Έτσι. Επιτυχία εγγυημένη… Δεν χαλάει η συνταγή…
Ρε τον παραλία τι πήγε να πάθει…
Έτσι. Επιτυχία εγγυημένη… Δεν χαλάει η συνταγή…
Ρε τον παραλία τι πήγε να πάθει…
O Neil με τα ακουστικα και ολο εκεινο το πραμα ξερωγω ειναι σαν αστροναυτης ρε. :lol:
(Ακουστικα πως και φοραει;;; :-s )
Γεράματα, φίλε iron…
Χα χα
Πέρα από την πλάκα, λένε ότι του έχει παρουσιαστεί μία ευαισθησία στην ακοή, που σε συνδυασμό με κάτι εφέ (πυροτεχνήματα και κάτι φλόγες που σκάνε πίσω του, με θόρυβο) τον οδήγησαν στη χρήση ακουστικών…
χρειάζεται μετρονόμο για να παίξει ο άχρηστος γι αυτό :D:D:D
εντάξει θέρισαν . Αναμενόμενα πράγματα δηλαδή… Όταν επιστρέψω Ελλάδα περισσότερα και από μένα
Πιστεύω τελικά ότι τα ακουστικά τα φοράει γιατί κάποιος του λέει κάθε φορά ποιο κουτάκι ή πιατάκι πρέπει να χτυπήσει… “μπουμ-μπουμ τσςςς δεξιά σου ψηλά, μπουμ, μπουμ αριστερά, πάμε πάλι Νιλ, μπουμ-τσς, μπουμ, μπουμ, μπουμ, λίγο πιο γρήγορα τώρα… και… καμπανάκια, ντιν νταν ντον…”
Νταξι ίσως το καλύτερο live που έχω δει μέχρι τώρα…Δεν εχω κάτι άλλο να πω…
toxike εγώ Geddy Lee δεν πέτυχα αλλά βγήκα φωτογραφία με τον Baggio!!! Άσχετο… 
Χαιρετω απο φρανκφουρτη.
Λιγοτερο απο 24 ωρες και τρελαινομαι:D
Έβγαλες φωτό με το ΝΤΙΝΟ Μπάτζιο;
Χαχαχαχαχα. Τον είχα ξεχάσει αυτόν… 
Kαλά τα λέτε όλοι, αλλά ας πέσει και καμία ανταπόκριση τώρα…
Θα ξεκινήσω από κάτι το οποίο έχω παρατηρήσει στις 2 συναυλίες των Rush που έχω παρακολουθήσει. Στο πρώτο μέρος τους ο ήχος ήταν απλά καλός ενώ στο δεύτερο μέρος εκτοξευόταν σε απίστευτα επίπεδα. Ουσιαστικά και τώρα περίμενα πως και πως να βγουν για το δεύτερο μέρος. Δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό πάντα, αν γίνεται ηθελημένα ή όχι πάντως είναι γεγονός. Δυστυχώς αυτό είχε σαν συνέπεια το πρώτο μέρος με πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια να αδικηθεί αρκετά. Φυσικά όταν άρχισε το Μoving Pictures και μέχρι το τέλος της συναυλίας τα πάντα ήταν καθηλωτικά. Η επίδοση της μπάντας, ο ήχος, τα videos, το light show, όλα. Όλοι παρακολουθούσαμε με κομμένη ανάσα. Το σετλιστ όταν βλέπεις τέτοιους μουσικούς με τέτοια απόδοση περνάει σε δεύτερο λόγο όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι είναι απλά εκπληκτικό. Αποκορύφωμα φυσικα κάποια αγαπημένα κομμάτια που δεν έπαιξαν την προηγούμενη φορά [SPOILER]Τemples of Syrinx, La Villa Strangiatto[/SPOILER] ενώ ακόμα και τα μέτρια εδώ που τα λέμε καινούρια, στο live ήταν άψογα. Το solo του Peart κατά τη γνώμη μου δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο της προηγούμενης περιοδείας κυρίως επειδή ακολουθούσε την ίδια φόρμουλα.
Κατά την προσωπική μου άποψη δεν υπάρχει μπάντα που να μπορεί να δώσει τέτοια live αυτή τη στιγμή. Τα πάντα είναι τέλεια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ο ακομπλεξάριστος γεμάτος χιούμορ τρόπος που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους είναι απαράμιλλος και απόδειξη τα εκπληκτικά εισαγωγικά videos, τα σκηνικά κτλ κτλ. Δεν παίρνουν τον εαυτό τους υπερβολικά στα σοβαρά και πρόκειται για τους Rush που να πάρει. 26 tracks και σχεδόν 3 ώρες συναυλία στα κόκκινα. Ότι καλύτερο μπορεί να δει ο ροκ οπαδός σήμερα. Ίσως και κάτι παραπάνω.
[SPOILER]Απόλυτη στιγμή για μένα το La Villa Strangiatto. Είναι που είναι από τα κορυφαία κομμάτια τους (ίσως το κορυφαίο) αυτή η εκτέλεση ήταν διαφορετική και μαγευτική. Προσκυνώ. Επίσης τρομερό το Wich Hunt με τις εκπληκτικές κινήσεις των προβολέων. Καλά για Syrinx δεν μιλάμε καν. Σταματάω γιατί θα αναφέρω όλο το σετλιστ. :)[/SPOILER]
Καποια στιγμη θα γινει πραγματικοτητα και αυτο το ονειρο, που θα παει…
Παρακολουθω συναυλιες απο το 88 και οι rush ηταν το τελευταιο και μεγαλυτερο συναυλιακο απωθημενο μου.Για την αποδοση της μπαντας ημουν σιγουρος,για την συνολικη εμπειρια ενος live τους ομως κανενα dvd και κανενα blue ray δεν θα μπορουσε να με προετοιμασει.
Το festhalle καταρχην ειναι ενας ιδανικος χωρος για μια τετοια εμπειρια και το πολυεθνικο κοινο που το γεμισε ηταν εξαιρετικο σε εκδηλωτικοτητα και συμμετοχη!
Αν υπηρχε καταχωρηση “ακομπλεξαριστος” σε λεξικο θα ειχε διπλα φοτο του γκρουπ!παθος,εκτελεστικη δεινοτητα αλλα και αυτοσαρκασμος και γελοιοποιηση της εννοιας rock star.Και βεβαια video wall ,φωτισμος και εφε σε απολυτη αρμονια και οργανικο δεσιμο με τα live δρωμενα .
Αδυνατο για μενα να διαλεξω ενα κομματι ως highlight.Κορυφαια στιγμη το φιναλε του working man οπου η φατσα του Peart σε γκρο πλαν αρχικα υπομειδια και τελικα -απιστευτο- ΧΑΜΟΓΕΛΑ σχεδον διαπλατα προκαλωντας μαζικη ευφορια.
Ιδιαιτερη μνεια στον lifeson που παντοτε ηταν η τριτη μου προτιμηση, απο ενα γκρουπ ισων βεβαιως, και μου εδωσε τα μυαλα στο χερι!
Και για φιναλε slappin da bass forever 
Ουφ, μετα απο μερικες απιστευτες περιπετειες, επεστρεψα και μπορω να γραψω μερικα πραγματα. Σε σποιλερ θα περασω τα ασχετα με τη συναυλια (πριν, κατα τη διαρκεια και μετα), αλλα ειναι αρκετα αστεια οπως πηγαν τα πραγματα.
Η πρωτη περιπετεια:
[SPOILER]Πριν ανακοινωθει η περιοδεια στην Αγγλια, ειχα ηδη κλεισει εισιτηρια και ξενοδοχειο για να παω στον τελικο. Οταν ανακοινωθηκε, μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι. Δεν εβλεπα πώς θα αλλαζα εισιτηρια και θα προσθετα μια διανυκτερευση, διοτι θα ηταν εξτρα εξοδα. Με καποιον μαγικο τροπο (και οικονομιες) εγινε κι αυτο.
Ομως, οταν εφτασε η ωρα να σιγουρεψω οτι θα ειμαι στο Ουεμπλεί, εφαγα αρνητικο -μολις δυο εβδομαδες πριν. Στο μεταξυ ειχα ζητησει απο την αγγλικη εταιρεια που θα εκανε το PR της περιοδειας των Rush εισιτηριο, αλλα εφαγα ακυρο (απο τον Μαρτιο). Ετσι, βρηκα εισιτηριο μεσω ενος φορουμ απο εναν αγγλο που του περισσευαν μερικα. Την Τεταρτη πετουσα χωρις να εχω στα χερια μου ειτε εισιτηριο συναυλιας ή Τσαμπιονς Λιγκ, αλλα τη Δευτερα το βραδυ σιγουρεψα οτι θα ειμαι στο Ουεμπλεϊ και την Τριτη το μεσημερι ελαβα μειλ απο την εταιρεια PR οτι εχω εισιτηριο! Τοτε, βεβαια, αρχισε ο “τρομος” του Σιγκουρντσον και της τεφρας του, αλλα τελος καλο, ολα καλα.[/SPOILER]
Η δευτερη περιπετεια:
[SPOILER]Πηγα στο Ο2 για να συναντησω τον τυπο απο τον οποιο θα αγοραζα το εισιτηριο και να του δωσω τα λεφτα. Ετσι εγινε, αλλα μολις ανταλλαξαμε πεντε κουβεντες εμφανιζεται ενα βουνο διπλα μου κι ενας μαυρος ρασταφαρι διπλα στον αγγλο και αρχισαν τα ευκολονοητα: “Που γνωριζεστε”, “κανατε συναλλαγη που απαγορευεται απο τους ορους του εισιτηριου”, “τι ειναι αυτα τα λεφτα”, γαμω τις καμερες τους γαμω. Και καλα εγω, δεν ηξερα… Ο γελοιος αγγλος τοσο μυρωδιας;;;;
Με τα πολλα, επεισα τους σεκιουριτι οτι ειμαι ελληνας, που δεν ειχε εισιτηριο, το κοτοπουλο ο αγγλος (εκλασε μαλλι σε ολο αυτο το διαστημα) ειχε περισσευμα, μπλα μπλα μπλα, δεν εκανε μαυρη αγορα, αφηστε τον να φυγει, εγω εχω αλλο εισιτηριο και ολα ενταξει. Το βουνο μού ειπε οτι θα με αφηνε να φυγω (για να πουλησω το εισιτηριο ξανα, αλλα σε αποσταση απο το Ο2) αλλα δεν μπορουσε επειδη οι καμερες με ειχαν κεντραρει, οποτε επρεπε να διαλεξω αν θα εχω το εισιτηριο που αγορασα ή εκεινο της εταιρειας PR. Επελεξα το δευτερο (για να μην φανει οτι τους εκλασα) και εχασα τα 70 λιρονια.
Πηγα να παρω το εισιτηριο απο το PR, εφτασα στην πορτα και μου λεει ο πορτιερης: “Που ειναι ο αλλος”; “Ποιος αλλος;” απαντω, “εδω ειναι δυο εισιτηρια” μου λεει!!! Το PR μου χαρισε ΔΥΟ εισιτηρια και ετσι εγινε αυτο που εγραψα το ιδιο βραδυ: “Μου ακυρωσαν το εισιτηριο και μπηκα στο Ο2 με δυο εισιτηρια”!!! Κριμα, δεν καταφερα να βαλω κανεναν ταλαιπωρο στο τσαμπε, ειχα ηδη περασει τον ελεγχο.[/SPOILER]
Ο χωρος:
Το Ο2 ειναι απιστευτο venue, μακαρι να μπορουσα να ειμαι εκει καθε μερα. Ο χωρος φαινοταν αδειος, ειχα μπροστα μου μιση ωριτσα ως την εναρξη. Ειχα ξεχασει, ομως, οτι εκει δεν ειναι Ελλαντα και καθονται στις θεσεις τους 5’ πριν ξεκινησει το οποιο θεαμα θα παρακολουθησουν. Ετσι εγινε, το Ο2 σχεδον γεμισε, εγω διαψευστηκα οικτρα επειδη προεβλεπα ξενερωμα (αν κρινω βεβαια απο το ποσα εισιτηρια ειχα στα χερια μου, ισως δεν εχω αδικο αλλα τελος παντων) και χαιρομαι γι’ αυτο, διοτι σε αδειο χωρο θα ηταν χειροτερο το συναισθημα.
Η συναυλια:
Μια λεξη: Απιστευτη. Χωρις παρεα διπλα μου (που σημαινει απουσια των “πω ρε τι παιζει”, “ακου ακου ακου”
κλπ, αν και ο τοξικος ειναι ησυχο παιδι, κυριως εγω τα κανω αυτα χαχαχα) συγκεντρωθηκα σε αυτα που εβλεπα και ακουγα. Ειδα το τελειο σοου, αλλα πλεον δεν εκπλησσομαι. Η πρωτη φορα (Φρανκφουρτη) ηταν της κ#$^ς, η δευτερη και η τριτη (Λονδινο) ηταν για να εμπεδωσω τι ακριβως βλεπω -κυριως η τριτη- αλλα αυτη ηταν η “προσεκτικη ματιά”.
