Sabaton 9 & 10 Ιανουαριου

Η μεγαλη μερα εφτασε, αντε να τους δουμε και στην πολη μας(θεσσαλονικη),εγω βασικα μενω στοκχολμη και τους ειδα τον οκτωβρη, αυριο θα σκασω μυτη με σουηδικη σημαια και ετοιμαζομαστε με την παρεα μου να τους κερασουμε και σουηδικα μπισκοτακια που τα εφερα απο τη σουηδια για αυτον τον σκοπον, οποτε αν δειτε κανεναν παλαβιαρη ντυμενo sabaton και σουηδικα that’s me συνφορουμιτες…καλη συναυλια παιδια

:bow::bow::bow::bow::drunk:

Λοιπον καταρχας ο Warlord ειχε πει σε ενα ποστ του οτι δεν ξερει αν οι Sabaton ειναι απο τα συγκροτηματα που μπορει να βγαλουν αυτο το feeling των αλμπουμ τους και live.Αν ηταν μεσα σημερα καταλαβε οτι επεσε τελειως εξω για καλο ολων μας:D

Νευρο,τσαμπουκας,επικοινωνια με το κοινο…αυτο ηταν live ρε πουστη μου!!Μιλαμε η μπαντα τα δωσε ολα και το κοινο(παρολο που πανω απο 100-150 εγω δε μας εκανα)πραγματικα δωσαμε ρεστα…Τι να πρωτοπω επρεπε να ειστε απο μια μερια να δειτε στο Primo Victoria ενα Texas Necropolis πανω κατω…Η τι χαμος εγινε οταν o Joakim μας ρωτησε “Dou you wanna kill some Naziiiiis?!” προσφωνοντας το Attero Dominatus…H ο πανικος στο Metal Machine!!

Α-ΨΟ-ΓΟΙ!Εσεις στη Θεσσαλονικη μη το χασετε για κανενα λογο πραγματικα…

[SIZE=“6”]PRIMO VICTORIA[/SIZE][SIZE=“5”]THROUGH THE GATES OF HELL,AS WE MAKE OUR WAY TO HEAVEN,THROUGH THE NAZI LINES…[/SIZE]

Η σετλιστ με λιγο ο,τι να ναι σειρα ηταν η εξης

Sun Tzu Says(intro)
The Ghost Division
The Art of War
Attero Dominatus
Rise of Evil
Into the Fire
Cliffs of Gallipoli
In the Name of God
40:1
Panzer Batallion
The Price of a Mile
Light in the Black
Primo Victoria
Metal Machine/Metal Crue

Κι αλλες 2 pics

Ψέμα:(:(:(:(:frowning:

Ελα ρε!!! :DΩραιος!!! Εσεις τι απαντησατε:p

ψέμα:(:(:(:(:frowning:

Now playing: Edguy - All the Clowns
via FoxyTunes

Ηταν παρα πολυ καλοι! Μιας και ηταν και η πρωτη φορα στην Ελλαδα ηταν φυσιολογικο το κοινο στην αρχη να ειναι καπως ψυχρο αλλα ο τυπας ηταν απιστευτος. Ειχε ενεργεια και δεν αργησε να ζεσταθει το κοινο. Αρνητικο ηταν η μικρη προσελευση που δεν πιστευω να φθαναμε τους 150 και το μικρο setlist. Επαιξαν καπου 1 και 15’. Αν ξεκιναγαν πιο πριν λογικα θα επαιζαν παραπανω. Επρεπε να τελειωσουν για να λειτουργησει και το Τεξας…
Οσοι ειστε αυριο Θεσσαλονικη μην τους χασετε!

