Να γραψω και εγω την εμπειρια μου απτο Ροττερνταμ τωρα που μου ρθε ορεξη
Αρχικα το ταξιδι γενικα ηταν απιστευτο,η ζωη στο Αμστερνταμ μου φανηκε τελεια και οι Ολλανδοι πολυ εξυπηρετικοι και με χαμογελο ανθρωποι.
Επισης παιζει να πετυχαμε ακουσαμε 10+ παρεες Ελληνων τις 6 μερες που καθησαμε.
Το Ahoy arena πολυ καλος χωρος για συναυλιες η οπτικη ηταν παρα πολυ καλη απο οπου κ αν ησουν και σε συνδυασμο με το video wall ηταν τελεια.Εμενα ο ηχος μου φανηκε αψογος και να φανταστειτε πως οταν μπηκα σε σαιτ να κατεβασω το audio,ο taper εγραφε πως ειχε το χειροτερο ηχο που εχει ακουσει στο Ahoy :-s
Ηταν η πρωτη φορα που εβλεπα την ισως αγαπημενη μου μπαντα και ενθουσιασμος υπηρχε σε μεγαλο βαθμο,παρολαυτα αφοτου τελειωσε η συναυλια τους αγαπησα ακομα περισσοτερο και απο τοτε λιωνω ξανα.
Ως γνωστον ειναι ακομπλεξαριστοι και προσπαθουν να εχουν χιουμορ
εξου και τα βιντεακια στην αρχη καθε μερους και στο τελος,τα οποια ηταν ωραια αλλα δε μπορω να πω οτι γαμησαν κιολας,αλλα μικρη σημασια εχει γιατι οταν βγηκε η αγια 3αδα και γαι 3 ωρες περιπου παιζαν σε αλλο επιπεδο.
Εισοδος με Spirit of Radio,ιδανικο opener πιστευω,και δε μπορω να συνηδειτοποιησω αυτο που βλεπω,απλα γελαω σα χαζος και τραγουδαω καθε στιχο.
Η συνειδητοποιηση δεν αργησε,ηρθε στο επομενο,Time Stands Still το οποιο υπεραγαπω.Oταν μπηκε αρχισα σχεδον να κλαιω,ηταν κλαμα ενθουσιασμου και συγκινησης,ηταν η στιγμη που καταλαβα τι γινοταν και δικαιωνομουν ουσιαστικα για το δυσκολο απο πολλες αποψεις ταξιδι,ομολογω οτι δεν μου εχει ξανασυμβει σε συναυλια και ηταν απολυτα αυθορμητο,συνεπως προσωπικα ηταν η κορυφαια στιγμη.
Συνεχεια με Presto kai Stick It out απο τα 90’s.Προσωπικα θα προτιμουσα αλλα κομματια απο εκεινη τη περιοδο αλλα ειδικα το 2ο βγηκε πολυ καλα.Μετα Working them angels,Leave that thing alone kai Faithless σε πιο χαλαρους αλλα εξισου ομορφους ρυθμους.Να αναφερω εδω οτι πανω απτα μισα κομματια συνοδευοταν απο βιντεο αλλες φορες πολυ ευστοχα αλλες απλα συνοδευτικα.Μετα ηρθε BU2B το οποιο ακουστηκε μπομπα στα δικα μου αυτια,οπως και το Caravan βγηκε πολυ καλα.
Μετα ηρθε το τελος του πρωτου μερους και η κορυφωση του με Freewill,Marathon
kai Subdivisions 8)
Προσωπικα θα προτιμουσα να μη παιζαν ολο το Moving Pictures και στη θεση του Camera Eye πχ να ακουγα Xanadu η Cygnus X1 αλλα μαλλον εκανα λαθος γιατι ολος ο δισκος στη σειρα βγηκε απιστευτα καλος και το Camera Eye ηταν το highlight εν τελει.Το show εφτανε στο τελος του μετα και απο το εξωγηινο ως συνηθως drum solo του μεγαλου neil,και στην απολυτη κορυφωση του για μενα αλλα και για το περισσοτερο κοσμο αν κρινω απο αντιδρασεις.Παρε στη σειρα Closer to the Heart,2112,Far Cry,La Villa :!: kai Working Man με μπολικους αυτοσχεδιασμους οπως το reggae μπασιμο του τελευταιου και δεν θες τπτ αλλο,εκτος απο ενα Trees βεβαια που ποτε δεν ηρθε 
Κορυφαιες στιγμες για μενα:Time Stands Still,Marathon,Subdivisions,Camera Eye,Vital Signs,2112,Far Cry,La Villa
Τωρα για τους 3 τι να πω?Geddy πολυ δραστηριος και γεματος ενεργεια,τον Neil θα μπορουσες να τον χαζευεις να παιζει και να επικεντρωθεις στον ηχο του για ωρες και η αληθεια ειναι οτι λατρεψα Lifeson περισσοτερο αποτι πριν!Θεαρας,νιωθει τοσο πολυ αυτο που παιζει και γενικα τεραστιος,περιμενα ομως rant στο strangiato κ δεν ειχε [-X
Ο κοσμος δεν ηταν καθολου εκδηλωτικος αλλα ηξερες οτι το ευχαριστιουνται με τη ψυχη τους απλα δε το εξωτερικευε τοσο.
Αυτα απο την μαλλον καλυτερη συναυλια που εχω δει 
Special Thanks σε Hokam για τις πολυτιμες πληροφοριες σχετικα με τα εισητηρια!
Σας αγαπω ολους :-({|=
[SPOILER]
[/SPOILER]