Rotting Christ

Δεν θα ελεγα οτι εντυπωσιαζει το αλμπουμ η εχει καποια πρωτοτυπια,θα ηταν παραξενο αυτο αλλωστε, :laughing: ,Pretty World,Pretty Dies,The Sixth Day,Like Father,Like Son μου αρεσαν καπως,οι απαγγελιες δεν μου αρεσουν πλεον,εχουν γινει κουραστικες,επαναλαμβανομενες,βαρετες,συνολικα μου φανηκε ενας μετριος δισκος,κουραστικος για repeat.

πλέον, είναι μια νοτά όλα σχεδόν και ότι μελωδία κάτσει στα φωνητικά. πρέπει να βαριέται πάρα μα πάρα πολύ.

2 Likes

Σίγουρα καλύτερο από τον πάτο των 2 τελευταίων αλλά μλκες με τα apostate και pixlaxdax με έπιασε νευρικό, κοίταξα μήπως πάτησα λάθος κουμπί και μπήκε πάλι το άλλο, ο άνθρωπος απλά τρολάρει, ρησπέκτ.

Με κουρασε ο δισκος μετα απο 2-3 ακροασεις,επιλεκτικα μονο καποια κομματια δυστυχως.Ελπιζω να μπορεσω να παω στις 09/06 στο θεατρο γης και επειδη ειναι γιορτη των 35 χρονων τους,να εχει ενα καλο μιξ στο σετιλιστ και οχι να ακουμε πιξλαξνταξ. :face_with_raised_eyebrow:

3 Likes

Καλα πηγε αυτό

1 Like

Πήγε καλύτερα από το Heretics πάντως :crazy_face:

εμένα μ αρέσει που το κράζει γενικά κόσμος, αλλά 200 γαλανά για να τα πουλάνε μετά $$ τα ψωνίσανε ΑΕΡΑ. άμα πονάς τη μουσική, βγάζει μάτι.

Πάλι soundtrack έβγαλε ο Σάκης! Χορωδίες και άγιος ο θεός. Sixth Day και Farewell αξιόλογα. Καλύτερο από Heretics σίγουρα.

Και τι ξέρουν αυτοί, στο ελληνικό ΜΗ πήραν 9!

Απ’ ότι φαίνεται πλέον για το Hammer ισχύει ο κανόνας “9 is the new 8” από την άποψη ότι για τα καταξιωμένα ή “καταξιωμένα” σχήματα δεν αρκεί ένα 8 σαν βαθμός “βάσης” (που μπάινει δηλαδή έτσι κι αλλιώς και από εκεί και πάνω έχει νόημα να συζητάμε), τώρα βάζουν ένα στανταρ 9αράκι για να μην χαλάνε τις καρδιές των αναγνωστών/οπαδών ή/και των εγχώριων φιλικών συγκροτημάτων!

3 Likes

Ε δεν ήταν και κάτι δύσκολο αυτό :wink:

λοιπον ο δισκος δεν ειναι κακος, αλλα ειναι επικινδυνα επαναλαμβανομενος. ακομα και στιχοι “σωσε με ιερεια” υπαρχουν σε 2 τραγουδια. Ριφ και συνταγες αναμασηματα απο παρελθον. θα του δωσω ακουσματα οπως κανω σε καθε δισκο Rotting Christ, ομως περιμενα πιο πολλα απο αυτους.

Από το λίγο που είμαι σε θέση να γνωρίζω , ο Σάκης τα συγκεκριμένα κομμάτια τα έχει γράψει πριν χρόνια για αυτό και οι ομοιότητες

Τύπου το 2019 ή μέσα στον covid . Πριν πάνε τα δύο παιδιά που έχουν σήμερα

Πάντως συμφωνώ με την κριτική στην κεντρική του ροκινγκ. χρειάζεται μια αλλαγή.
Και εννοείται τους αγαπάμε.

3 Likes

Γενικα ειναι και αυτο το θεμα, οτι ο μονος συνθετης των RC ειναι ο Σακης. Μετα απο 15 album και ας πουμε 150+ τραγουδια ποση εμπνευση να εχει κανεις;
Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι ο πιο “heavy metal” δισκος τους, και θα στοχευει σε “νεο” κοινο και με αλλα ακουσματα.

1 Like

Εχω πολλα χρονια να γραψω καθως οταν αλλαξε το forum εχασα την προσβαση και βαρεθηκα να το ψαξω, τελικα χθες εκανε login ως δια μαγειας…! Καλως σας ξαναβρηκα λοιπον και παμε στους R.C. Δυστυχως απο το Κατα τον Δαιμονα και επειτα ο Σακης εχει αρχισει να στερευει επικινδυνα, τα αναμασηματα και η ανυπαρξια riff στα επομενα αλμπουμ εφτασαν πια να ειναι ευθειες αντιγραφες. Μπορει ολο αυτο το υφος να κανει γκελ σε ισως μικροτερες ηλικιες αλλα σε εμας τους 40+ που μεγαλωσαμε μαζι τους ειναι απο κουραστικο εως εκνευριστικο. Μηδεν riff, μηδεν εμπνευση, μηδεν ρισκο. Πολλες φτασμενες μπαντες εχουν βρει το comfort zone τους και δεν πολυκουνιουνται απο εκει αλλα τουλαχιστον παραθετουν αξιολογες συνθεσεις (πχ Paradise Lost), οι Rotting Christ αντιθετως παραθετουν πολυ λιγα πραγματα. Με θλιβουν αυτα που γραφω γιατι προκειται για μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες αλλα ακριβως γι αυτο δεν θελω να χαιδεψω αυτια. Ισως ο Σακης θα επρεπε να κανει ενα μεγαλο διαλειμμα, να κοιταξει το παρελθον της μπαντας και να προσπαθησει να παρουσιασει κατι ανταξιο του ονοματος των Christ , ειναι κριμα να διασυρει το ονομα της μπαντας.

10 Likes

Αυτό που εκανε ο Bob Katsionis με τους Maiden και τους Stray Gods το ενανε ο Sakis με τους Rc για τους RC

Δε γινεται να μην το σχολιάσω, βαζεις το Apostate, που ειναι το δεύτερο κομμάτι του δίσκου, και μετα βαζεις το Pix Lax Dax, το οποιο ειναι το έβδομο κομμάτι του δίσκου, και στην ουσία ακους το ιδιο τραγούδι.
Βαζεις το sixth day και λες α το my salivation…που το έχεις ξαναπεί για το like father like son.
Εκανα προσπάθεια να τα ξεπερασω ολα αυτα αλλα και παλι νομίζω οτι μας κοροϊδεύει μεσα στα μούτρα μας πλέον.

4 Likes

Δεν ειναι για 9/10 δηλαδη;

2 Likes