Εγω παντως ελπιζω μιας και εβγαλες φωτο μαζι του (τυχερε…) μπας και φιλοτιμηθουν και ερθουν επιτελους στη Ελλαδα. Τον ρωτησες μηπως υπαρχει καμια τετοια περιπτωση? Πες μα κατι ρε? Κατι θα ψιλοειπατε.
Tι να πω ρε… Εδώ έκανα 5 λεπτά να συνέλθω από το σοκ. Άσε που, από σεβασμό στη μουσική τους, δε θα ζητούσα ποτέ να έρθουν στην Ελλάδα… Τα έχουμε ξαναπεί αυτά…
Φοβερη η φωτο, το φοντο ειναι και γαμω, κωλοφαρδος…
Ε ναι. Το κωλόφαρδος είναι επιπεικής χαρακτηρισμός…
Όλα είναι μία σειρά από αν σε τέτοιες περιπτώσεις. Σκάει από τη γωνία και χάνεται σε 5 δευτερόλεπτα. ΑΝ ήμουν μέσα στο μαγαζί; ΑΝ κοίταγα από την άλλη; ΑΝ δεν τον αναγνώριζα; (θα ήμουν μαλάκας…) ΑΝ ήμουν στον πάνω δρόμο; ΑΝ ήταν εκεί 3 λεπτά μόλις είχαμε φύγει;
Συνομωτησε το συμπαν τα ειπαμε… Ολα γυρω απο αυτο το συγκροτημα εχουν κατι το παραφυσικο…
Και να το ξαναπούμε. Όσοι μπορείτε να τους δείτε (και θέλετε πολύ, εννοείται) και δεν το έχετε κάνει, κάντε το. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χάνετε. Όσοι τους έχουν δει, απλά θέλουν πιο πολύ να τους ξαναδούν…
Ακριβώς αυτό. Το να τους δεις μία φορά είνα ευχή και κατάρα. Ευχή γιατί τους είδες κατάρα γιατί πεθαίνεις για να τους ξαναδείς. Σκεφτείτε ότι εγώ έγινα σχετικά μεγάλος οπαδός τους και ενώ είχα ήδη ακούσει πολλά στη ζωή μου. Όταν τους είδα έκλαιγα που δεν μπορούσα να πάω και την επόμενη μέρα. Τότε δεν είχα ψάξει σχεδόν καθόλου την 80s περίοδό τους να φανταστείται που είναι επίσης καταπληκτική.
τοξικε πολυ ωραια η φωτο! μπραβο ρε φιλε! και πολυ ωραια η ιστορια που μοιραστηκες μαζι μας. χαιρομαι
παντα τετοια 
Οποτε προσευχομαι απο του χρονου που θα ξεμπερδεψω με το στρατο να καταφερω να μαζεψω λεφτα να τους δω εξω, γιατι Ελλαδα δυστυχως χλωμοτατο…
Αυτός που θα ανοίξει thread “Rush live in Greece 201…” είναι μυθικό πρόσωπο και ως τέτοιο πρέπει να αναφέρεται και να αντιμετωπίζεται…
Είχαμε προχθές btw, με τον jonkyr μια κουβέντα περί της περιοδείας που τώρα κάνουν και όταν με το καλό τελειώσει, τουλάχιστον το ευρωπαϊκό σκέλος, θα πούμε κάποια πραγματάκια κι εδώ…
Για μην προδώσετε κάτι σε εμάς που θα τους δούμε σε 3 μερούλες;
Ναι. Υπάρχουν επτασφράγιστα μυστικά που δεν πρέπει να μάθεις τώρα φίλε Crabsody…[-X[-X[-X
Btw και πάνω απ’όλα. Καλά να περάσεις στα Λονδίνα και καλή συναυλία να έχεις κι εσύ και όσοι θα πατε επί τούτου…
Αν μας αφήσει το ισλανδικό ηφαίστειο.#-o#-o#-o#-o.Τα κανάλια λένε πάλι για τέφρα και πιθανή επανάληψη των περσινών και με έχει λούσει κρύος ιδρώτας αφού Παρασκευή πετάμε για Φρανκφούρτη.:-k:-k:-k:-k:-k:-k
εεεεεεεεεεεεεε τι είναι αυτά σε 10 μέρες πάω Βερολίνο και από κει Λονδίνο δε θέλω τέτοια!!!
Μας γάμησε το ηφαίστειο. Απίστευτη γκαντεμιά. Χλωμό το βλέπω να πετάμε.
οκ τώρα με αγχώσατε!!! που μπορώ να βρω πληροφορίες;;;;;
Ντινγκ, ντονγκ. Ετσι δε βαρανε οι καμπανες;
Άσε και εγώ ψάχνω μπας και φύγω σήμερα ή αύριο το πρωί. Προτιμώ να μείνω εκεί κανά μήνα παρά να μην πάω 
οκ αν χάσω journey και social distortion δεν θα πρέπει να μου μιλάνε για πολύ καιρό οι γύρω μου!!!
Απ’ ο,τι διαβασα στις προσφατες ειδησεις, το νεφος αναμενεται να πληξει (αγνωστο ποσο) την Αγγλια προς στο τελος της εβδομαδας. Αυριο τα ξημερωματα (5-6 Αγγλιας) θα πληξει Σκωτια και βορεια Αγγλια. Ετσι λεει η αγγλικη ΜΕΤ. Δεν ξερουμε τι λεει ο κυριος ανεμος για ολα αυτα.
Για να παμε νομιζω (κι ελπιζω) οτι δε θα υπαρχει προβλημα. Φροντιστε, ομως, να εχετε τπτ γκαφρα για να μεινετε το εξτρα διαστημα, διοτι το νεφος (λεει) θα κτυπησει την κεντρικη Ευρωπη και θα ψαχνομαστε να γυρισουμε μεσω Νησιων του Πασχα.
Μολις μιλησα με Aegean. Δεν εχουν ιδεα για νεφη και σκονες. Θα ελεγα “καλο αυτο” αν ημασταν σοβαρη χωρα, αλλα αν γινει καμια στραβη θα περιμενουμε με τις ωρες στα αεροδρομια χαχαχα.
[SPOILER]Οταν τελειωσουν ολα αυτα, με τον εναν ή τον αλλον τροπο, ισως σας περιγραψω τι εχω τραβηξει γι αυτο το ταξιδι[/SPOILER]