιά αλμπουμάρα πάει στο διάολο, αλλά αυτό δε φτάνει καν το Theogonia. Οπότε τζάμπα ανεβήκαν οι τόνοι και δεν έχει νόημα η κουβέντα.

Μπα και οι Nightfall παραγίναν mainstream, ακούστε τίποτα λιγότερο γνωστό σαν τους Hail Spirit Noir πχ.

Μα αμα τους ακουσουμε ολοι αυτους θα γινουν mainstream και θα ειναι για τον πουτσο.

ρε τώρα πλέον ακόμα και τα demo είναι mainstream, γιαυτό μην ακούτε τίποτα, όλα για το μπούτσο είναι, μετανοείτε

Άπειρα respects! Μου έφτιαξες την ημέρα.:lol3:

Είμαι της άποψης ότι η όποια κριτική πρέπει να γίνεται με ψυχραιμία και χωρίς παρορμητισμούς.

Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο ο χρόνος δείχνει την ποιότητα και τη διαχρονικότητα ενός άλμπουμ. Το Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού είναι ένα πολύ καλό και καλοδουλεμένο άλμπουμ το οποίο αξίζει προσοχής και καλών κριτικών και βαθμών. Τα περι “σταθμός στη δισκογραφία” και λοιπές υπερβολές πρέπει να τα αφήσουμε στο χρόνο να πει την άποψή του.

Για παράδειγμα, στα δικά μου αυτιά το Aealo ξεφούσκωσε απότομα, αλλά αυτό δεν το κάνει κακό ή βαρετό άλμπουμ. Απλά ξεφούσκωσε.

Γενικά οι Rotting Christ κάνουν τίμια δουλειά και βγάζουν καλούς δίσκους.

Ενταξει εννοειται πως η χρυση περιοδος των RC ηταν μεχρι και το Satanas Tedeum. Το split με Monumentum δεν το μετραω καν, εκει αρχισαν να γινονται τρεντη.

Όποιος ψάχνει ακόμη τον παλιό ήχο των RC και γενικά της 90s ελληνικής bm σκηνής ακούει εδώ :

E ναι! Αυτά είναι! Καινούριος RC?? :lol:

Συγκλονιστικός Σάκης μίλησε στο mainstream σάιτ oneman για την πορεία της μπάντας, τα 1000 live, το νέο άλμπουμ, την αναγνώριση στο εξωτερικό και την ζωή στο δρόμο. http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/moysikh/o-sakhs-tolhs-einai-o-tzenaro-gkatouzo-toy-ellhnikou-metal.2202882.html

Ετσι να αρχισουν να αναγνωριζουν ολοι την προσφορα και το ταλεντο αυτου του καλλιτεχνη που κανει περηφανη την Ελλαδα και τους Heavy Metal οπαδους.

Καινούργιο βιντεοκλιπ. Προσωπικά μ’άρεσε.
Λίγο φέρνει από το A Dying God των Celtic Frost.

[U]666[/U]

[B]Rotting Christ - Χ Ξ Σ (666)[/B]

με προλαβες! :roll: :roll:
ακριβως αυτο θα εγραφα για το Celtic Frost