E ρε πούστη Μάιο θα είμαι Αγρίνιο, αλλά 10 Μαιου θα είμαι Αθήνα για DM. Θα στείλω αντιπρόσωπο να πάρει πίσω το tshirt…
Παντου εκτος από Λαρισα. [-X
Part 1 λέει. Περιμένετε και το part 2
Μη στενοχωριεσαι,νομιζω οτι Σεπτεμβρη εχουν κλεισει Αθηνα,Λαρισα,Θεσσαλονικη.Μαλλον αυτο θα ειναι το part 2.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μας ξεχασουν στη Λαρισα ουτε μια στο δισεκατομμυριο!
Μετά από μερικές ακροάσεις μπορώ να πω ότι ο δίσκος μ’αρέσει πάρα πολύ. Έχει μέσα αρκετά καλά κομμάτια. Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει τo Grandis Spiritus Diavolos (νομίζω το χιτάκι του δίσκου), το Cine iubeste si lasa, το ομώνυμο, το Gilgames, το Ahura mazda και το welcome to hel. Γενικά πάντως, είναι πολύ “εύκολος” δίσκος και σου μένει. μπράβο τα παιδιά.
Παραείναι εύκολος όμως. Βασικά είναι μια χιλιοπαιγμένη και εύκολη συνταγή που ακολουθούν οι RC στους τελευταίους δίσκους. Λίγο οι ‘ιαχές’ του Σάκη, οι κιθάρες κτλ κτλ. Αλλά τώρα που τον ξανακούω, πολύ ανώτερος απο Ealo κτλ κτλ. Πολύ πιο κολλητικά κομμάτια
Προσωπικά δεν με χαλάει (το ότι είναι εύκολος). Δεν περιμένω από τους RC του 2013 να ανακαλύψουν ξανά τον τροχό, οπότε και 5 ίδια άλμπουμ να βγάλουν στο μέλλον δεν θα μου κακοφανεί. Από 'κει και πέρα, βέβαια, πέφτουν και σε παγίδες όπως οι επαναλήψεις (π.χ το βασικό ριφφάκι του Grandis που το έχουμε ξανακούσει σε όλα τα άλμπουμ από το sanctus diavolos και μετά). Πάντως αυτό που μετράει είναι ότι έβγαλαν έναν διασκεδαστικό δίσκο που είναι όντως ένα κλικ πιο πάνω από το εάλω
συμφωνω με αυτα που λετε και να προσθεσω οτι αυτος ο δισκος εχει πολλα περισσοτερα νεα στοιχεια απο το αεαλο απο το οποιο μονο το νοκτις ερα ακουω με την ιδια καυλα οπως στην αρχη…το χξς το welocme to hel και η ρουμανικη καταρα ειναι επη!!
Νέα στοιχεία δεν θα έλεγα, απλά περισσότερο μια νέα προσέγγιση στο τι θέλουν να παίξουν. Που είναι επίσης καθοριστικό μιας και νομίζω πώς η καύλα για αρχαιοελληνικές αναζητήσεις τους έχει φύγει πια και μετά απο τόσους δίσκους. Ψάχνεται ο Σάκης σε διαφορετικά τερέν πια, αλλά δεν ξεφεύγει απο τις επαναλήψεις στον ήχο τους. Εντάξει λίγο λογικό μετά απο τόσο καιρό.
Δεν ειναι ασχημο αλμπουμ αλλα ειναι τοσο πολυ μια απο τα ιδια…
Οριστικά, είναι μεγάλη δισκάρα τελικά, ρησπεκτ στον Σάκη γιατί τόλμησε να ενώσει διάφορα μωσαικά εθνοτήτων και ήξερε ότι θα βγει ένα καρακιτς πράμα ενώ συνέχισε με τον ίδιο ήχο πάλι γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει περίπτωση να γίνει κουραστικός.
Ιδιος ήχος, φρεσκότατο αποτέλεσμα, όλα τα κομμάτια αξίζουν και δεν βρίσκω ούτε βαρετή στιγμή στο άλμπουμ.
Μπορεί όπως είπαμε να ναι και ένοχη απόλαυση που λένε, ο δίσκος να ναι για άλλους για πέταμα, για μένα είναι μεγάλο κεφάλαιο στην δισκογραφία τους ήδη και το μόνο που μένει είναι να το δείξουν και στο σανίδι.
…αυτό ακριβώς:):!:
Το άκουσα 5-6 φορές για να σιγουρευτώ ότι είναι μάπα και το άφησα. Καταρχήν όλα αυτά τα multi-culti που διάβαζα είναι τρελή κοροϊδία, δηλαδή 4 αναφορές ασσυριακών θεών βαφτίζεται ‘‘ασσυριακό τραγούδι’’, 4 γραμμές στα ρώσικα κάνει ένα κομμάτι 20 γραμμών ‘‘ρώσικο’’ κλπ. κλπ. Καλό δούλεμα.
Μουσικά τα ίδια και τα ίδια με τα προηγούμενα δύο -μηδέν έμπνευση. Οι γελοίες πολεμικές ιαχές, τα κοφτά riff (πότε θα το σταματήσουν αυτό;) και οι χιλιοπαιγμένες ‘‘ηπειρώτικες’’ μελωδίες που στην ουσία είναι σαν να ακούς μία ίδια.
Τίποτα, μετριότητα.
Ναι, νταξ.
Επιτέλους ένας άνθρωπος να το παραδεχτεί! Έχωντας απογοητευτεί κι απ’το τελευταίο ποστ του Scourge Of God, μου δώθηκε η εντύπωση ότι οι θαμώνες του rocking.gr είναι fanboys της μπάντας και εθελοτυφλούν. Όσο γι’αυτό:
είναι επειδή κουβαλάν ιστορία στη πλάτη τους. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως, κι αν κρίνουμε με βάση τις τελευταίες κυκλοφορίες, για μένα τουλάχιστον προσωπικά καλύτεροι είναι οι Hail Spirit Noir, όχι οι Christ ούτε οι Flesh.
Εσύ τι φάση, τη λες σε κάθε ‘‘αντιδρατικό post’’;
Τέσπα, όλοι έχουν από μία, που λέει και το τσιτάτο, δε θα κάτσω να ανοίξω και κουβέντα.
Aντιδρατικό τι σημαινει?
Αντιδραστικό και φοβερή απάντηση. Νόμιζα μετά από τόσα χρόνια έχει παλιώσει αυτό το επιχείρημα με τα ορθογραφικά. Βλέπω ακόμα κραταέι καλά. :thumbup:
Τότε μαζί με εμάς πρέπει να εθελοτυφλεί και πολύ μεγάλο μέρος του ξένου metal τύπου που έχει αποθεώσει το άλμπουμ πολύ περισσότερο από ότι οι θαμώνες του rocking.
Ναι ρε. Γαμαει. 8)