Sabaton 9 & 10 Ιανουαριου

οποιος και οποια γουσταρει ειστε ευπροσδεκτοι στοκχολμη 4/2. 25 ευρω εχει το εισιτηριο…τωρα αν πω οτι ειδα H.E.A.T. σε ακουστικο live θα με διαγραψετε απο το φορουμ??

:oops::oops:καταβάθος,
αλλά φέτος θα έρθουν οι πάντες σχεδόν,αν δεν έρθουν και οι edguy εε τι να πω.:frowning:

Now playing: Evergrey - Where All Good Sleep
via FoxyTunes

Βασικά δεν έπρεπε να το πεις μπροστα μου αυτό για τους heat.

ότι ήμουν σίγουρος ότι θα ποστάρεις…:lol::lol::lol:

Now playing: Rhapsody - Dawn of Victory
via FoxyTunes

Παιδια θα παιξουν και Sweden Rock…Οποτε κανονιστε το αν φυσικα you can afford it…

Edit: Θα μου πειτε αν θα ανεβει ριπορτ…??..Να ξερω αμα ειναι να γραψω για Αθηνα…

Αγαπητέ Ghost Of Freedom σου έστειλα PM. Ελπίζω να το έλαβες και να μου απαντήσεις… Επίσης εύχομαι στα βιντεάκια σου να μην ακούγεται η άθλια φωνή μου γιατί τα 2 που αξιώθηκα να τραβήξω ντρέπομαι να τα ξαναδώ καθώς τα έχουν καταστρέψει τα απαίσια φωνητικά μου (και να φανταστείς ότι πρόσεχα αυτή τη φορά να μην τραγουδάω επειδή την έχω ξαναπατήσει με αυτή την ιστορία!!!). Ευχαριστώ προκαταβολικά και πραγματικά περιμένω πως και πως να μου τα στείλεις!!!:smiley:

Mererefin εσυ ησουν μαζι με εναν τυπο με μπλουζα Ιn Flames?

Ω ναι εγώ ήμουν αυτή…:stuck_out_tongue:

χεχε σε παρατηρησα!αξια οπαδος!
εγω ημουν σε ολη τη διαρκεια σχεδον πισω του…

Αχαχαχαχαχαχα προς στιγμήν νόμιζα ότι ήσουν ο από πίσω μου… Ο διπλανός σου μου έπιανε και όλη την ώρα το κεφάλι και μου το ψιλοχαίδευε:lol: Δεν παρατήρησα ποιός είσαι… εκείνη την ώρα βρισκόμουν αλλού…:lol: Ευχαριστώ πάντως για το κοπλιμάν:p

τι θα γίνει με σένα ρε κοπελιά. οι πισινοί σου σε χαϊδεύουν στο κεφάλι, οι τραγουδιάρηδες σου πιάνουνε το χέρι… σίγουρα μιλάμε για συναυλίες? :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:

αλλοι τραγουδιαρηδες της δινουν δωρο μπλουζακι…
:D:D:D

Αχαχαχαχαχαχαχα μα γιατί το λες αυτό? Οι μέταλ συναυλίες δημιουργούν ερωτικό κλίμα!!!:lol::lol::lol: Και τον δικό μου στη συναυλία των Helloween το 2006 τον γνώρισα…:lol: Πρέπει να αναθεωρήσεις!!! Εγώ πάντως δεν κάνω τπτ ήσυχη κάθομαι οι άλλοι φταίνε…:lol::stuck_out_tongue:

Υποθέτω οτι μιλάτε για Θεσσ γιατι και γω μπλούζα in flames ειχα και δν ημουν με κοπέλα :stuck_out_tongue:

ναι για θεσσαλονικη

Το μοναδικο βιντεακι απο Αθηνα που βρηκα,παιζει να φαινομαστε ολοι,εγω παντως με ειδα:D

δεν έπρεπε να το ποστάρεις το video,κάθε φορά που βλέπω πως έχει γίνει ποστ σε αυτό το τοπικ με πιάνει κάτι :(:frowning:

Now playing: Before The Dawn - …Nowhere
via FoxyTunes

Με βρηκα και εγω… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εγώ είδα τα μαλλιά μου μόνο… :stuck_out_tongue: