Το ξανάκουσα λοιπόν το Die Young!
Καλό κομμάτι!
Αλλά οι Rainbow έχουν βγάλει και καλύτερα!
Ουπς! Οι Sabbath ήθελα να πω!
Μπλιαχ!
Το ξανάκουσα λοιπόν το Die Young!
Καλό κομμάτι!
Αλλά οι Rainbow έχουν βγάλει και καλύτερα!
Ουπς! Οι Sabbath ήθελα να πω!
Μπλιαχ!
Ε μα ΛΟΛ δηλαδη
Δεν το 'νιωσες δηλαδή αυτό που σου’κανε? :-k
ΟΥΛΤΡΑ ΓΚΕΥ ΑΛΕΡΤ!
Ο Dio είναι για να τραγουδάει σε πανηγύρια και για ποπ κομματάκια στυλ rainbow in the dark, η για 60s μουσική όπως αυτή που έπαιζε στους Elf. Επίσης είναι μέγας κομπλέξας με το ύψος του και έχει τεράστιο εγώ. Sabbath υπάρχουν μόνο με Ozzy. Τα υπόλοιπα είναι Tony Iommi’s Sabbath and friends.
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!
ελπιζω να κανετε χιουμορ,γιατι ανεξαρτητος του με ποιον τραγουδιστη σας αρεσουν περισσοτερο οι σαμπαθ,σιγουρα εκφρασεις του στυλ’‘ο ντιο ειναι για τα πανυγηρια’’,μονο γελιο μπορουν να προκαλεσουν.
[SIZE=“7”]SABBATH[/SIZE] ακόμα και με Γιοκαρίνη.
ισχυει, τον φανταζομαι να τραγουδα σε πανυγηρια και μονο γελιο βγαζει αυτο.
Aπορω πως δεν εχει κανει ντουετο με Θωδη δηλαδη… Τερμα αταλαντος ανθρωπος. Και μηδεν φωνητικες ικανοτητες. Αφηστε που δεν εχει προσφερει και τιποτα σε αυτα που ακουμε. Εχει τραγουδησει και κατι σαπια κομματακια της σειρας (Stargazer, Die Young, Shame On The Night, The Sign Of The Southern Cross). Μην ασχολειστε παιδες με αυτον τον ασημο, δεν αξιζει πιστευω…
Στο τσακ ήταν να γίνει το ντουέτο, αλλά ήθελε η Θώδη να φοράει τακούνια…
Martian πέστα ρε φίλε,αυτά γράφω τόση ώρα. Το Rainbow in the dark και ο Dio είναι επιπέδου Bon Jovi και γκλαμ ροκ. Αφήστε τον Dio να πηγαίνει στην Όπρα και πιάστε το Sabbath Bloody Sabbath8)
Ειρωνικα μιλαγα φιλε και πιστευω πως το πιασες. Οκ δεν εχω προβλημα που δεν γουσταρεις τον Dio (και τον καθε Dio) αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Υ.Σ. Karvou:lol::lol:
To ότι το πλέον επηρεαστικό και βαρύτερο άλμπουμ των Sabbath είναι το Master of Reality, που ακούστηκε στο θρεντ ‘‘album μεγαθήρια που άκουσα και δεν μου έκαναν καθόλου εντύπωση’’ με βρίσκει σύμφωνο ως προς την επιρροή, όχι όμως ότι είναι και το heaviest τους. Το Dehumanizer είναι ο βαρύτερος δίσκος τους, και ο μόνος με καθαρά doom στοιχεία στην Dio εποχή (το Devil you Know το παραλείπω).
