Sabaton 9 & 10 Ιανουαριου

Ρε γαμώτο στη Θεσσαλονίκη παίζουν την ίδια μέρα και οι Firewind:thumbdown: Έλπίζω να μαζέψουν κόσμο οι Sabaton (καθώς δεν είναι γνωστοί στη χώρα μας) για να μας ξανάρθουν…

Eγω αμα εμενα Θεσ/νικη παντως Sabaton θα πηγαινα.Οι Firewind στανταρ θα ξανανεβουν αρκετες φορες…

Εννοείται ότι θα πάω Sabaton από το Attero Dominatus τους περιμένω!!! Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είμαστε 3 και ο κούκος:(

όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο,εγώ γαμώτο τελευταία στιγμή θα έρθω(αν έρθω)…:frowning:

Now playing: Empyrium - The Shepherd and the Maiden Ghost
via FoxyTunes

Κι εγώ είμαι περίεργος για την προσέλευση… Πιστεύω πως θα το γεμίσουμε το rock bottom όμως.

Εσείς οι 2 (nimlot και angel death) θα έρθετε Θεσσαλονίκη? Αν ναι μαζευτήκαμε ήδη 4:p Η τρελή που θα χτυπιέται και θα γκαροτραγαουδάει μπροστά θα μαι εγώ…:smiley:

πω ρε πουστη τωρα ειδα οτι ειναι ιδια μερα με Firewind…
στανταρ οικογενειακα θα ειμαστε…
παντως και εγω σαλονικα θα παω

εε δεν με κόβω να έρχομαι από αθήνα σαλόνικα για sabaton:?
εδώ καλά καλά γαμώτο δεν ξέρω αν θα πάω την παρασκευή,γκαντεμιά,όλα τελευταιά στιγμή:?

Now playing: Anathema - Restless Oblivion
via FoxyTunes

Ααααααα και συ Αθηναίος… έτσι που το είπες νόμιζα ότι είσαι δικός μας. Κρίμα πάντως!!! Θα ναι και γαμώ τις συναυλίες!!!

Its close to 8:30 and im barking at the moon!:metal::metal::metal::metal::metal:

Καλά να περάσουν οι της Αθήνας, αύριο είμαστε 5-6 από το forum νομίζω για Θεσ/νίκη έτσι?

παιδια κσέρετε αν το μετρο ειναι ανοιχτο για να δουμε πως θα παμε? γτ γινονται επεισοδια στο κεντρο βλεπω

Για μετρο δε ξερω,ο ηλεκτρικος λογικα οκ θα ναι.Αμα ξερει καποιος πειτε…

και το μετρο και ο ηλεκτρικος μια χαρα δουλευουν το πολυ πολυ να μη σταματαει σε 1 η 2 σταθμους

εγω δεν ξερω τι να κανω δεν εχω αποφασισει ακομα. ολα ειναι κλειστα στο κεντρο και μπατσοι θα ναι παντου. θα μας μπαγλαρωσουν:p

Όποιος πάει σήμερα Αθήνα ας πει πως παίξανε… έχω πολύ αγωνία!!! Αλλά αν γράψετε setlist κρύψτε το μη χαλάσει η έκπληξη… 1 μέρα υπομονή ακόμα… :vibrate::vibrate::vibrate:

ρε παιδια λεω εγω τωρα…παιζει να αναβληθει η συναυλια στην αθηνα οπως ειχε γινει με firewind? δεν με βλεπω να πηγαινω αν συνεχιστουν τα επεισοδια:(

Μέχρι το βράδυ θα έχουν σταματήσει, κι αν όχι, έχετε μαζί σας ταυτότητες και θα είστε οκ.

Οι Sabaton δεν ειναι φλωροι οπως οι Firewind…Θα παιξουν κανονικα…

Αλλωστε το πολεμικο κλιμα τους ειναι οικειο…Το τραγουδουν κιολας… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εγω στις 8 θα ειμαι εκει…Αν δειτε εναν τυπο με μαλλι και μια σκουρα μπλε μπλουζα με σημα nike μιλιστε του…Εγω θα ειμαι…

Πες τα ρε φίλε!!! Οι Sabaton δεν είναι βάζω έναν ανεμιστήρα όπου και αν παω για να ανεμίζουν τα μαλλιά μου από τα δήθεν μποφόρ… αν δεν παίξουν διαψεύδουν τα πιστεύω τους αυτομάτως και θα είναι για φτύσιμο!!!