Sabaton 9 & 10 Ιανουαριου

Μόλις γύρισα από Sabaton στη Θεσσαλονίκη!!!:bounce::bounce::bounce: Καλά τι να πω??? Δεν έχω λόγια!!!
Το μαγαζί φίσκα (πρέπει να ήμασταν παραπάνω από Αθήνα, πιστεύω 200 άτομα άνετα!!!) Η συμμετοχή του κοινού ήταν τρομερή σε σημείο που δεν το πίστευα.8O Είχαμε και ένα τσούρμο Βούλγαρών τα σπάσανε κ αυτοί!!!
Παίξανε τα ίδια με Αθήνα + 1 extra κομμάτι το nuclear attack :vibrate::vibrate::vibrate:
Ο τραγουδιστής μορφή, έκανε τρελό κέφι και γενικά το συγκρότημα έμεινε με το στόμα ανοιχτό από την απήχηση που είχε στον κόσμο, σε τέτοιο σημείο που σταμάτησε να παίζει για λίγο και είπαν ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε πως τους κάνουμε να νιώθουν πάνω στη σκηνή με τις αντιδράσεις και τη συμμετοχή μας και ότι όταν πάνε για πρώτη φορά σε μία χώρα οι περισσότεροι δεν τους ξέρουν και είναι χαλαρά τα πράγματα αλλά απόψε εμείς τους αφήσαμε μαλάκες!!! Μας έδειχνε όλη την ώρα και κοιτούσε τα υπόλοιπα μέλη σαν χαζός μην πιστεύοντας τι βλέπουν τα ματάκια του!!!
Στο τέλος βγήκαν για αυτόγραφα και φωτογραφίες. Με καμάρι λέω ότι κατάφερα να πάρω υπογραφές σε ΟΛΑ τους τα cd από ΟΛΑ τα μέλη και να βγω φωτογραφίες με όλους!!! Καλά η χαρά μου δεν περιγράφεται!!!
Αυτό που με ψιλοαπογοήτευσε ήταν ότι αφήσαν το metalizer στην άκρη και δεν παίξανε τίποτ από αυτό.:frowning: Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξανάρθουν…αφού πάθανε την πλάκα τους τα παιδιά, οπότε μην ανησυχείτε όσοι τους χάσατε…

Oldteller και Rasputin μηπως σας θυμιζει κατι αυτο?:lol: Ρε τον μπαγασα τον Joakim:D

Ωραια ωραια αυτα ειναι,να ξαναρθουν να τους ξανατιμησουμε!:metal:

Καθώς ήμουν πρώτη μούρη μπροστά από τον Joakim κατάφερα να τραβήξω μερικές φώτο αλλά δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω:thumbdown: καθώς έχει επιλογή μόνο για link…

Τα ιδια ακριβως με εδω δηλαδη…ΧΑΧΑΧΑΧΑ…Ε οπως και να το κανεις θα ξερει τη διαμαχη Αθηνα-Θεσσαλονικη και δεν θελει να κανει διακρισεις…:p:p:p

1 μερα νωριτερα να γυριζα απο αμερικα θα πηγαινα…χθες βραδυ γυρισα…τεσπα…θα ξαναρθουνε αραγε???

Καλύτερα να λες:p

1-2 κομμάτια, τα υπόλοιπα άστο καλύτερα:P

Ελέω Eldtritch δυστηχώς τους έχασα. Από περιέργεια, τι ώρα ξεκινήσανε? Σκέφτηκα κάποια φάση μόλις τελείωσαν οι Eldritch κατά τις 9.30 να φύγω και να έρθω Χάρλευ αλλά (έχοντας διαβάσει και για την διάρκεια στην Αθήνα) φοβήθηκα ότι μέχρι να έρθω και να παρκάρω θα είχαν τελειώσει αφού το Χάρλευ λειτουργεί και σαν μπαρ μετά

Βγήκαν 11.30 και τελείωσαν 1…

#-o Χαλαρά προλάβαινα. Έπρεπε να έρθω.

re magges ti liveara htan ayth!!! gia osous me thimoyntai eimai o trelos me thn bloyza obituary poy anevhke sto stage mazi me to allo palikari poy edine to kerato me thn mpira ston joahim (kai kratoysa ekeinh th mikrh soyhdikh shmaia). gamath h synavlia an kai moy eleipsan to counterstrike kai to stalingrand. kai oi voulgaroi pantos ta spasane gia na leme thn alhtheia. to live xekinhse xalara me ton tzimh sto mikrofono kai toys emerald sun (toy eixame kanei th zoi dyskolh afoy diarkos toy legame mlk kai gelouse , mexri kai to mikrofono toy pirame) alla kaneis den fantazotan ti tha akoloythouse meta. pantos h atmosfaira htan ekrhktikh apo thn arxh me ta paidia na tragoydane manowar sto diapason kai thn trela na dinai kai na pairnei! xilia thanks kai se ekino to palikari me ta gamata mpiskotakia toy! paides opoios exei foto apo to live as moy tis steilei sto mail moy IRONSAVIORDEVICE@GMAIL.COM thanks kai pali

sabaton re m…a !!!

