To pix lax στο live μου φάνηκε εντελώς κοπτοραπτική από ριφ και μελωδίες προηγούμενων δίσκων. Και ναι ξέρω γενικά ακούγονται έτσι οι RC στα τελευταία άλμπουμ αλλά αυτό μου φάνηκε κάπως too much. Αλλά οκ ο ήχος του live δεν είναι και ο καλύτερος.
Το Like father like son στα αυτιά μου ακούστηκε πιο συμπαθητικό.
Βγήκε και ένα αλλά Amon Amarth video
Εστιάζω σε αυτό και κυρίως στα bold, τα οποία υποθέτω ότι τα λες επί τη βάσει αυτού
και όχι ερμηνεύοντας κάτι που δεν είπα. Αυτό που είπα είναι ότι θα ήθελα να είναι καλύτερο το κομμάτι, γιατί απλά λατρεύω -και το έχουμε κοινό απ’ ό,τι φαίνεται αυτό- την “ατμοσφαιρική” τους περίοδο. Ούτε συγκρίσεις, ούτε τίποτα. Π.χ. το προσωπικό του Σάκη μ’ αρέσει πάρα πολύ, αλλά εκ των υστέρων -και ας είχα γράψει τότε ότι μπορεί να βγαίνει και με τ’ όνομα Μήτσος & Λουλάς ή κάτι τέτοιο- προβλέπω ότι αν μαζεύαμε τα καλύτερα από το AtFoH και από το επερχόμενο πΧ, τότε θα μπορούσε να προκύψει ένα αριστούργημα που να μπει στην Αγία Τριάδα πλάι στα Poem και Angels.
Σε κάθε περίπτωση, το LF, LS μια χαρούλα είναι, απλά, το Ριξ’, Βλαξ, Σταξ είναι καλύτερο (για εμένα πάντα).
Παναγία από εμένα δεν θ’ ακούσεις ποτέ, με τον τρόπο που το εννοείς, καθότι τυγχάνω πιστός. Είχαμε μια αντιδικία (από τις πολλές μεταξύ μας, κατά καιρούς), κυρίως διότι πήγες δια της πλαγίου (και όχι απαντώντας μου άμεσα) να μου προσάψεις κάτι που δεν είπα. Δεν τρέχει κάτι, απλά το τονίζω κι εγώ διευκρινιστικά, για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις (εφόσον εγώ κι εσύ θυμόμαστε, αλλά σίγουρα όχι οι υπόλοιποι).
Μπορούμε, αν θες, όταν με το καλό ξανάρθεις, να πάμε για μια μπύρα κάνοντας παραγγελιές από την ατμοσφαιρική περίοδο της μπάντας, έτσι ώστε να εξομαλύνουμε την κατάσταση. Ειδάλλως, μπορούμε να πάμε και για 7x7 (έλα… έχεις χιούμορ/παραδέξου το, ήταν καλό).
Δεν εγινε ποτε, αλλα δεν πειραζει. Οπως και στο προηγουμενο μου ποστ, το οτι γραφω καποιο παραδειγμα αποψης που βλεπω ειτε εδω μεσα ειτε και εξω απο δω ως παραδειγμα, δεν σημαινει πως δηλωνω οτι εσυ το ειπες. Ξερω πολυ καλα πως εσυ δεν ειπες πουθενα ας πουμε οτι πρεπει να συγκρινουμε 50000 ριφφς με το καινουριο ριφφ των RC, αυτο δεν σημαινει οτι “απαγορευεται” να το χρησιμοποιησω στο ποστ μου ως παραδειγμα.
Γιατι χιουμορακι? Εγω σκεφτομαι πολυ συχνα την Τιτανομαχια του 2022 και πρεπει να επαναληφθει συντομα. Μακαρι να ειχε γινει το 2023, αλλα ειχαμε γαμους και πανηγυρια και η συζυγος ειχε θεσει βετο στην μπαλιτσα και την ειχε απαγορευσει πριν τον γαμο, για ευνοητους λογους. Κυριως δηλαδη γιατι αν ειχα τραυματιστει, αντι για γαμο θα ειχαμε κηδειες. Και αν ολα πανε καλα, γιατι οχι και μπασκετακι δηλαδη… χρωσταω εδω και 2 χρονια μια απαραδεκτη εμφανιση.
Δεν θα συμφωνήσουμε, αλλά ας το λήξουμε εδώ, για να μην βγούμε εντελώς εκτός θέματος.
Για το 7x7, δικέ μου!!!
Αυτό είναι δέσμευση. Να ξέρεις. Ο Κομ(π)ι-σ(τ)άριος δεν ξεχνά.
Το 7Χ7 (και το 8Χ8) ειναι η υπερτατη μορφη ποδοσφαιρου.
Το 5Χ5 ειναι πολυ γρηγορο και εξουθενωτικο, ασε που περιοριζει τις μακρινες μπαλιες και την στρατηγικη στον χωρο ως ενα βαθμο, ενω το 11Χ11 ειναι προφανως η σωστη επιλογη για το επαγγελματικο ποδοσφαιρο, αλλα για το 90% οσων παιζουν ποδοσφαιρο ειναι υπερβολικα μεγαλο και αβολο για πολλους λογους.
Off topic και σταματαω εδω!
Θα πάω να τους δω αν κάτσει στο θέατρο γης,θέλω να δω live την ομάδα(είναι και ΑΕΚ :p) και ας έχουν αλλάξει line ups,θα είναι anniversary οπότε θα λέει.
Περίμενα πολύ χειρότερα διαβάζοντας τα σχόλια
εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το ατμοσφαιρομελωδικό σαν στυλ γενικά, οπότε το βρήκα μια χαρά
και το προτιμώ από οτιδήποτε έβγαλαν μετά το Κατα Το Δαίμονα…
Αρα, αντι Προ Ξριστόι ή Ζριστρόι, τώρα θα διαβαζεται Προ Ξριστόου/Ζριστρόου. Το λες και θετικο βημα.
Εκλαψα. Παντως αν γινει τελικα HRISTOU θα ειναι οσο καλυτερο γινεται, οκ.
Θεωρητικα το HRISTU θα ηταν το ιδανικο, αλλα φαινεται πιο ασχημο.
Σερτσεεεεεεν… Σηκ Εν Ζριστρόι
Δεν αλλάζουν και εξώφυλλο λέω εγώ
Εύγε Σάκη. Pretty tree, pretty burns τωρα για το επόμενο άλμπουμ.
Εξωφυλλάρα το digibox
το pix lax dax και το the dawn of a new age είναι το ίδιο τραγούδι ε;
τι όχι;
Ε ναι
επειδή βαριεμαι να ψάχνω, σε ποιο άλμπουμ είναι αυτό?
Στο πρώτο προσωπικό του
Among the fires of hell