Rotting Christ - Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού

Dominator είσαι λίγο άκυρος νομίζω, παίρνεις στραβά το χαβαλέ που κάνουν μερικοί που είναι έμπειροι οπαδοί των Rotting. Λίγη πλάκα είναι καλή σε αυτό το φόρουμ για να μη πνιγόμαστε στη σοβαροφάνεια και πίστεψε με δεν πέφτει το φόρουμ από κάτι τέτοιο. Αντιθέτως κάνει τους χρήστες να νιώθουν μια παρείστικη θαλπωρή απαραίτητη για να περνάμε όλοι καλά. (Ε ρε πούστη μου αθάνατο rocking και ψυχολογικά ζητήματα στο θρεντ του νέου Rotting Christ :lol:)

On topic επιτέλους :stuck_out_tongue: ο τίτλος είναι γαμάτος, τα τραγούδια κομπλέ τίτλοι (λίγο Morbid Angel-ίλα βγάζουνε οι Βαβυλώνιοι-Σουμέριοι και δε συμμαζεύεται) ελπίζω να εμπλουτιστεί ο ήχος και να γίνει ένα άλμπουμ αντάξιο του Theogonia/Aealo :slight_smile:

Όχι σε θέμα παραγωγής όμως, ελπίζουμε.

Το ολο βαβυλωνια-ανατολια theme μου κολαει πιο πολυ σε Septic Flesh βεβεα…

Στο Aealo και μένα κάτι με χαλάει στη παραγωγή. Μακάρι να κάνουν καλή δουλειά. :slight_smile:

Ουτε μενα μ αρεσει η παραγωγη του Theogonia, τα κομματια ακουγονται αρκετα καλυτερα λαιβ. Καλα, το Aealo γενικα δεν μ αρεσει σαν δισκος οποτε.

Καταρχάς όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Επίσης δεν αναφέρθηκα σε όλα τα post. Το αν είναι άκυρο ας το κρίνει κάποιος που γνωρίζει και δύο πράγματα γύρω από την μπάντα και την ακολουθεί από τα πρώτα βήματα και όχι επιδερμικοί ακροατές. Όσο για το έμπειροι ας το κρίνουν παιδιά που πραγματικά γνωρίζουν. Τα ψυχολογικά ζητήματα επίσης που κολλάνε; Πρέπει να γράφουμε παπαριές όλοι για να συμφωνούμε και αναρτούμε πατάτες και ντομάτες; Τέτοιο χιούμορ ούτε ο Σεφερλής πάντως…

Όχι δε θέλουμε να έχουμε πόστ με παπαριές γι αυτό και σταμάτησαν στο 7ο 8ο ποστ :wink: Επίσης το θέμα χιούμορ κρίνεται συνολικά :). Όσον αφορά το ψυχολογικά ήταν ένα χαζό δικό μου σχόλιο για να περναει η ώρα γι αυτό το χωσα σε παρενθεσούλα.

Κανένα πρόβλημα και ουδεμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλά μπήκα στο forum μήπως εκμαιεύσω καμιά πληροφορία για το επερχόμενο άλμπουμ και αντ’αυτού μόνο για αυτό δεν έχει γραφτεί κάτι. Σεβαστό, απλά το αντιλήφθηκα διαφορετικά.

οσα δε φτανει η αλεπου πηδαει κ τα φτανει,τον αραπη κ αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας κ αλλα τετοια…τεσπα ευχομαι να εισαι κατω απο 16!!!

Εδιτ:Το οτι πρεπει να εχει τελειωσει τουλαχιστον την Φιλοσοφικη για να καταλαβεις τους τιτλους εχει και το χαβαλε του!!!

η πρωτη μου σκεψη οταν ειδα το πρωτο τραγουδι

[SPOILER]

:razz:

[/SPOILER]

Μπράβο μάγκα, ωραίος κέρδισες τις εντυπώσεις και πέτυχες και την ηλικία.

Ον τοπικ πορ φαβορ !

Το AEALO δεν μ’αρεσε,σε σχεση με το Theogonia.
Συμφωνω με Chrisp γενικα για τις παραγωγες τους στα τελευταια αλμπουμ,
αν και αυτο ειναι γενικοτερο ζητημα.Πολλες κακες παραγωγες τα τελευταια χρονια.

