Δε σε κατηγορω κακομοιρη,τοσα ξερεις τοσα λες…
Το οτι εδω μεσα εχεις 3000 post εκ των οποιων τα 3500 ειναι χαζομαρες και ηλιθιοτητες,προσπαθειες να δειξεις ποσο γαμω τα παιδια εισαι και τι cool τυπος εισαι, φανερωνει το μεγεθος και την ποσοτητα των καυλοσπυρων που κουβαλας στην μουρη σου!
Εισαι το πλεον παρασιτο του forum και για πολλους εδω μεσα τι να κλανεις,τι να απαντας στα topics ειναι το ιδιο πραγμα!
Κλασσικη περιπτωση ανυπαρκτου ατομου που προσπαθει με 1000 τροπους να πεισει τους γυρω του οτι υπαρχει αλλα δυστυχως αποτυγχανει παταγωδως!
Φίλε σατανιστή Machine666.Oi system of a down se gamousan,se gamoun,kai tha se gamoun mexri na pethaneis.Milwntas sobara twra,ap oti katalaba eisai kathisterhmenos kai koutos.Probaineis se proswpikous xarakthtirismous gia-kapoious-pio-poiotikous-users-apo-sena.Kai ti me noiazei emena poios exei kablospyra.E?
Na sou pw ti katalaba egw apo ta posts sou?Oti se xynoun kathe brady diaforoi sth mourh.Kai gemizeis kablospyra opws les.
On topic twra,pws krineis thn mpanta stis apodoseis ths sta live apo binteakia?Gia ena pou den einai kalo,egw exw deka pou se gamane.Epishs den mporeis na krineis mia mpanta an se xynoun sthn mourh.Einai ligo dyskolo na diakrineis ta basika shmeia.
Filika Panta.
Kapoios-Palios-user-pou-den-grafei-poly-alla-einai-gamatos.
Και που πλέον δεν είναι user.
Aκου εδω εξορκιστη του κωλου…
Δεν απαντω σε οτι και να πεις γιατι εσυ το ανοιξες πολυ το βρωμοστομα σου και το να κατσω να σε βριζω ειναι το πλεον ανουσιο πραγμα που εχω να κανω αυτη τη στιγμη.
Σε γραφω στα καλαμπαλικια μου και απλα θα σου συνιστουσα να μην το συνεχισεις…
Πεστα ρε , γιατι ειναι τελικα ελληνικο φαινομενο να γλυφουν εκει που εφτυναν.
Κλασικά πρόβατα οι Έλληνες fans…
Oταν ο αλλος περιμενει να δει slayer το πιο λογικο ειναι εκεινη την στιγμη να μην εχει ορεξη να γνωρισει ενα νεο συγκροτημα και καθαρο μυαλο για να προσεξει την μουσικη που παιζει!
Γιαυτο φαγανε κραξιμο…
Ναί και τώρα λένε : ‘‘Έχω δεί τους System Of A Down’’.
Και το πιό πιθανό βέβαια είναι να μην ξανάρθουν στην Ελλάδα, καθώς ΣΗΜΕΡΑ είναι μεγαλύτερο όνομα από τους Slayer.Εμπορικά τουλάχιστον.
Δεν μιλάμε για το παρελθόν ε.
Δλδ οπως το θετεις οτι δικαια φαγανε κραξιμο και οι Maiden απο τους οπαδους των Sabbath ? γιατι οπως καταλαβαινουμε σχεδον ολοι ειχαν παει για τους Sabbath .
Kαι μην μου πεις οτι οι Maiden ειναι γνωστοι στην Αμερικη … ισως ειναι αλλα οχι και πολυ γνωστοι … κατι οπως Slayer / System … εδω πριν χρονια .
μπορει με τον DyingFreedom να μην συμφωνω κατα ενα μεγαλο ποσοστο , αλλα δεν μπορω να μην πω οτι σε μερικα πραγματα λεει αληθειες .
Χμμ, πού ακριβώς δεν συμφωνείς αδερφέ;
Πέρα από τον χαβαλέ, δεν έχω πεί και κάτι παράλογο (ντάξει για τον bon jovi οκ, έχει λήξει το παληκάρι αλλά δεν άξιζε το flame μας, χεχε )
Αν και τελευταία οι απόψεις μας συγκλίνουν αρκετά.
