Sabaton - Amon Amarth - Testament @Release Athens 22/7/2020

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου, ο Ανοιχτός Χώρος του ΟΑΚΑ, θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης! Μία απόλυτη heavy metal ημέρα, με τους τρομερούς Sabaton , τους θηριώδεις Amon Amarth και τους θρυλικούς Testament να έρχονται όλοι μαζί στο Release Athens 2020, με την υπόσχεση να μην αφήσουν τίποτα όρθιο!

Oι Sabaton κατακτούν κάθε μουσικό πεδίο μάχης, «ισοπεδώνοντας» το πάντα στο πέρασμά τους, ως μια ανίκητη πολεμική μηχανή του heavy metal! Είκοσι χρόνια μετά το ξεκίνημά τους, οι Σουηδοί έχουν καταφέρει ήδη να πετύχουν όσα χρειάζεται μια μπάντα για να θεωρείται ήδη κλασική. Πλατινένιοι δίσκοι, headline shows στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, sold-out περιοδείες σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία και Ασία. Πλέον, έχουν αλλάξει επίπεδο, γεμίζοντας αρένες σε ολόκληρο τον κόσμο και χαρακτηριζόμενοι ως ένα από τα κορυφαία metal live acts της εποχής μας.

Oι Amon Amarth θεωρούν το heavy metal τρόπο ζωής και δίκαια θεωρούνται οι αδιαμφισβήτητοι βασιλιάδες του σύγχρονου epic metal! Το ταξίδι των Vikings ξεκίνησε στις αρχές των 90s και το 2020 άπαντες θεωρούν πως τους φέρνει στο υψηλότερο δυνατό σημείο! Η φήμη των Σουηδών ως μία κατακλυσμική live μπάντα δεν τους εγκατέλειψε ποτέ. Ασυμβίβαστοι και ισοπεδωτικοί, σκαρφάλωσαν στην κορυφή του παγκόσμιου heavy metal χάρτη και δεν δείχνουν σημάδια υποχώρησης.

Oι Testament είναι μία από εκείνες τις μπάντες που δεν αγγίζει ο χρόνος. Οι γίγαντες του thrash metal, ένα από τα ιστορικότερα ονόματα του Bay Area Τhrash, παραμένουν καταπληκτικοί στη σκηνή, με την χημεία μεταξύ των μελών να είναι απίστευτη! Για τρεις δεκαετίες, η παρέα των Chuck Billy, Eric Peterson, Alex Skolnick, Steve DiGiorgio και Gene Hoglan προσφέρει ανόθευτο και αγνό metal, χωρίς να δείχνει την παραμικρή διάθεση να κατεβάσει ταχύτητα. The Bay strikes back!

4 Likes

Καλό πακέτο, δεν ψήνομαι, πάμε παρακάτω

2 Likes

Δεν μπορώ μία την τυρίλα των Sabaton, αλλά ήθελα να δω Amon Amarth και Testament σίγουρα.

Όταν λέει ανοιχτό χώρο του ΟΑΚΑ, ποιον χώρο ακριβώς εννοεί;

2 Likes

τυρίλα έντονη, με γαρνιτούρα testament. κρίμα που δεν θα είναι το πακέτο που είχε αναφερθεί στις φήμες…

1 Like

Εχουμε δει Amon Amarth και Testament μονους παλι καλα. Sabbaton ουτε απεξω ουτε τζαμπα. Παμε παρακατω…

2 Likes

Εμένα μ άρεσε και μπράβο μου που το πα ( ο,τι να ναι ποστ )

2 Likes

Καρδούλες για Amon Amarth
Καύλες για Testament

(Sabaton δεν τους παλεύω μια, αλλά έσβησα το αρχικό μου λολ από σεβασμό σε όσους νιώθουν με την πάρτη τους)

1 Like

Μια χαρά πακέτο.

Μέρα Τετάρτη!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! Ούτε τα μπάνια μας δεν θα χάσουμε

2 Likes

Προσωπικά με καλύπτουν κ τα 2 στα 3.
Για όποιον ψήνεται με ολο το πακέτο προφανώς ακόμα καλύτερα για κείνον!

