RUSSIAN CIRCLES Αθηνα 21 / 4 / 2020

Η Smoke the Fuzz gigs περήφανα παρουσιάζει τους τεράστιους post rockers RUSSIAN CIRCLES για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα, στη σκηνή του Piraeus 117 Academy, την Τρίτη 21 Απριλίου 2020 !

Τρίτη 21 Απριλίου 2020 @ Piraeus 117 Academy

Πόρτες : 20:00 | Έναρξη : 21:00 | Τιμές εισιτηρίων : Early-bird tickets : €24 Προπώληση : €27 Ταμείο : €29

Σημεία προπώλησης : Rhythm Records Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια τηλ. 210 384 1550

Metal Era Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Εξάρχεια τηλ. 210 330 4133

Sound Effect Records Σπύρου Τρικούπη 50 & Καλλιδρομίου, Εξάρχεια τηλ. 210 825 9883

και μέσω viva.gr : – Online στο https://www.viva.gr/tickets/music/piraeus-117-academy/russian-circles/ & http://www.athinorama.gr/

Τηλεφωνικά στο 11 876 – Σε φυσικά σημεία : καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, WIND, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00) και Yoleni’s.

6 Likes

Τελεια νεα και αγαπημενοι στο Ελληνικο κοινο.
Κριμα που δε θα ειναι και οι Torche.

Τους είδα χθες Μόντρεαλ (πρώτη φορά), με Windhand. Αν και θα μπορούσαν λογικά να παίζουν μεγαλύτερο setlist (να χτυπάνε δίωρο), 10/10 απόδοση και ήχος, όλα άψογα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Σας ενημερώνουμε ότι το Russian Circles live at Piraeus 117 Academy | Tuesday 21/4/20 (όπως και οι υπόλοιπες επικείμενες ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας Μαρτίου-Απριλίου '20 των Russian Circles) αναβάλλεται, λόγω της τρέχουσας κατάστασης των κρουσμάτων Κορωνοϊού, τόσο στη χώρα μας, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο.
Οι πολυάριθμοι περιορισμοί των δημοσίων εκδηλώσεων στην Ευρώπη και οι διάφορες υποχρεωτικές ακυρώσεις από τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα (και πιθανότατα οι ακόμα περισσότερες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες / εβδομάδες), καθιστούν πολύ δύσκολο για το συγκρότημα να συνεχίσει αυτή την περιοδεία.
Εργαζόμαστε ήδη για τον αναπρογραμματισμό της ημερομηνίας της Αθήνας (στο πλαίσιο του αναπρογραμματισμού ολόκληρης της υπόλοιπης ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος) το συντομότερο δυνατόν, εξετάζοντας επί του παρόντος το φθινόπωρο / το τέλος του 2020.
Βάσει των Όρων που αναγράφονται σε όλα μας τα εισιτήρια (τόσο στα εκδοθέντα μέσω viva.gr - Όρους τους οποίους, προς διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε ξανά και εδώ: http://bit.ly/2MYbthp - όσο και στα τρίπτυχα hard-copies - στην πίσω πλευρά), τα ήδη αγορασθέντα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν για τη νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.

2 Likes

2 Likes

Κοντεύει και την ακριβώς επόμενη ημέρα παίζουν οι Soen στον ίδιο χώρο. Όμορφο συναυλιακό διήμερο για όσους πάνε και στις 2.

Στο viva, εκεί που είναι να βγάλεις εισιτήριο, έχει ένα πεδίο για κάποιον κωδικό. Ξέρεις κανείς περί τίνος πρόκειται;

Θα πήγαινα αλλά θα είμαι εξωτερικό για δουλειά

ίσως κωδικό εισιτηρίου προς εξαργύρωση λόγω ακυρωθείσας/αναβληθείσας συναυλίας??

Αν τους Om τους ειχε η Smoke The Fuzz, ισως ειναι γι’ αυτο, ναι. Οι Om ακυρωσανε οι ιδιοι την περιοδεια τους.

Ακριβώς! η StF τους είχε

4 Likes

Τι είναι αυτοί οι Mass Culture;

Post/Sludge metal από Αθήνα, με αρκετά noise rock/post-hardcore σημεία.

Είχαν βγάλει και ένα πολύ ωραίο δισκάκι το '18, live όσες φορές τους έχω δει ήταν μπόμπα (παίζουν και μεθαύριο εν τω μεταξύ στο Γεωπονικό), οπότε πιστεύω θα είναι καλό support για RC για όσους/ες μπορούν να πάνε από νωρίς.

4 Likes

Εντάξει, δεν είναι και ΠΟΛΥ νωρίς το 21:10, καλά είναι.

2 Likes

πιστεύετε θα προλάβουμε μετρό μετά το λάηβ?

συνήθως είναι τυπική η Smoke the Fuzz

1 Like

Ναι ρε, δε νομίζω να παίξουν πάνω από 90’.

2 Likes

Τσεκαρα κ εγω Mass Culture - πολυ τιμιοι και ταιριαζουν τιγκα.

Τι κόσμος είναι αυτός ω ρε!

Τέτοιο ήχο θέλουμε κύριοι, καλή μας διασκέδαση

2 Likes

Εγώ πάλι μάλλον θα ρώταγα “ποιοι είναι αυτοί οι Russian Circles που παίζουν με τους Mass Culture”, αλλά αντ’ αυτού η ερώτηση που μου βγαίνει είναι “Mass Culture + Gagarin, ποτςγκενεναυτό”.

1 Like