Russian Circles

πο καλά τι γράψαν τα παλικάρια
και οι 3 παίζουνε τρομερά πράματα

άντε να βγαίνει σιγά σιγά

October 25th, 2011

  1. 309
  2. Mladek
  3. Schipol
  4. Atackla
  5. Batu
  6. Praise Be Man

Aπο δω καμιά βόλτα;;; Πολύ θα ήθελα να τους έβλεπα σε καμιά συναυλία με Raised By Swans και Pelican!

http://www.youtube.com/watch?v=2hyVW9z18To&feature=related :slight_smile:

Αγαπάμε fake7dark:


Καύλωσα απο τα πρώτα λεπτά των βίντεο

Έλα καλή μου CTS φέρτους. Μπορείς ακόμα…

Μωρή κάβλα ατελείωτη:

Russian Circles fifth LP entitled Memorial will be released worldwide via Sargent House on October 29, 2013. See full press release about the album [B]HERE[/B]. In support of the new album they will do an extensive European tour with label mate Chelsea Wolfe on the bill with each band playing full length sets each night. Chelsea Wolfe also appears on the new album?s title track Memorial. Below you can stream the track ?Deficit? - Pre Orders for Vinyl, CD and digital will be announced soon.

Διέρρευσε το δισκάκι. Το άκουσα μία φορά και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα :frowning:

Πολλά θέματα που δεν εξελίσσονται. Ένα κομμάτι που δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατί το έβαλαν(cheyenne). Το μόνο που μου έμεινε είναι το τελευταίο riff του chebaron. Το κομμάτι με την chelsea wolfe απλά είναι random ήχοι με τα τρομερά φωνητικά της. Κρίμα για μια τόσο καλή μπάντα που έχει γράψει κομμάτια όπως το Harper Lewis.

? Μονο σε εμενα αρεσε το Memorial ?

Γάμησε απίστευτα.

Έχει γραφτεί ύμνος για το Μemorial.

Bump!

Βλέπω έχει να γραφτεί κάτι γι αυτήν την μπάνταρα από το 2013 και δη το Memorial.
Να κάνουμε ένα catch up με τις 2 τελευταίες κυκλοφορίες τους;

Εμένα το Guidance μου άρεσε, ειδικά το πρώτο μισό. To Blood Year δεν το έχω ακούσει καλά και είναι από τα albums που θα ήθελα να ξανα ακούσω τώρα στην καραντίνα που έχω χρόνο.

Δικό μου αγαπημένο το Enter.

1 Like

Απίστευτη μπάντα, τους ανακάλυψα στην καραντίνα (την πρώτη, την κανονική), όπου έπαιξε κατά τύχη στο playlist του spotify το Blood Year. Ήξερα το όνομα, δεν είχα ιδέα τι παίζουν και έμεινα μαλάκας. Έχω λιώσει όλα τα albums τους, και αυτή την περίοδο συγκαταλέγονται άνετα στα αγαπημένα μου ακούσματα, αν και δεν είμαι (σχεδόν καθόλου) fan των instrumental μπαντών. Συνηθίζεται η πρώτη επαφή να είναι και η αγαπημένη, οπότε για 'μένα με διαφορά το Blood Year είναι το αγαπημένο μου, κυρίως το τραγούδι-ΕΠΟΣ Milano με το καθηλωτικό του riff.

1 Like

Στο τοπ 5 αγαπημενων μπαντων εβερ ευκολα.
Ειχαμε γραψει και στο αλλο θρεντ για Blood Year, και ενα χρονο μετα μου αρεσει ο δισκος αν κ περισσοτερο γυρναω στα χιτακια Arluck//Milano/Kohokia.
Δυσκολο να καταταξω τους δισκους αλλα αγαπημενο θα ελεγα το Station με Geneva / Enter δευτερα.

