αν αυτο ειναι απτα highlight του δισκου, εξανεμιζεται σιγα σιγα η οποια αισιοδοξια μπορει να υπηρχε.
Ενα κομματι απο αυτα που γεφυρωνουν ενα αλμπουμ μεταξυ καποιων δυνατων tracks μου φανηκε και τιποτα παραπανω. Επισης οι στιχοι μου φανηκαν αρπα κολλα,ειναι και lyric video παναθεμα το
το σολο μου άρεσε … η μελωδια ειναι καλη …δεν κατι ξεχωριστο ,αλλα ακουγεται ευχάριστα…δωστε του , αλλη μια ακρόαση
παντως δεν ειναι καλη ιδεα τα lyric-videos . ενταξει ,δεν θα πρωτοτυπισω αλλα οι στιχοι εξυπηρετουν περισσοτερο το riff και τη μουσικη ,παρα “ντυνουν” μια ιστορια, μια θεματολογια.
μεγαλη στασιμοτητα στη χρηση λεξεων κλπ…αλλα να μου πεις οταν ειπαν να εμπλουτισουν τους στιχους τους ,ξεκινησαν κάτι αρχαία…
Πάντως αυτό το συμπάθησα πιο πολύ από το πρώτο. Γενικά οι Rotting Christ δεν είναι πλέον για πολλά. Έχουν κατασταλάξει σε ένα στυλ από το Theogonia και μετά και δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για κάτι διαφορετικό. Τέτοιου τύπου χιτάκια δεν με χαλάνε. Καλύτερα να το πάνε όλο το άλμπουμ έτσι παρά να το γεμίσουν με έπη με απαγγελίες και τα ρέστα. Καλά ήταν ως ένα σημείο αλλά κούρασαν πλέον.
Πολύ ωραίες κιθάρες, όχι κάτι συγκλονιστικό, αλλά γενικά καλό κομμάτι. Και τα δύο τραγούδια που έχουν δημοσιοποιηθεί μου άρεσαν, οπότε ευελπιστώ ότι ο δίσκος θα μου αρέσει περισσότερο του Rituals, το οποίο ήταν αρκετά άνισο για τα γούστα μου.
πφφφ … μόνο εγώ βαρέθηκα δλδ…
νταξ έτσι κ αλλιώς εγώ στο τρυπάκι με τους RC μπήκα εξαιτίας του theogonia και του aealo, οπότε οτιδήποτε “θυμίζει” κάτι παλιότερο ή διαφέρει γενικότερα από τα 2 αυτά άλμπουμ μάλλον είναι λογικό να μην μου κάθεται καλά.