Συγκλονιστηκα με το [SPOILER]Time Stand Still[/SPOILER] δεν μου αρεσε το [SPOILER]Presto[/SPOILER] εκπληκτικα τα [SPOILER]Workin’ Them Angels, Leave That Thing Alone[/SPOILER] και μοναδικες εκτελεσεις σε [SPOILER]Marathon, Subdivisions[/SPOILER]Το δευτερο μερος για μενα ειχε -ισως, ξαναλεω ισως- μοναδικες μετριες στιγμες τα [SPOILER]Caravan, Far Cry[/SPOILER]Το πρωτο διοτι ειναι αδυναμο τραγουδι, το δευτερο επειδη τα φωνητικα ηταν χαλια.
Εντυπωσιαστηκα με αυτο, μαλιστα, διοτι εγραψε ο τοξικος οτι ο Γκεντι ξεφευγει καπως, αλλα ως το [SPOILER]2112[/SPOILER] δεν υπηρχε σοβαρο θεμα. Στο [SPOILER]Far Cry[/SPOILER] ομως ειλικρινα ενιωσα οτι ειναι μια ΚΑΚΗ εκτελεση. Γι’ αυτο εγραψα μετα τη συναυλια οτι “ειναι ανθρωποι, κανουν και λαθη”.
“Λαθη” (σε εισαγωγικα, προσοχη, εχει σημασια) εκανε και ο Peart στο σολο, αλλα οχι κτυπητα… Απλα μεσα στον κυκεωνα κτυπηματων, ηχων, τεμαχιων που ειχε μπροστα του, το hi-hat του εφευγε λιγααααααακι, ανεπαισθητα θα ελεγα. Γελοιοτητα, το ξερω, αλλα αφου ειχα τη δυνατοτητα γιατι να μην παρακολουθουσα κατι που ενδιεφερε; :roll:
Για αλλη μια φορα ειχαν ενα εκπληκτικο light show χωρις να κανουν κατι εξτρεμιστικο, αλλα απολυτα επαγγελματικο και πληρες απο καθε αποψη.
Μετα απο ολα αυτα, ας (ξανα)γκρινιαξω λιγο ακομα, αλλα επιγραμματικα:
[SPOILER]Ενταξει, δυο μερες μετα ειδα τον τελικο, οποτε εκλεισε το τετραημερακι. Κουραστηκα πολυ ειναι η αληθεια, εκνευριστηκα ακομα περισσοτερο μεχρι να φιξαρω οτι θα εχω τα παντα στα χερια μου, αλλα οκ… Τελειωσε καλα.[/SPOILER]
Αντε και σε 2-3 χρονακια (Θεου θελοντος, υγειας και κρισης επιτρεποντος).
Συγκλόνισε ο νεαρός jonkyr με τις περιπέτειες του στη γηραια Αλβιόνα… Έπρεπε να παρασημοφορηθεί στο ημίχρονο του τελικού, ωσάν τον Άγγλο λοχία του Αυγανιστάν. Τι παραπάνω θα έκανε δαύτος;;;
Στα της συναυλίας, οφείλω να ομολογήσω ότι τον είχα προϊδεάσει και μάλλον είδαμε τα ίδια πράγματα, μέσες-άκρες. Εξαίρεση το far cry, αλλά μία κακή εκτέλεση είναι κάτι που καταλαβαίνω…
Όσον αφορά τα αρνητικά σημεία που είπε, για τα εκτός περιοδείας, είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση και μπορεί να γίνει μέσα στο forum. Δεν συμφωνώ σε όλα, τα έχουμε πει αυτά με το jonkyr, αλλά όπως τα λέει, ε, καλά τα λέει…
[SPOILER]Αφού το ξέρεις ότι είναι γελειότητα, τι το λες;;;;;[-X
[SPOILER]το hi-hat του έφευγε λιγάκι, λέει…:?
[SPOILER]όταν του έφευγε, ζήταγε συγνώμη;
[SPOILER]2389807413344154141[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]Ποτε εγινε αυτο; Ηρθε απευθειας απο το Αυνανισταν; Ειχα παει για κατουρημα. Εσυ δεν κατουρησες στο ημιχρονο; :lol:[/SPOILER]
Όχι ρε, αυτό έγινε στο facup. Στο τσουλού ήταν η σειρά σου κι εσύ έδινες ούρα;;;
Μαζι με τον Καρικ. Οχι οτι το χρειαζοταν, ηταν φανερο οτι ειχε πηξει στη ντοπα με τα χαλια που ειχε στο γηπεδο. Συνηθως ειναι χειροτερος παικτης.
Και οι της Μπάρτα;;; Δώκανε ούρα;;;
off topic…ε;;;