Rotting Christ

Τώρα τους έχει στην ΕΡΤ 3

Εκανα σχεδον μια βδομαδα να το ακουσω γιατι ημουν σε διακοπες, αλλα διαφωνω με τους περισσοτερους αποπανω. Το σωστο ρημα για το πως νιωθω για αυτο το τραγουδι ειναι οτι κωλογουσταρω. Δεν περιμενω απο τον Σακη πλεον να ανακαλυψει ξανα τον τροχο ή να εφευρει κατι πιο γαματο απο τον τροχο, οποτε δε με ενοχλει ενα τραγουδι σαν κι αυτο οταν ξεχειλιζει απο συναισθημα. Οι lead μελωδιες μου ελειψαν παρα πολυ στο Heretics και στο Rituals, οποτε αυτο το ψευδο - “return to form” μου αρεσει παρα πολυ. Και η χορωδια οχι απλα δε με ενοχλει, αλλα προσθετει πολυ στο αποτελεσμα. Βασικα περνανε 6 λεπτα και δεν κουραζει σε κανενα σημειο, το εβαλα στο repeat.

Και μια πολυ ευκολη προβλεψη : οι φανς τους απο αλλες χωρες θα κωλογουσταρουν ακομα περισσοτερο. Ας θυμηθουμε οτι απο το πουθενα το ΧΞΣ (666) εχει γινει ενα απο τα μεγαλυτερα τους χιτακια διεθνως.

ΥΓ. Το τραγουδι ξεκιναει οπως το Nightfall In Middle Earth, και τελειωνει με ηχο απο γκαιντες, αρα +1 μπονους για τις υπεροχες και αναποφευκτες εγκεφαλικες συνδεσεις με Blind Guardian.

1 Like

Ο Σάκης έχει τατου το imaginations btw

1 Like

Αρπαχτη ηταν τελικα,καθισαν ενα 10λεπτο για ψαρεμα και ειπαν 5 μαλακιες,που εχουμε ακουσει παμπολες φορες απο τον Σακη,ποσες συναυλιες εχεις κανει,αν θα αλλαζες το ονομα,ποσο δυσκολο ειναι το τουρινγκ,απο που παιρνεις εμπνευση για τους δισκους κλπ.

από τον ίδιο μου τον εαυτό :stuck_out_tongue:

Γι’αυτό οι δίσκοι είναι ανεμπνευστοι τοτε. :crazy_face:

1 Like

Μεσαίωνας

Και ο Σάκης, και ο Τόλης, και ο 613 (μακρινός ξάδερφος του Λούσι-φερ προφανώς;)

4 Likes

Γλέντα τους Σακαρε, Τολαρε+ 613 !

1 Like

Θα πιστευε κανεις οτι το ετος 2024 δεν θα ειχαμε τετοια,αλλα που…

Εδώ έχουμε άλλα το 2024… σε αυτό θα εκπλαγούμε?

Καλα δεν εχεις αδικο…

Εδώ έχει Μητσοτάκη πρωθυπουργό η χώρα σας και η δικιά μου Τραμπ ξανά υποψήφιο…

2 Likes

Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;;;

image

Fixxxed…

Θυμησε ιστορικο πρωτοσελιδο Ντερμπυ (μεγαλος Γκοντζος) “Με κορυφαιους Λιμπερμαν και Αγκαμεζ…”

1 Like

:unamused:

1 Like

σαν να το εχω ξανακουσει νιωθω απο προηγουμενο album τους αυτο :stuck_out_tongue:

2 Likes

Αποκλειται να ειναι καποιο αναμασημα. :rofl:

'Εγινε leak το album, λιγο mid