Καυλώνουμε με Sabaton. Και με δισκάρα στις αποσκευές τους.

Γυρίστε το ανάποδα και γαργαριστέ το με τπτ. Testament μόνο.

2 Likes

AMON AMARTH ΡΕΕΕΕΕ… Απο τις αγαπημενες μου μπαντες εδω και πολλα χρονια και παντα εκπληκτικοι στα live τους οποτε με ενθουσιασε το γεγονος οτι τους ανακοινωσαν. Απο εκει και περα γουσταρω με τα μπουνια Testament και μου ειναι παντελως αδιαφοροι οι Sabaton. Δεν το χανω παντως με Amon Amarth και Testament, count me in.

3 Likes

Περιίμενα πως και πως Amon Amarth σε open air γιατι graspop πριν χρονια ειχα περάσει απίθανα. Με testament γουσταρω πολύ περισσότερο αλλά τι τυριλα είναι αυτη με sabbaton headliners γαμωτο μου. Βάλτε εκει amon amarth να τους χαρουμε σε γφουλ σετ… Πφφ θα τα σκασω τωρα και θα φυγω την ωρα των sabbaton. Υπνος να μαστε φρεσοι δουλεια την επομένη

1 Like

Τι να πούμε δηλ κ εμείς που μας ενδιαφέρουν μόνο οι testament :stuck_out_tongue_closed_eyes:

5 Likes

Εχεις ακουσει και δει live Amon Amarth?

Έχω ακούσει, δεν με αφορούν πραγματικά καθόλου. Λαιβ ως εκ τούτου δεν τους έχω δει.

1 Like

Υπάρχουν εκεί έξω κάποιες μπάντες οι οποίες ακόμη κι αν νιώθεις ότι δεν σε συγκινουν/αφορούν δισκογραφικά, live διεκδικούν και τελικά κερδίζουν το σεβασμό/χειροκρότημα/κοπάνημά σου. Οι Amon Amarth είναι ξεκάθαρα μια από αυτές τις μπάντες.
Προσωπικά δεν με έχουν χάσει ούτε δισκογραφικά, αλλά σαφώς κ αναγνωρίζω ότι απέχουν πολύ από το συγκρότημα που ειχα γνωρίσει το ‘98 με εκείνο το φοβερό ( ειδικά για την εποχή) ντεμπούτο.
Κ ,ναι, υπάρχουν και κάποιοι που ίσως να μη συγκινούνται ούτε καν μ’ αυτό.
Στα λάιβ τους, ωστόσο, μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό.
Οι τύποι ισοπεδώνουν καθε μέρος που επισκέπτονται, κ η ενέργεια/αλληλεπίδραση που έχουν με το κοινό είναι κάτι που δεν το βλέπει κανείς πολύ συχνά σε τέτοιο βαθμό.
Στα τρία τελευταία τους λάιβ στην Αθήνα ( όλα όσα έδωσαν στα 10s δηλαδή) ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικοί- ακόμα και για τους μη οπαδούς.

Having said that- προφανώς κ Testament μόνο!
Δεν τους έχω χάσει σε κανένα λάιβ τους στην Αθήνα κι ούτε σκοπεύω ν αρχίσω τώρα…
Από εποχές θρυλικού Gathering, που παίζαμε μπάλα στο Ρόδον 300 άτομα ( αξέχαστο λάιβ ωστόσο!)
μέχρι το τελευταίο τους (πιο σύντομο σε διάρκεια απ’όσο θα θέλαμε - η αλήθεια είναι) προ τριετίας, πάντα εκεί!
( Κ το line up τους παραμένει dream team )

6 Likes

Εδώ να αναφέρουμε ότι στο release το 2ο όνομα μια χαρά ώρα έχει άρα τα περί φουλ σετ περιττά.

2 Likes

Ironman ήμουν και γω στο λάιβ του 2000 στο Ρόδον. Έπιασα πένα, έχασα όμως και τα κλειδιά μου και αναγκάστηκα να σκάσω πεντοχίλιαρο σε κλειδαρα

6 Likes

Αυτά έχεις να θυμάσαι όμως μετά . Μουσική ευτράπελα ευχάριστα

3 Likes