εγω παντως δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν αυτα τα facts που μας εδειξε,σε σχεση με τη μουσικη αξια του.και εκτος αυτου το τελευταιο fact ηταν τουλαχιστον γελιο γιατι δεν βρισκω κατι κακο σε αυτο,ουτε σε αυτο με το ιδρυμα,διοτι τι με νοιαζει εμενα αν εχει κομπλεξ με το υψος του.για παιδεραστια αφου δεν αποδειχτηκε τιποτα(νομιζω)τοτε ποιο το νοημα να το αναφερεις?εγω ξερω οτι τοσα χρονια ο ντιο δεχεται εγκωμια απο ολον τον μεταλ κοσμο για τον χαρακτηρα του και αυτο μου αρκει.μου αρκει επισης που δεν εχει ξεκατινιαστει ποτε με κανεναν(οπως καποιος αλλος κομπλεξικος που στις συναυλιες του σκοτωνε νανους με το ονομα ronnie)
Η στροφή του από blues-rock σε hard-rock/power-rock ήταν εποχιακή; Αυτό εννοείς;
Και επίσης, ξέρετε κανέναν που να γουστάρει τη γιαγιά του? Εντάξει τη μάνα σου, το καταλαβαίνω, αλλά τη γιαγιά σου!!!1!!1???:-s#-o[-X
Εννοώ ότι είναι ψεύτικος . Βρήκε μια ευκαιρία και ανέβηκε στο τρένο για να αυξήσει το εισόδημα του. Κάτι τέτοιοι έχουν καταστρέψει τη μουσική. Στους ελφ μου άρεσε πάρα πολύ ο Διο γιατί έβγαζε άπειρο συναίσθημα. Το ένιωθε ρε παιδί μου. Έκανε αυτό που γούσταρε.
Ο Ozzy δηλαδή είναι το παιδί του Κατηχητικού? Μάλιστα.
Σε αυτό σίγουρα συμφωνούμε. Τα 3 άλμπουμ των Elf, το ομώνυμο, Carolina County Ball, Trying to Burn the Sun καθώς και το πρώτο άλμπουμ των Rainbow, στο οποίο παίζουν οι Elf πλην του κιθαρίστα (David Feinstein) + του Blackmore έχουν ιδιαίτερο φίλινγκ.
Ενω στο Stargazer και στο Heaven And Hell οχι ε??? Καλα ας το ληξουμε εδω, δεν νομιζω να βγαλουμε ακρη.
Πάντως το ίδρυμα για όσους είναι στη σκιά των άλλων, παράγει έργο και μη το σνομπάρεις. Περισσότερα στο podium αν είναι για να μην εκτροχιάσουμε τη συζήτηση…
Freedomofrock ξέρεις πολύ καλά πως ο Ozzy ήταν πάντα συνεπής προς τον heavy ήχο. Και στους Sabbath και μετά σόλο έπαιζε αυτά που ήθελε. Randy Rhoads, Zakk Wylde, Tony IOmmi. Επίσης ο ozzy μπορεί να είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά αλλά δεν κακοποίησε σεξουαλικά κανά παιδάκι. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
Για το Stargazer ειδικά γνωρίζω ότι ο Dio το ετοίμαζε πολύ καιρό πριν την πρώτη εκτέλεσή του (live, το '75 και μετά στο στούντιο, για το Rising τον επόμενο χρόνο). Το Heaven & Hell ο ίδιος το θεωρεί την μεγαλύτερη επιτυχία του, σαν θέμα, μουσικά, στιχουργικά κτλ. Πιστεύω ότι δεν έκανε μόνο ό,τι του κατέβαινε, ακολούθησε δηλαδή την εποχή, αυτό ισχύει. Δεν πρωτοτύπησε στην καριέρα του ιδιαίτερα, πλην των 3 άλμπουμ με τους Rainbow, ειδικά το Rising, μία από τις απαρχές του power metal.
η λοβοτομή πιάνεται?
νομιζω οτι εχει ξεφυγει λιγο:-s
μιλας για τον ντιο ως ναρκομανη και παιδεραστη,και ξεχνας οτι οζζυ ειναι ο ανθρωπος που εχει παρει οτι ναρκωτικο υπαρχει σε σημειο να μην θυμαται τιποτα σημερα,που ετρωγε περιστερια,που εκτελουσε νανους,που εχει βαλει το πουλι του οπου υπαρχει τρυπα(ασχετα αν δεν εχει κατηγορηθει),που αν εξαιρεσουμε το οτι τραγουδαγε αυτος,στην προσωπικη του καριερα αλλοι εγραφαν τα τραγουδια και αλλος επαιρνε τη δοξα.ε οκ,τι να πω
Για τη κακοποίηση δε το ΄ξερα, έχει γίνει στα αλήθεια ή μούφες?
Πρώτη φορά το άκουσα σήμερα αλλά δεν το αποκλείω.
freedomofrock ισχύει δυστυχώς…
QueenRulez o οζζυ όμως έφτιαξε οικογένεια. O Dio εκεί με τη γιαγιά του.
Bleedin ο ozzy δεν λοβοτόμησε κανένα παιδάκι.
Εγώ πάντως μόνο αυτό για τη γιαγιά του ήξερα και μάλιστα συνοδευόταν από ένα ρατσιστικό σχόλιο εκ μέρους του Dio, που δε θα ήθελα να το αναπαράγω
ρε πως γινεται στα τοσα χρονια καριερας να μην εχει ακουστει τετοιο πραγμα?ψαχνω τοση ωρα στο ιντερνετ και δεν εχω βρει ουτε μια πηγη που να λεει κατι τετοιο.ας μας πει απο που το ξερει ο zouglau
edit:καρβου πες το αυτο το σχολιο που ειχε κανει ο ντιο.σημερα ή θα εξυψωθει οσο πιο πολυ γινεται στα ματια μου ή θα απομυθοποιησω ενα απο τα μεγαλυτερα μου ειδωλα
και πώς βγήκαν έτσι τα παιδιά του? ε? Ε?
Στάνταρ τα λοβοτόμησε μικρά.
επίσης, αυτό για τη γιαγιά του Ντίο ισχύει ναι. Νομίζω ο Ντίνος Σαλάτας το’χε αποκαλύψει πρώτος…
Καλα, ούτε κι εγώ, και γενικά πολλά γίνονται που δε μαθαίνονται, και αυτό πάει και για τον Ozzy. Τώρα συγκρίσεις για το ποιός πήρε περισσότερα ναρκωτικά, ποιός βίασε περισσότερα παιδάκια δε θα κάτσω να ασχοληθώ, εδώ πόσοι λατρεύουν Burzum και Mayhem ξερω γω.
Ο Ozzy ήταν μορφάρα, ο Dio είναι τραγουδιστής, και γουστάρω περισσότερο Heaven & Hell παρά το Black Sabbath.
Αφού λες ότι δεν έχεις ακούσει τους δίσκους των Sabbath με Ozzy.