Oτι ειμαστε καλα παιδια και οτι δε κανουμε τετοια:p:p:lol::lol::lol:

Εditαρα και τη setlist…

Nα πουμε και για τα support οτι οι Marauder ηταν οι γνωστοι καλοι Marauder(φωναρα εχει ο τυπος και ειναι και πολυ μορφη),οσο για τους X Piral η καλυτερη τους στιγμη ηταν το δικο τους Metalstorm(πολυ ωραιο κομματι).Παιξαν και cover το rebellion(the clans are marching) αλλα κατα τη γνωμη μου δε τους πολυβγηκε.Συμπαθητικα τα παιδια,ειχαν και κατι τεχνικα προβληματα(παιξαν με ενα πεταλι) και δε παιξαν πολλα κομματια…

Παιδιά εντάξη…τί αλλο να ζητήσω!
Αφού έζησα μετα απο αυτό δόξα τω θεω
Μετα το Cliffs of Gallipoly ήδη είχα δώσει σώμα και ψυχη!
Το σετλιστ αψογο!Ο τραγουδιστης είχε παθει την πλάκα του!!!
Πρωτη φορά το βλέπω αυτο…τρελή χαρά όμως!Πορωση,μανία,νεύρο,χαρά,εκτόνωση,κραυγες,ξύλο
Τα πάντα όλα!
Και πήρα και αυτογραφο,τσίμπησα και το σετλιστ ΚΑΙ φωτογραφίες με τον τραγουδιστη και τον κιθαρίστα
ο κολλητος τσίμπησε και πένα #-o

Μακάρι να ηταν ευκολο να παω και αυριο
παιδια ΠΗΓΑΙΝΤΕ!Θα χάσετε την ζωή σας!

Ανεβάστε φωτογραφίες όσοι έχετε γιατι κατα την ωρα της συναυλιας είχα κολλήσει κάγκελο και χτυπιομουν,δν είχα κουράγιο για φωτογραφίες!

Όσο για τους Marauder ,πολυ ενδιαφέρον μου φάνηκαν,θα τους τσεκάρω συντομα,καθως και τους xpiral

Εμενα μου άρεσε το Clans are marching…ταίριαζε πολυ!

Αυτα τα λίγα…

Aνεβασα 3 αμα θες τσεκαρε πιο πανω.

Χμμ…ησουν στη παρεα που τραγουδουσε ακαπελα τα τραγουδια πριν αρχισει το Live?:lol: (κεντρο και δεξια καγκελο).Καποιον απο σας ειχα πιασει και χοροπηδαγαμε σε καποια φαση,τωρα ποιος ηταν θα σε γελασω:lol:Μακρυμαλλης ηταν(At the Gates μπλουζα φορουσα μπας και με θυμηθεις,ημουν ακριβως πισω σας)

At The Gates…??..Σε θυμαμαι…Εγω ημουν ο τρελος οπως βλεπεις τη σκηνη προς τα αριστερα που ανεβηκε στα καγκελα στο encore…Και που γενικα χτυπιομουν σαν χταποδι…

Οσο για το live αναλυτικο ποστ οσονουπο…

Ειχαν ανεβει 5-6 ομως:lol: Ο γυμνος ησουν μηπως?Ησουν κοντα στον τυπακο απο τη Σουηδια που κανε σα να χε παρει lsd?:lol:

(Βασικα η πιο cult μορφη ηταν ο τυπακος που χτυπιοταν μονος του στους Marauder:lol::lol::lol:)

Ο τυπος απο τη Σουηδια ηταν στην αρχη στα αριστερα μου και μου επρηζε τα @@ και μετα πηγε στα δεξια του δεξιου μου ακριβως στο κεντρο…Στην ουσια την περισσοτερη ωρα ημουν 2 ατομα αριστερα του τρελαρα…Τεσπα που να καταλαβεις γαμα το…

