Rush European Tour Dates 2011!

http://news.yahoo.com/s/nm/us_iceland_volcano

[-X[-X[-X

Eδω οι αλλοι θα χασουν [B]RUSH[/B] …πλακα μας κανεις;;; 8O

Αυτα ειναι να μην πηγαινεις πουθενα και να χανεις τις συναυλιες …κανενα αγχος. 8)

:stuck_out_tongue:

Παραγραφος 4:

The Irish Aviation Authority said flights to and from Ireland could be disrupted later in the week but did not expect problems in the next 48 hours. Other parts of Europe were on alert.

Παραγραφος 7:

Europe’s air traffic control organization said if volcanic emissions continued at the same rate the cloud could reach western French and northern Spanish airspace on Thursday.

Παραγραφος jonkyr:

Να εχετε καποια λεφτα καβαντζα σε κανεναν λογαριασμο, μην τρεχετε μετα. Το εχω παθει, ομορφες ταξιδιωτικες ιστοριες :lol:#-o

Ρε Ασταλδε, τωρα το καταλαβα! Για τη συναυλια στις 7 Ιουλιου γκρινιαζεις; Μεχρι τοτε θα εχει σκασει αλλος Γκουντιονσεν :slight_smile: Εδω μιλαμε για πραγματα που συμβαινουν σε 2-3 μερες!

Aπλά δεν πρέπει να το μάθει η γυναίκα μου ότι μπορεί να μην γυρίσουμε έγκαιρα. Θα αφήσουμε και μωρό παιδί πίσω… :slight_smile:

Μην το συζητας σου λεω. Η φετινη μου περιπετεια δεν εχει προηγουμενο. Ασε, ασε…

Εγω της το ειπα παντως, αλλα συμπασχει. Με τοσα που περναω γι’ αυτο το ταξιδι…

Ιron_aris το ότι οι Social D δεν είναι ίδιου βεληνεκούς με τους Rush δεκτό αλλά για μένα είναι η αγαπημένη μου μπάντα και σημαίνει πάρα πολλά για δικούς μου προσωπικούς λόγους οπότε όχι δεν κάνω πλάκα! :wink:

Δυστυχώς όχς jonykr. Μιλάω για το ακόλουθο προγραμματάκι

3/6 Iron Maiden - Βερολίνο
4/6 Journey & Foreigner & Styx - Λονδινο
6/6 Frank Turner - Λονδίνο
7/6 Social Distortion - Βερολίνο
8/6 Social Distortion - Βερολίνο

Ουφ, πακετο Ασταλδε. Κι εχεις το Λονδινο μεσα στη μεση… Τελος παντων, ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα για ολους μας. Που θα παει, θα ριξουν λιγο νερο στον Χρεϊνταρσον και θα σβησει.

Έτσι μακάρι για όλους μας να πάνε τα πράγματα καλά και το πολύ πολύ να έχουμε καμιά καθυστέρηση!

Keep the faith που λένε και οι joviδες!!!

Nαι ρε μη μασας.

Απλα εδω ειναι το τοπικ της αγαπημενης μου μπαντας, την οποιαδ ΔΕΝ ΕΙΔΑ λαηβ, οποτε δικαιωματικα σπαμμαρω. :smiley:

Πιό πιθανό είναι να πακετωθούν όσοι πάνε ή έρθουν από το νησί.Όσοι πάνε πρός κεντρική Ευρώπη δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα ενώ ενθαρρυντικό είναι οτι τα sites για τον καιρό δείχνουν ανατολικούς ανέμους τις επόμενες μέρες.Βέβαια με τη φύση ποτέ δεν ξέρεις.

Μπορεί να ακούγεται γελοίο και λίγο εκ του ασφαλούς, αλλά παιδιά να σκέφτεστε θετικά. Δεν θα κάτσει έτσι η στάχτη, αλλά δεν βλάπτει…

@jonkyr:εσύ φύσα… :stuck_out_tongue:

Και η πλάκα για τους από πάνω είναι ότι λόγος που βγάινω έξω είναι οι RUSH και οι Social Distortion.

Πλάκα μας κάνεις ε; Εσύ κάνεις μια βόλτα και πέφτεις πάνω στον Geddy Lee και εμείς περιμένουμε τόσους μήνες να κάνουμε ένα γαμώταξίδι και εκρύγνυται το γαμώηφαίστειο. ΕΛΕΟΣ

Δεν κάνω πλάκα. Ξέρω πώς είναι να έχεις άγχος για χίλια αν σε ένα ταξίδι τέτοιου είδους. Και ξέρετε ότι εύχομαι με όλη μου την καρδιά να το πετύχετε…

Nαι ρε. Πλάκα εγώ έκανα. Άντε να δούμε

Δεν ξέρω που πάτε οι υπόλοιποι αλλά για Φρανκφούρτη προς το παρόν είμαι αισιόδοξος…

London calling, αλλα ποιος το ακουει. Αρχισαν τα τελια για τη Σκωτια. Αντε να δουμε τι θα μας ξημερωσει η Τεταρτη :slight_smile:

Καληνυχτα.

Όλα θα πάνε καλά. Πέσε για ύπνο και αύριο θα είναι όλα εντάξει. Μη μασάς.

φιλε και εγω φρανκφουρτη παω αλλα ανησυχω γιατι μεχρι το σαββατο κανεις δεν ξερει που θα εχει φτασει το νεφος