1 Like

Για το Blood Year δεν άλλαξα άποψη: καλό είναι αλλά μέχρι εκεί και κορυφαίο κομμάτι μακράν του δεύτερου για μένα είναι το Sinaia. Live ό,τι παίξανε απ’ αυτό ακούστηκε πολύ ωραία και γενικά ήταν εξαιρετικοί, απλά ήθελα περισσότερη ώρα.

Κατά τ’ άλλα, Station και Guidance κορυφές με ένα κλικ καλύτερο να θεωρώ το Guidance. Νομίζω αν έκανα τώρα μια κατάταξη με τους αγαπημένους μου δίσκους γενικά με έναν από κάθε μπάντα, ένας από αυτούς τους δύο θα έμπαινε 10άδα. Από 'κει και πέρα η σειρά αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση αλλά κακό ή έστω μέτριο δίσκο δεν έχουν. Αυτός ο Turncratz είναι πολύ μεγάλος παίκτης.

2 Likes

Για μένα οι κορυφές τους είναι τα Station/Geneva από πολύ κοντά και το υποτιμημένο Empros. To Enter είναι μια κατηγορία μόνο του…και εκείνο εξαιρετικό αν και άλλη μουσική εντελώς την οποία υπηρέτησαν άψογα αλλά δεν ξανα-εξερεύνησαν. Το Guidance μου άρεσε πάρα πολύ. Tα Μemorial και Blood Year τα λιγότερα καλά/εμπνευσμένα τους. Στο Memorial η μουσική τους παραέγινε μινιμαλιστική ενώ το Blood Year παρ’ όλο που “σκλήρυνε” τον ήχο δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα ενώ και συνθετικά δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό.

1 Like

Είχα βγάλει ενάμιση μήνα στρατό (Καβύλη) ακούγοντας το “Guidance” με το που κυκλοφόρησε. Ήταν μία καλλιτεχνική όαση τα μεσημέρια και ακόμη και μέχρι σήμερα είναι ο μόνιμος δίσκος που θ’ ακούσω από τους συγκεκριμένους. Το “Lisboa” μ’ εκείνο το πενταλικό σημείο κάπου στο 3ο λεπτό είναι από τις πιο αγαπημένες μου μουσικές στιγμές εν γένει.

3 Likes

Περίεργο που αποκαλείς υποτιμημένο το Empros. Δε γνωρίζω αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου (πχ κριτικές από συγκεκριμένα έντυπα) αλλά νομίζω ότι στους fans λαμβάνει μεγάλης αποδοχής (δλδ είναι σταθερά στο τοπ 3).

Για Blood Year όντως θυμάμαι να καταλήγω ότι είναι από τα λιγότερο εμπνευσμένα τους αλλά δεν το έχω ακούσει αρκετά.

Έχω βγάλει τρεις μήνες Δορίσκο (κοντά στις Φέρες) ακούγοντας Βολάνη στον θάλαμο… 1000 φορές Καβύλη μαζί σου!

2 Likes

Εχω ξαναβαλει ολη τη δισκογραφια και παιζει σημερα, με αφορμη το ποστ, και ειναι πολυ δυσκολο ρε γαμωτο να πεις οτι καποιο αλμπουμ δεν ειναι καλο.
Το Guidance ηταν grower για μενα - στην αρχη δε το ειχα παρει πολυ ζεστα αλλα μετα απογειωθηκε στη στρατοσφαιρα. Μπορει γιατι ειναι κολλησει τρελα με το Μemorial - το οποιο η αληθεια ειναι οτι για πολυ καιρο ειχα θεοποιησει (τρελαινομαι με Deficit, Memorial).
Νταξ το Station δυσκολα πεφτει απο τη κορυφη αλλα τα thrills του Geneva σε στοιχειωνουν.
Μπαντα κορυφη μονο.

5 Likes

Russian Circles perform “Quartered“ & “Sinaia” at Mayslake Peabody Estate in Oak Brook, IL. :slightly_smiling_face:

7 Likes