Η απαξίωση του Dio θεωρώ ότι είναι λάθος. Οι Sabs μια χαρά κάβλες είναι με τον Κοντό στο μικρόφωνο, και όσον αφορά τα κόμπλεξ που αναφέρετε σχετικά με το ύψος του, το υπερεγώ του, δεν έπρεπε να μας αφορούν. Και ο Halford είναι γκέι, so what; Εκτός βέβαια ότι έχουν ακουστεί και εγκώμια για τον χαρακτήρα και την ποιότητα του Dio, που επίσης δεν μας αφορούν, η μουσική του προσφορά δεν πρέπει να αποκλειστεί για προσωπικά χαρακτηριστηκά. Εντάξει, σε έναν τέλειο κόσμο ο Ozzy θα έμενε για πάντα στους Sabbath, δημιουργώντας (α, αυτό ήδη το έκαναν) και υμνώντας το Doom, και ο Dio στους Rainbow κάνοντας τα αντίστοιχα για το Power. Σε ένα τέλειο κόσμο whatsoever.
Οκ λοιπόν. Νομίζω πως η άποψη σας για τον Ντίο οφείλεται σε λάθος πληροφόρηση. Ξέρατε ότι :
Εντάξει ρε zouglau, εσύ μείνε εκεί. Αυτό είναι το θέμα μας, εάν έχει χουσούρια, η αν έχει προσφέρει δουλειές που αξίζουν. Ότι ακούγεται το πιάνουμε προσεκτικά και ψύχραιμα και το πετάμε στο καλάθι των αχρήστων.
Oκ δεν ηξερα τα παραπανω facts (και εμεινα λιγο προ εκπληξεως) αλλα δεν μου λενε κατι. Εγω μιλαω παντα με μουσικα κριτηρια και οχι τα προσωπικα του καθενος. Και μουσικα δεν βρισκεις λιγακι ατοπο να θεωρεις ασημαντο και μικρο τον Dio, ασχετως αν σου αρεσει ή οχι?
Ρε φίλε με συγχωρείς αλλά εγώ αρνούμαι να υποστηρίξω και να υποθάλψω ναρκομανείς και παιδεραστές. Εσύ και οι υπόλοιποι dio fans να υποστηρίζετε ότι θέλετε δε λέω, αλλά να ξέρετε ότι υποστηρίζετε την κακοποίηση παιδικών ψυχών.
Ειναι λογικη αυτη??? Δηλαδη υποστηριζω τους ομοφυλοφιλους επειδη ακουω Halford και τους φονιαδες επειδη ακουω Vikernes παραδειγματος χαρην??? Επαναλαμβανω, ΜΟΥΣΙΚΑ κριτηρια. Ποτε δεν συμμεριστηκα τετοιες πραξεις ή/και ιδεολογιες.
Ρε άνθρωπε, μουσικά τον υποστηρίζω, ΔΕΝ με αφορά τι κάνει με τα λεφτά του και το πούτσο του. Συνεχίζεις να μένεις σε ένα θέμα που δεν έχει σχέση με το αν ο Dio έιναι καλός μουσικός, καλός αντικαταστάτης του Ozzy ή οτιδήποτε. Δηλαδή μου λες να ξέρω ότι πήρα cd του Dio και τα λεφτά μου ενίσχυσαν σκοπούς άνομους και αποτρόπαιους; Αυτό σκεφτόμουν δηλαδή όταν είδα 14 χρονώ το Holy Diver και είπα ‘‘ε, ωραίο εξώφυλλο, ας το αγοράσω’’;
Η λογική μου είναι ότι ακούω το όνομα dio και αηδιάζω γιατί ξέρω κάποια πράγματα που έχει κάνει και τα θεωρώ ασυγχώρητα. Με τον halford το μόνο θέμα που έχω είναι ότι έσφαξε κάποια τραγούδια του ozzy.
Στο μουσικό level πιστεύω ότι ο Dio είναι μεγάλος υποκριτής. Όποιος ακούσει elf θα καταλάβει. Είναι σαν να παίζω power metal και ξαφνικά επειδή είναι της μόδας να το γυρίσω στο stoner. ΈΛΕΟΣ!!!