Σημασια εχει οτι γαμησαν οι Sabaton…

Παιδιά γαμήσανε!!Δεν τους περίμενα τόοοοσο καλούς!Ο τραγουδιστής τρελό παλικάρι!!Το μοναδικό μειονέκτημα είναι οτι παίξανε σχετικά λίγο γιατί στο texas τον παίζουνε!Κοπήκανε 100 εισητήρια, οπότε με τα άλλα 2 συγκροτήματα που ήταν από κάτω και βλέπανε,τις μπαργούμεν και μερικούς άλλους αγγίξαμε την τελειότητα…εεεεε τα 120 άτομα!:lol::lol:Μακάρι να ξανάρθουνε!!!
Οι Marauder επίσης μαμήσανε!Πάρα πολύ καλοί!Οι Xpiral μπορεί να με ενδιέφεραν περισσότερο αν ο τραγουδιστής δεν τσίριζε συνέχεια!Οκ έχεις καλή φωνή αλλά μην ουρλιάζεις χωρίς λόγο σαν την Πρωτοψάλτη!:stuck_out_tongue: Όλα θέλουν ένα μέτρο.Και προσωπικά η διασκευή τους δεν μου άρεσε καθολου.Γιατί πήραν ένα δυνατό και στακάτο γνήσιο heavy metal κομμάτι και τα πλήκτρα που βάλανε δεν κόλλαγαν καθόλου.Αυτά τα κομμάτια είναι να παίζονται με τσαμπουκά.
Υ.Γ: Επόμενες στάσεις: Kreator, Exodus/entombed/Sabbat, Pestilence/Benediction/Grave, και AC/DC επί 2!!!Ε ρε θα γίνει της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κυκλίδωμα!!!

Kαι μια ψιλοχαλια απο Marauder…Απο κινητο ειναι ολες (Twisted α μπραβο ρε και γω θυμαμαι με το που ξεκινησε το clans are marching μου χτυπησαν τρελα ασχημα τα πληκτρα…γι’αυτο και ειπα αυτο πιο πανω.Δε ταιριαζε με τη καμια…)

ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ!!!:vibrate::vibrate::vibrate: Χαίρομαι που είπατε ότι έσκισαν γιατί μερικοί μερικοί λένε ότι είναι για τον π…τσο στα live. Ελπίζω στο χάρλει να παίξουν πολύ γιατί θα ξενερώσουμε!!! 1 ώρα και 15 λεπτά= ΤΙΠΟΤΑ:thumbdown:

Aνεβασα 3 αμα θες τσεκαρε πιο πανω.

Χμμ…ησουν στη παρεα που τραγουδουσε ακαπελα τα τραγουδια πριν αρχισει το Live? (κεντρο και δεξια καγκελο).Καποιον απο σας ειχα πιασει και χοροπηδαγαμε σε καποια φαση,τωρα ποιος ηταν θα σε γελασωΜακρυμαλλης ηταν(At the Gates μπλουζα φορουσα μπας και με θυμηθεις,ημουν ακριβως πισω σας)

Ναι τις είδα αλλα δν μου αρκουν xD

Yeap,και γω φορούσα την μπλούζα InFlames…πάντα δίπλα μου ήσουν,είτε μπροστα,είτε πισω,είτε δεξιά είτε αριστερα :lol:

Ο τυπος απο τη Σουηδια ηταν στην αρχη στα αριστερα μου και μου επρηζε τα @@ και μετα πηγε στα δεξια του δεξιου μου ακριβως στο κεντρο…Στην ουσια την περισσοτερη ωρα ημουν 2 ατομα αριστερα του τρελαρα…Τεσπα που να καταλαβεις γαμα το…

Πες μου μόνο ότι δν ήσουν ο τύπος μου χτυπιόταν μόνος του στους Marauder με το εξαλο t-shirt ? 8O

Οχι δεν ημουν αυτος…Ημουν ακριβως μπροστα του και με ειχε πετυχει αρκετες φορες…:p:p

Στα του live τωρα:

Παρα την παρα πολυ μικρη προσελευση (περιπου 150 ατομα ειδα εγω) το live πηγε πολυ καλα…Ακομα και αυτοι οι μισοι των 300 του Λεωνιδα καταφεραν να κανουν τους Sabaton να δουν την Spartan’s Power που με τοσο στομφο περιγραφουν στα τραγουδια τους…

Η βραδια ξεκινησε με τους XPiral οι οποιοι δεν με ενθουσιασαν και τοσο…Μονο στην διασκευη Grave Digger γουσταρα…Εγω θεωρω οτι την επαιξαν καλα…Για την ακριβεια την εκαναν δικια τους…Κατα τα αλλα μετριοι αν και ειχαν προβληματα με τον τραγουδιστη να μην ξερει τι να κανει οση ωρα δεν τραγουδουσε…