Δεν είναι κακές παραγωγές απαραίτητα, απλώς πρόκειται για συγκεκριμένη αντίληψη στα 00ς όπου στην ουσία αυτό που γίνεται είναι να προσπαθούν να κρύψουν τα συνθετικά κενά με overproduced κιθάρες, κοφτά riffs που ενισχυούν το groove, triggers, γενικώς οτιδήποτε χτυπάει πρώτα στο αυτί και προκαλεί έναν επιφανειακό εντυπωσιασμό.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η αντίληψη ουσιαστικά ακυρώνει τις καλές συνθέσεις, αυτές που έχουν άποψη, δυναμικές και διάφορα κρυμμένα στοιχεία, τα οποία αποκαλύπτονται σιγά-σιγά.

Ετσι οπως το θετεις ειναι καλες παραγωγες :stuck_out_tongue:
Κρυβουν τα κενα των συνθεσεων.Γενικα εχω ενα θεμα με τις τωρινες παραγωγες.
Πολυ μπουκωμα,πολυ τριγκα,γενικα πολυ φορτωμενες παραγωγες.
Τιμημενα 90’s με την αναλογιλα στο φουλ.
Ειδικα σε συγκεκριμενα υποειδη ειναι παντελως αχρειαστο.

[SPOILER][/SPOILER]

Που μπορουμε να βρουμε εκεινη την κριτικη για το ανυπαρκτο μεηντεν?

'Η στο θρεντ για το the final frontier 'η στο poll του, αν θυμάμαι καλά…και νομίζω χρέη Πυθίας ανέλαβε ο paoktsis…

[SPOILER]

1. “Beyond The Eyes Can See” Steve Harris Adrian Smith, Harris 4:17

λογικα θα ναι το κλασσικο μειντεν οπενερ,με πιασαρικα ρεφραιν και ριφακια

1. “Where No Man Has Gone Before” Bruce Dickinson Smith, Harris 5:52

προαισθανομαι πως θα ναι heavy αρκετα αυτο το σονγκ

1. “Higher And Faster” Dickinson, Harris Smith, Harris, Murray 7:34

πιστευω πως σε σημεια θα ναι γρηγορο και σε αλλα σημεια θα καλμαρει για να ξαναμπουκαρει δυναμικα

1. “The Antagonist” Harris Janick Gers, Harris 6:07

το The Fatalist των tranquillity σε φοβερα καλυτερη εκδοση

1. “Longing For Heaven” Dickinson Smith, Harris, Dickinson 6:58

δυνατη μπαλαντα μου μυριζει αυτο

1. “Murky Space Race” Dickinson Dickinson, Harris 7:36
    ισως να ναι πειραματικο σονγκ,λιγο πιο περιεργο απτα αλλα

2. “Catastrophe Of A Thousand Light Years” Harris Dave Murray, Harris 8:29

ο τιτλος ειναι πραγματικα φοβερος και λογικα θα χει επιβλητικο υφος,μελανχολικο και βαρυ…μπορει να χει και γρηγορο σημειο

1. “The Final Frontier” Harris Gers, Smith, Harris 14:09

το τραγουδι εκπληξη…μπορει να αποτελειται απο 10 διαφορετικα κομματια δε ξερω…σιγουρα αργο ιντρο με μπασο steve harris,μετα αρπισμους μεχρι το 3-4 λεπτο,με τον dickinson να ψιθυριζει τους στιχους,μετα μπαινει το heavy κομματι δυνατα ρεφραιν δυνατα κουπλε…στη συνεχεια ξανακαλμαρει μεχρι να μπει ενα γρηγορο ριφφ,μετα απο αυτο 3λεπτα σολο των μειντεν,εν συνεχεια ξανα βαρυς ρυθμος μετα ξανα γρηγορος με τον dickinson να πιανει high pitched νοτες και να τελειωνουν σε ενα απιστευτα καβλωτικο ανατριχιαστικο ριφ που να σε αφηνει να αναρωτιεσαι αν θα ξαναβγει τετοια μπαντα ξανα στον πλανητη γη…
[/SPOILER]

thanks!!!

ορμάτε!