Ανησυχητικό; όχι ε;[/b]
Και που πλέον δεν είναι user.[/quote]
? Meaning?
μπαν, μάλλον
[quote=“dyingfreedom”]
Χμμ, πού ακριβώς δεν συμφωνείς αδερφέ;
Πέρα από τον χαβαλέ, δεν έχω πεί και κάτι παράλογο (ντάξει για τον bon jovi οκ, έχει λήξει το παληκάρι αλλά δεν άξιζε το flame μας, χεχε )
Αν και τελευταία οι απόψεις μας συγκλίνουν αρκετά.
Ανησυχητικό; όχι ε;[/b][/quote]
Κοιτα μπορει πλεον να μην ακουω την μουσικη που ακουγα οταν ημουν 20 αλλα δεν παει να πει το οτι επειδη αλλαξα μουσικα ακουσματα θα ξεχασω τις μπαντες που ακουγα στο παρελθον , στην τελικη απο εκει ξεκινησα και τοτε ηταν και αλλες εποχες πιο αγνες κατ 'εμε . Οι αποψεις μας συγκλινουν γιατι εχουμε ιδια αρχικα ακουσματα μαλλον , thrash δεκαετιας 80 και μαλιστα στην αρχικη του μορφη οταν ηταν underground . Για το Bon jovi το ειχα ξεχασει (τι μου ο θυμησες τωρα ) . Δεν συμφωνω τελειως μουσικα εννοω , δλδ εσυ ακους πλεον μπαντες που δεν μπορω να ακουσω , και αντιστροφα .
Αν ισχύει αυτό θα παρακαλούσα να δικαιολογηθεί ε. Σοβαρά.
Oi SOAD einai k gamw tis mpantes, psaxnontai se kathe disko tous kai xrisimopoioun diafora eidh mousikhs.
To Mesmerize eidika espase kai ena “empodio” pou eixan, to “misos” aptous metalheads pou tous thewrousan apla “yo”.
Thewrw oti einai aptous kalyterous diskous tis xronias(an oxi o kalyteros) kai to live tous einai kati pou psinomai na dw oso tipota allo.
Twra gia ta mpoukalia stous Slayer, e ti na poume einai gnwsto oti yparxoun apeira zwa stous ellhnes metallades. Genika to na petas mpoukalia, ektos k an eisai se kamia punk synaylia pou einai ethimo , einai kati to entelws ilithio kai ximpatzidiko. Ama de goustareis afton pou paizei min pas na ton akouseis exeis ayth thn epilogh. Einai krima na min erthoun giafto to logo pantws Ellada pote…
Ontws h emfanish paizei tromero rolo se enan mousiko.Giati pws tha paizei wraia mousikh an den einai leykos,me galana matia,pshlos,adynatos,kai me 6pako stous koiliakous.Den paizei alliws h fash pshloi!!!
Pw Pw perimenw pws kai pws nightwish.To koryfaio kai omorfotero sygkrothma sto xwro tou rock ayth th stigmh tha erthei sth xwra mas!!!Ti xara!!!Den xortainw na tous blepw!!I m walking in the air!!!
Αν ο Μωάμεθ (SOAD) δεν πάει στο βουνό (Έλληνες SOAD fans) υπάρχει και η λύση του να πάει το βουνό στον Μωάμεθ… :roll: Κάντε κάνα ταξιδάκι κάνα καλοκαιράκι για κάνα festival που παίζουν οι SOAD σε καμιά άλλη χώρα 8)
θα συμφωνήσω!!! ειδικά το chop svey από το toxity είναι απίστευτο!!!
Έπος topic, που το ξεθάψατε; Χαχα.
Ευκαρία βασικά για να επαναλάβουμε πόσο απίστευτος τύπος είναι ο Tankian και πόσο ταλέντο έχει ο Malakian στην σύνθεση.
Το Hypnotize είναι και αυτό αριστουργηματικό.
Μόνο??Όλο το toxity γ@μ@ει…