Rush European Tour Dates 2011!

Για Newcastle υπάρχουν ακυρώσεις όπως βέβαια κια για όλη τη Σκωτία :?

Χαλαραααα. Ενημερωθηκα οτι η πυκνοτητα του νεφους αρχισε να μειωνεται και αν δεν υπαρξει καποια νεα εκρηξη, σιγα-σιγα η κατασταση θα βελτιωνεται. Μετερεολογος εγινα ο @#$$%^!

Πεταει κανεις με Aegean αυριο το πρωι;

gay alert αλλά jonkyr I love ya dude!!!

Για του λογου το αληθες:

STOCKHOLM - The eruption of an Icelandic volcano which has caused some disruption to European air travel has become less intense and the worst of the outburst may over, the meteorological office said on Tuesday.

The Grimsvotn volcano burst into life on Saturday, spewing out ash and steam to a height which reached 20 kilometres at one point.

Met office meteorologist Halldor Bjornsson said radar showed the ash plume was down to 5 km or less.

Seismic data measuring eruptions also showed a tailing off.

“It all fits in with the same picture that the worst of this eruption is over,” he told Reuters.

The ash currently being emitted by the volcano was not enough to drift to European airspace, he added.

Copyright 2011 Reuters.

Εεεεε, πενηνταρακια παρακαλω; :-k

[B]After edit:[/B] ΟΚ, με την εικοστη το καταλαβα!

Αντε ρε παιδιά με το καλό. Εγώ πετάω με easyjet αύριο το πρωι.

Καλό ταξίδι crab!!! Να γυρίσεις με άπειρα γούστα!!!

Άντε να γεμίζετε σιγά σιγά τα αερόπλανα, να φεύγουτε σιγά σιγά…

Καλό ταξίδι σε όσους…

Kαι το ματι οπου και να πατε να “παιζει” …ε σιχαμενε τοξικε;;; :lol:

Άντε πάω να την πέσω και ελπίζω όταν σηκωθώ να είναι όλα καλά. Ακυρώνονται αυτή τη στιγμή πτήσεις Βερολίνου, Ντόρτμουντ, Κοπεγχάγης και Άμστερνταμ!!!

Ευχές μέσα από την καρδιά μου σε όσους σήμερα θα είναι στο Ο2 για καλή συναυλία…

Ευχομαι να πανε ολα καλα μαγκες και περιμενουμε εντυπωσεις.

Μόλις μίλησα με jonkyr, είναι καθ’οδόν για O2. Άντε ρε παραλία, φάτους όλους.

Χαλαρώνουμε όλοι όσοι πεταμε τις επόμενες μέρες.Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το νεφος θα διαλυθεί παντού μέσα στη νύχτα και το ηφαίστειο ηρέμησε.

Ανταπόριση από ο2. Λίγος κόσμος για την ώρα. Ο jonkyr είναι μέσα, αρένα.
Πάμε παιδιά…

Καλό ταξίδι στους επόμενους…

vag σ’αγαπώ και σένα μαν με τέτοια νέα!!! δεν μπορείς να φανταστείς τι άγχος είχα αυτές τις μέρες!!! Βασικά μπορείς αλλά you know what I mean!!!

Ο εγκεφαλος δεν αρκει για να τα συλλαβει κανεις ολα: μουσικη, θεαμα, φωτα, κοσμο, τραγουδι, συναισθημα. Οταν γυρισω με το καλο, θα γραψω τα παντα ολα. Καλα και κακα. Η περιπετεια μου συνεχιστηκε, ενας σεκιουριτας μου πηρε το εισιτηριο και τελικα μπηκα στο Ο2 με δυο εισιτηρια! Πως; Λεπτομερειες οταν γυρισω…

Με περηφανια σας ανακοινωνω επισης οτι οι Rush ειναι ανθρωποι. Εγιναν λαθακια (ανεπαισθητα φυσικα)!

Ολα ξεκινουν καπως ετσι:

[SPOILER]
[/SPOILER]

Και συνεχιζονται ετσι:

[SPOILER]

[/SPOILER]

Τα υπολοιπα βρισκονται εδω:

[SPOILER]

[/SPOILER]

Αυτες θελουν περιστροφη. Οι δυο απο τις τρεις μού φαινονται, παντως, σαν καρτ ποσταλ:

[SPOILER]

[/SPOILER]

8O8O8O8O

Πως γένειν αυτό;;; χαχαχα περιμένουμε λεπτομέρειες!!!