Μίλησα με μια παρέα.2 παληκαρια και μια κοπέλα που καθόντουσαν 2 σειρες πίσω μου. 
Εγώ μίλησα με δύο Έλληνες στο merchandise πριν τη συναυλία και λίγο μετά με ένα άτομο που ήταν παρέα με ένα ζευγάρι, που δεν είδα. Με αυτούς πρέπει να μίλησες εσύ.
Και καθόμαστε στο Α23.
29th of May
:roll::roll::roll:
27th of May
:bounce:
@toxikos Χαιρομαι πολυ που τα καταφερες και αν και στεναχωριεμαι που δεν θα τους δω συντομα απ’ οτι φαινεται, με ολα τα σχολια κανεις την αναμονη πιο ονειρικη για το τι προκειται να ζησω. Οποτε θες πες και την ιστορια με την φωτο.
Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Έχω γίνει φαν του Κοέλιο. Άμα θες κάτι… Μιλάμε για μια συναυλία που την είχα ξεγράψει εδώ και καιρό και μόνο όταν μπήκε ο Απρίλης άρχισα να το βλέπω. Και πάλι μέχρι την τελευταία βδομάδα, παρ’ότι είχα κλείσει τα πάντα, ήμουν ψιλοαμφίβολος ως και δύο μέρες πριν φύγουμε. Πόσο μάλλον να έχω και την τύχη της φωτό με τον Geddy…
Εντάξει, αυτά δεν γίνονται. Με τίποτα. Είμαστε 3 άτομα και ψωνίζουμε σε τουριστικό μαγαζί στη Gamla Stan (παλιά πόλη και τουριστικό μέρος), Πέμπτη απόγευμα και η ώρα έχει περάσει και έχω αρχίσει να βαριέμαι. Μπαινοβγαίνω στο μαγαζί περιμένοντας τα φιλαράκια και κάποια στιγμή στη μία γωνία βγαίνει ένα ζευγάρι μαζί με ένα τύπο με καπαρντίνα (έκανε ψ…όκρυο). Και ξαναγυρνάνε πίσω. Τσιμπήθηκα μλκες, λέω δεν είναι δυνατόν και ξαναμπαίνω στο μαγαζί φωνάζοντας ότι είδα το Geddy Lee! O ένας φίλος δεν με άκουσε και δεν θα μου το συγχωρέσει ποτέ αυτό. Ο άλλος απλά με κοίταγε, ενώ ξανάφευγα πλέον για τη φωτό. Το ότι γενικώς ντρέπομαι σε κάτι τέτοιες φάσεις με σταμάτησε δύο φορές, αλλά τελικά τους ακολούθησα, μέχρι που έφτασαν σε μία πλατεία λίγο παραπάνω (νομίζω ότι είναι η ακαδημία τους εκεί). Στο σημείο που λέω από μέσα μου ότι ντρέπομαι να το κάνω, επεκράτησε η φωνή μέσα μου που έλεγε: [B]ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, Ή ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ;[/B]
Έτσι μόλις σταμάτησαν για μια φωτογραφία, περίμενα και τρέμοντας του είπα ότι έχω έρθει από Ελλάδα για το αυριανό σώου και τον ρώτησα αν μπορούσε να βγούμε μία φωτογραφία μαζί. Και άκουσα το φοβερό: “[B]SURE, WHY NOT?”
[/B] Μετά είχα και μία χειραψία και άρχισα να κλαιωγελαωχαχανιζωψελλιζωμουρμουράω, τρεκλίζοντας, παραπατώντας και προσπαθώντας να πάρω τον jonkyr τηλέφωνο. Τα κατάφερα με την τρίτη. Δεν μπορούσα ούτε να βρω, ούτε να σχηματίσω το νούμερο…
[SPOILER]Είμαι ένας Ρουβίτσος…[/SPOILER]
Και άκουσα το [U]φοβερό[/U]: “SURE, WHY NOT?” :lol:
*εμένα αυτός ο κοελιο πρέπει να με μισεί…πριν από λίγο μου έτυχε κάτι που για να γίνει έπρεπε να πάνε στραβά ΠΟΛΛΑ πράγματα…μα πάρα πολλά.
**τυχερέ…να μην πω τίποτα άλλο…
την φωτό δεν βλέπουμε όμως!!! 
το παραπανω ειναι ενα βιντεακι απο τη προχθεσινη συναυλια που ειχα την τυχη να τους δω στο sheffield arena. Χωρις να μπορω να πω οτι ειμαι ο μεγαλυτερος τους φαν μπορω να πω οτι με αφησαν με το στομα ανοιχτο με την αποδοση κ την πορωση με την οποια εκτελεσαν τα κομματια του 3ωρου σετ τους.
Wtf is wrong με τη φωνή του Geddy???:-k :?
Υποθέτω πως φταίει η ποιότητα εγγραφής του ήχου στην κάμερα.
+οτι το κομμάτι είναι το 2112…:roll:
τον εχω ξαναδει να ζορίζεται με αυτό…
Εννοείται ότι ζορίζεται με αυτό. Δεν είναι και το πιο εύκολο κομμάτι στον κόσμο… Και κοντεύει και τα 60 ο Geddy…
Βασικά έκατσα είδα διάφορα βιντεάκια απ το συγκεκριμένο live και διαπίστωσα ότι ζορίζεται αρκετά γενικά. Σε βιντεάκια απο άλλους σταθμούς της περιοδείας πάντως μια χαρά μου φάνηκε.Ίσως ήταν σε κακή μέρα,τι να πω.:-k
Σε ζηλευω, αλλα και χαιρομαι για σενα. Ποσταρε και την φωτο ρε.
και με τρελό φόντο.
ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ θα έλεγα!!! Μπράβο ρε τοξικέ!!!
Eντάξει, ακόμα και τώρα δεν το πολυπιστεύω… Τσιμπιέμαι…
Εν ευθέτω χρόνω θα ποστάρω και άλλες φωτό από το live…
σκαω απο την ζήλια μου! 
Αυτος διπλα σε σενα (την αφεντομουτσουνάρα σου εννοω) ποιος ειναι?:lol::lol:
Πλακα μας κανεις? Αυτος ειναι ο Βασιλης Καζουλης!!! Μας δουλευεις ρε παλιοσκυλο???8O8O8O
Οριστε:
![]()

αρε ξεκωλιαρη…αυτα ειναι
Η αλήθεια είναι ότι αυτός με κυνήγαγε στα σοκάκια της Στοκχόλμης για μία φωτό.
Φαίνεται εξάλλου από το χαμόγελό του…
[SPOILER]Εγώ μάλλον δεν το είχα συνειδητοποιήσει…[/SPOILER]