Τα greeklish απαγορεύονται φιλε. Καλώς ηρθες κι όλας.

Μπαντάρα, τι να λέμε τώρα!8)

αμάν! χίλια συγγνώμη αδερφέ μου διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια. (Στην τελική τι τα θες τα greeklish , η γλώσσα μας και το αλφάβητο μας είναι ωραιότατα 8) ) όσον αφορά το live δεν έχω να πω τίποτα άλλο , οχι φυσικά γιατι δεν υπάρχει κάτι να πούμε , απλα δυσκολεύομαι γιατί δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω!

Ανεβηκε κι ενα βιντεακι youtube απο Σαλονικα…(Panzer Batallion)

Χαρακτηριστηκα σε πολλα σημεια ο τραγουδιστης γυρναγε στην μπαντα μεσα στις ιαχες και μας εδειχνε σα να τους ελεγε…’'Ρε σεις τι ειναι αυτοι…??..Τερμα τρελαμενοι…

Ναι φίλε,το έβλεπα και γω αυτο στο ύφος του και γουσταρα και γω μαζι του τρελά
Πάθαν την πλάκα της ζωής τους,πραγματικα!
Επρεπε να ανεβω και θεσσ να με παρει…

Εγω στο Cliffs of Gallipoly είπα παει θα λιποθυμήσω…
Αφου τη γλύτωσα παλι καλα…ήταν φυσιολογικό αλλωστε μετα απο Ghost Division,Art of War,Into the Fire,Rise of Evil,40:1,Nuclear Attack…

Φοβερή συναυλία Θεσ/νίκη οι τύποι πολύ διασκεδαστικοί και γεμάτοι ενέργεια. Περίμενα να δω “κακούς”, πολεμοχαρείς Σουηδούς και για καλή μου τύχη απείχαν πολύ από το concept αυτό.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ live, report πολύ σύντομα.

Νομιζω οταν ξαναρθουν τους αξιζει να κλεισουν σε μεγαλυτερο club και πολυ πολυ περισσοτερος κοσμος:yes:

(στη τελικη το καλοκαιρι Wacken παιξαν,δεν ειναι και αγνωστοι για να σκανε μονο 150 ατομα,οχι πως τελικα μας χαλασε οσους ειμασταν εκει,ισα ισα8))

Report για την Αθηνα θα εχει αγαπητοι μοδερατορες…??

Αν δεν ηταν καποιος να γραψει γραφω εγω αν θελετε…

λοιπον να γραψω κ εγω…ειμαι το παιδι με τα μπισκοτακια που εγραψε ο ironsavior…επειδη μενω σουηδια κ ημουν για γιορτες θεσσαλονικη ειπα να παρω κατι παραδοσιακο σουηδικο στη συναυλια…οι sabaton στα γνωστα επιπεδα αποδοσης,εξαιρετικη συναυλια κατα τη γνωμη μου και επειδη μετα μιλησα μαζι τους δεν περιμεναν τοσο κοσμο και τοσο παθος, απλα θα ηθελαν να παιξουν σε μεγαλυτερο χωρο την επομενη φορα.και τους εκανε εκπληξη ππου μιλουσαμε στα σουηδικα στην ελλαδα. ειπα και στον joackim στο επομενο δισκο να γραψουν και κανα τραγουδι για τον πολεμο του 1940 και απαντησε οτι θα το θυμαται…
total respect στην mererefin που ηταν διπλα μου και ηξερε ολα τα τραγουδια και χτυπιοταν αλυπητα…
αυτα τα λιγα απο μενα για τους sabaton οι οποιοι χυσανε μεταλ χυμους στα μουτρα μας. εγω θα τους ξαναδω 25 μαρτιου στοκχολμη support στους hammerfall!!!και ηδη σχεδιαζω να σκασω μυτη εκει με ελληνικη σημαια,χαλβα κ τσιπουρο…αλλα επομενη συναυλια προς το παρον Edguy με support H.E.A.T.
οποιος θελει φωτογραφιες και βιντεακια ας μου στειλει π.μ.

=P~=P~
το αϊ στα τσακίδια δεν το γλυτώνεις πραγματικά…:cry::cry:

Now playing: Asgarth - Ito Arte
via FoxyTunes

Δεν του εύχεσαι να πάει στα τσακίδια. Απλά εύχεσαι εσύ να πας έξω!:smiley: