~ Rush ~

Κακως το πηρες προσωπικα. Διαβασα μαζεμενα 30 ποστ πριν γραψω, φυσικα πού να το γνωριζεις εσυ; Συνεπως, δεν αναφερομουν σε εσενα (μονο), αλλα σε ολους εμας που συζηταμε αν η Ναιλς επρεπε ή δεν επρεπε να ειναι στα τυμπανα, αν επρεπε ή δεν επρεπε να εχουν βγει σε περιοδεια (ή σε συνταξη), αν θα ειναι ιδιοι με παλια, αν θα επρεπε ή δεν θα επρεπε να παιξουν δωρεαν (εδω ηταν το δικο σου part, αλλα δεν θα κρινω κιολας το τι λες) και αλλα σχετικα. Συζητηση κανουμε.

Σε αντιθεση με εσενα παντως, εγω δεν βλεπω καποια ωραιοποιηση της διαδικασιας. Σε γενικες γραμμες βλεπω μια αντιδραση του στιλ “χρειαζοταν τωρα αυτο;”, ισως οχι απαραιτητα απο το φορουμ, αλλα σιγουρα κι απο αυτο. Ακομη κι εσυ καλοπροαιρετα αναρωτιεσαι “δεν θα κατέρριπτε εμπράκτως τις όποιες κατηγορίες” (ποιες κατηγοριες?) και “δεν θα έγερνε την πλάστιγγα εμφανώς στο “fun””.

Η απαντηση στα ερωτηματα ειναι απλη: αποφασισαν οτι θελουν να ξαναβγουν. Το κοινο θα αποφασισει αν θελει να τους ξαναδει, με αυτο το σχημα. Ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω, μπορει και να ειμαι λαθος παλι :stuck_out_tongue:

Ναι, εντάξει, συγγνώμη αν φάνηκε ότι το πήρα προσωπικά, δεν το εννοούσα έτσι, κυρίως ήθελα ν’ απαντήσω σ’ αυτό το επιχείρημα του “δικαίωμά τους είναι” κλπ., ανεξαρτήτως αν το είπα εγώ ή άλλος.

Για να ολοκληρώνω πάντως τον συλλογισμό μου εγώ, την ερώτηση την έθεσα γιατί ακριβώς διέκρινα μία τέτοια προσέγγιση του ζητήματος από μερίδα οπαδών, δηλαδή μία προσέγγιση που αντιπαραθέτει την “οικονομική” στη “fun” διάσταση του πράγματος. Αυτό που ήθελα να θίξω με την ερώτησή μου ήταν ότι καταφανώς η 2η διάσταση δεν υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν υφίσταται καν. Όσο ψυχρό και ν’ ακούγεται. Με αυτό δεν εννοώ ότι οι Rush ή οι όποιοι άλλοι είναι κακοί άνθρωποι, ούτε θέλω να τους προσβάλλω. Απλά το πρώτο υπερκαθορίζει το δεύτερο. Είναι επαγγελματίες.

Νο γουορις, δεν υπαρχει κανενας λογος για συγγνωμες, σιγα κιολας.

Κοιταξε, νομιζω οτι κι αν θελουμε να τους προσβαλλουμε, δεν θα παρεξηγηθουν. Ομως μοιαζει σαν να το εχεις σκεφτει περιπου ως ασπρο/μαυρο. Δλδ ή θα βγουν τσαμπα για το fun of it ή θα βγουν για τα φραγκα. Μπορει ομως να συνδυαζονται αυτα. Εχουν να παιξουν 10 χρονια, οπως ανεφεραν οι συμφορουμιτες (και δειχνει η ιστορια), ολοι αυτοι οι τυποι ζουν για τη σκηνη.

Για να ανεβουν ομως εκει, υπαρχουν εξοδα. Δωρεαν δεν στηνεται τπτ τετοιο, δεν ειναι diy συναυλια στου Στρεφη, μιλαμε για μια τεραστια σε μεγεθος μπαντα. Προκειται για 40 εκατομμυρια δισκοι (sic) και μια απηχηση στις ΗΠΑ που δεν μπορουμε να διανοηθουμε. Ε, ισως βγουν για το fun of it, ισως για τα φραγκα επειδη ειναι επαγγελματιες. Αλλα οσο κι αν εμεις κανουμε debate για τα κινητρα, και στις δυο περιπτωσεις καπου πρεπει να βρεθουν τα χρηματα.

2 Likes

Νομίζω πιο πολύ θέλουν να πουν ένα αντίο και τόσα χρόνια σίγουρα τους τρώει που δε μπορούν να κάνουν αυτό που έκαναν 40 χρόνια γιατί έφυγε ,έτσι άδικα, ο φίλος τους.

Μακάρι να γινόταν και κάτι με Gabriel,Hackett,Genesis τώρα που γυρίζει και πάω και στην Ανταρκτική…

1 Like

Χαχαχαα…
Πρόσθεσαν αλλες 11 συναυλίες τα παπούδια…

Πιστεύω θα προσθέσουν κι άλλες.

Στις ίδιες πόλεις :wink:

Νομίζω ψιλοφαινόταν, ήταν αρκετά αραιές οι ημερομηνίες.

1 Like