Για τη συνεχεια οι Marauder μας προσεφεραν περιπου 45 λεπτα ατοφιου power…Πολυ καλοι και με τον κοσμο να συμμετεχει και να γουσταρει…

Οταν εφτασα στο χωρο ειδα τους Sabaton να εχουν μολις ερθει και να κουβαλανε και να στηνουν μονοι τους τον εξοπλισμο…Κουβαλητης με την περισσοτερη ορεξη για δουλεια ανακυρρυσεται ο τραγουδιστης του group Joakim Broden…Το γεγονος οτι δεν ειχαν roadies και τα εκαναν ολα αυτοι μου αρεσε που το ειδα…

Απο την εισοδο τους στη σκηνη κιολας εδειξαν ποιοι ειναι και το κοινο εκανε το ιδιο…Δυνατοι, γαματοι, πορωτικοι και παντα πολεμικοι διελυσαν τις φημες περι χαμηλης αποδοσης στο ζωντανο και ελαβαν μια αντιμετωπιση που ουτε και οι ιδιοι περιμεναν…Οι ιαχες Sabaton, Sabaton εδιναν και επαιρναν και ο Broden δεν μπορουσε καλα καλα να ακουστει αναμεσα στα κομματια…Και ολο αυτο απο 150 ατομα…Θα το πω οπως το νιωθω…Κυριολεκτικα τους αφησαμε ΜΑ-ΛΑ-ΚΕΣ…Αμφιβαλλω αν κανουν πανω απο χρονο να ξαναερθουν…Ακουσαμε υμνους απο ολες τις δουλειες τους με σημαντικοτερη προσωπικη πορωση για μενα το The Price Of A Mile…Απλα ολα τελεια…8)

Ενα σετλιστ που ποσταριστηκε νομιζω παραπανω και ενα live που θα θυμομαστε για καιρο οσοι ειμασταν εκει…Μπραβο στους Sabaton για ολα…Που ηρθαν, που γαμησαν, που σεβαστηκαν το κοινο…Και πως να μην το κανουν οταν εχουν τετοια αντιμετωπιση…Χαρακτηριστηκα σε πολλα σημεια ο τραγουδιστης γυρναγε στην μπαντα μεσα στις ιαχες και μας εδειχνε σα να τους ελεγε…’‘Ρε σεις τι ειναι αυτοι…??..Τερμα τρελαμενοι…’’:D:D

Στο τελος μου εμεινε ενα γαματο live στη συλλογη των αναμνησεων, μια πενα, φωτογραφιες με μελη των Sabaton και των Marauder, ενα single υπογεγραμμενο, η τρομερη κουβεντα που καναμε με τους Σουηδους, οι υποσχεσεις τους για ξαναερχομο στην Ελλαδα και φυσικα η ικανοποιηση οτι ημουν εκει και απλα εζησα αυτο που εζησα…:slight_smile:

[SIZE=“5”]BAPTIZED BY FIRE, FORTY TO ONE…!!![/SIZE] :metal::metal:

φρήδομ άντε να αρχίσουμε τις προσευχές να τους δούμε και εμείς τα ταλαίπωρα…

Now playing: Dropkick Murphys - The Dirty Glass
via FoxyTunes

[SIZE=“6”]
Spirit of spartans
Death and glory![/SIZE]

Ετσι οπως τα λεει ο Rasputin παιδια…

(Εμενα αγαπημενη στιγμη Panzer Batalion(Mολις μπηκε το ριφακι το χασα τελειως…) και 40:1…)

Κανονιστε να γυρισει κανενας απο αυτους που πηγαν Θεσσαλονικη και να πει οτι παιξαν Wolfpack.Ειναι το μονο που μου ελειψε χθες.

Με παρηγορεί που δε παίξανε Unbreakable:p

Ελα ρε, νεξτ ταιμ. Με την επόμενη δισκάρα που θα βγάλουν!