Μια αποψη για το the wreckers αλλα και τα υπολοιπα κομματια του δισκου
http://theloftyoaks.com/2012/06/21/song-by-song-review-of-clockwork-angels-the-wreckers/
Μια αποψη για το the wreckers αλλα και τα υπολοιπα κομματια του δισκου
http://theloftyoaks.com/2012/06/21/song-by-song-review-of-clockwork-angels-the-wreckers/
Χα χα, μην ανησυχείς. Εγω είμαι ήρεμος. Στους άλλους πέστα…
Το ακουω τώρα! Πρεπει να εχει πέσει αρκετή δουλειά ! Θα είναι καλύτερο απο το Snakes&Arrows;;(μάλλον ναι)
Mην την ψάχνετε παίδες…ένας σύγχρονος κλασικός Rush δίσκος.-
Δεν λέω “ο καλύτερος τους από …” γιατί θα πω καμιά υπερβολή (άδικο δε θα έχω:p) αλλά δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα.
Το θέμα είναι ότι οι Rush είναι εδώ, δυνατοί και σίγουροι όσο ποτέ. Ένα βήμα πριν πατήσουν 40 χρόνια δισκογραφίας παρακαλώ.
Πιο αναλυτικό ποστ για το τρομερό κόνσεπτ με τους ανυπέρβλητους στίχους του Neil εν καιρώ.
Σχεδόν συμφωνώ… μόνο η φωνή του Geddy είναι κάποια κλικ κάτω. Λογικό…
Λοιπόν, ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.
Ακόμα ένα, τόσο απλά… Το The Garden εκπληκτικό κομμάτι, μια ομορφιά.
ειχα ακούσει τον δίσκο πριν το κάνει ο keeper21. και του είχα πει οτι πολλά σημεία τα βρήκα πολύ μέτρια για rush. ε μαλακίες έλεγα.
συγγνώμη kepper21
:lol::lol:
Δεν ειμαι αξιος της συγγνωμης σου γιατι με αυτα και αυτα δεν εχω ακουσει το δισκο οπως πρεπει.
Χαιρομαι παντως γιατι φαινεται οτι εχουμε να κανουμε με δισκο grower αν κρινω απο σχεδον ολα τα σχολια εδω μεσα.
[SPOILER]Εφυγα για τη πρωτη σοβαρη ακροαση :!:[/SPOILER]
Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους συμφορουμιτες που το αποκαλεσα δισκαρα. Διαξαλαξιακο αριστουργημα ειναι το λιγοτερο που μπορω να του αποδωσω. Και παλι συγνωμη. Ζητω συγνωμη επισης ενα προς ενα στα τραγουδια του αλμπουμ. Ζητω συγνωμη ταπεινα για τις μαλακιες που ειπα για το BU2B. Ζητω συγνωμη και για τις μαλακιες που ειπε καποιος συμφορουμιτης μερικες σελιδες πριν για το clockwork angels. Νοιωθω πολυ μικρος να κρινω τους Rush. Καληνυχτα
Κσληνύχτα μικρέ. Σε συγχωρούμε. :lol:
Εγώ πάντως, ομολογώ ότι ψάχνω και ψάχνομαι πολύ σε κάποια κομμάτια…
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ξεπατικώνουν τόσο το Bastille Day στο Headlong Flight
Λες να τους κάνει μήνυση για κλοπή ο RRRRrrrrrray Daniels;
Δικό τους είναι ότι θέλουν το κάνουν. Του βάζουν φωτιά και το καίνε…
Είναι οφθαλμοφανές, αλλά εμένα δε με χαλάει καθόλου.
Να κάνω κι εγώ το σχόλιό μου για το δίσκο. Μια λέξη μόνο φτάνει. ΓΑΜΑΕΙ.-
Το εντυπωσιακό με τους Rush είναι ότι οι δίσκοι τους ακούγονται και σύγχρονοι. Εγώ, ας πούμε, άμα τους δώ πάλι σε συναυλία θέλω να ακούσω όσο πιο πολλά κομμάτια γίνεται από το νέο δίσκο, και όλα αν είναι δυνατόν! Δε θέλω να ακούσω τα ένα-δύο καλά και μετά “τα παλιά”. Κι αυτό γίνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τους συγκεκριμένους. Μόνο με αυτούς μου συμβαίνει.
Το αλμπουμ ειναι ενα συγχρονο αριστουργημα στη progressive rock και γενικότερα, στη ροκ σκηνή ! Ακομα και το Headlong flight αν και αρχικα υπήρχε μια αμφιβολια, το κομματι σπέρνει !
ο δίσκος τα σπάει τον άκουσα πολύ δυνατός
τωρα τον ακουω πρωτη φορα στα γρηγορα (αυριο με μεγαλυτερη προσοχη), οντως πολυ καλος παρα τις μετριες εντυπωσεις που μου ειχαν αφησει τα singles περυσι…
το anarchist με κερδισε με τη μια…
κουραστικο να το λεμε σε καθε περιοδεια τους αλλα ΠΡΕΠΕΙ να ερθουν…