Δεν λέω καλα χρυσα και άλμπουμε με τον Ozzy αλλα για μενα το Heaven and Hell παιζει να είναι το καλύτερ άλμπουμ όλων των εποχών με το Mob rules να είναι σχεδόν ισάξιο. Το Dehumanizer είναι φυσικά πολύ πιο κάτω σαν ποιότητα. Πολύ καλό είναι και το the devil you know αν και δυσκολα θα μπορουσε να φτασει τα μεγαλεια του παρελθοντος, αλλα σίγουρα είναι δισκαρα και μια απο τις καλύτερες επιστροφές.
Κι εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι “δεν εχουν θεση” στη χρυση εποχη των Σαμπαθ.
Και δεν ειδα κανεναν να λεει οτι ειναι ισαξια (ποσο μαλλον καλυτερα) απο τα 6 πρωτα.
Απλα, υπαρχουν αρκετοι πως δεν ειναι 6+2, αλλα 8.
Μου αρεσουν πολυ τα σουβλακια εστω και σκετα(Ozzy),αλλα δεν συγκρινονται με τιποτα με τα σουβλακια με τζατζικι(Dio)
Aγαπημενος μου δισκος απο Black Sabbath το Heaven And Hell!!!
εχει τσιμπησει κανεις τις παρακατω (επαν)εκδοσεις-remasters στα αλμπουμ εποζης ozzy?
2004 rhino
2009 sanctuary
ποια ειναι η καλυτερη εκδοση απο πλευρας ποιοτητας ηχου ρε σεις ? εχω κ τις 2 αλλα δεν εχω καταλαβει καποια διαφορα…αν υπαρχει κανενας super expert εδω μεσα ας πει…μια χαρα μου ακουγονται κ οι 2 παντως
επισης με εχετε μπερδεψει αν το sabotage ειναι η οχι δισκαρα μιας κ εχω τα πρωτα 5 τους κ το H&H και σλεφτομαι αν αξιζει να κατεβασω μονο το sabotage η κ τα επομενα 2 με οζζυ…:-k
ον τοπικ
οποιος εδω μεσα εχει κραξει
masters of reality
vol.4
sabbath bloody sabbath
ειναι κουφος.
το Sabotage δεν κατεβάζεται.
Το Sabotage αγοράζεται με κλειστά τα μάτια.
Το Sabotage έχει τα πιο heavy και διαστημικά riffs των black sabbath έβερ.
Το Sabotage έχει τις καλύτερες ερμηνείες του Ozzy έβερ.
Το Sabotage έχει το Supertzar που είναι ένα επικό μνημείο του prog-rock μόνο του.
Το Sabotage το προσκυνάει η μισή υφήλιος.
Το Sabotage δεν είναι δίσκος.
Το Sabotage είναι Βίβλος.
οκ με επeισες.το κατεβαζω
επισης βρηκα σε dvd τη συναυλια της αθηνας το 2005
οποιος θελει link ας με pm
[B]Black Sabbath - Live Greece 2005
Pro DVD
System: Pal
Size: 3.22 GB
Length: 92 minutes
Date: 2005/06/25
Venue: Rockwave Festival
Place: Malakasa / Athens, Greece
Menu: Yes
Chapters: Yes
Artwork: Yes, included[/B]
Και σύμφωνα με Τον Tony οι Sabs διασκέδασαν στις ηχογραφήσεις του περισσότερο από κάθε άλλη φορά (ο τέρμα λιώμα Ozzy στα τελευταία δεύτερα του The Writ που παίζει πιάνο είναι μια καλή απόδειξη).
Επίσης έχει το Megalomania, την κατ’εμέ κορυφαία συνθετική στιγμή τους.
Ακόμη και το χαζοχαρούμενο Am I going Insane που δεν μ’άρεσε παλιότερα, τώρα το γουστάρω πολύ.
ειδικα ετσι οπως κλεινει το κομματι με τα γελια…και σκανε τα ουρλιαχτα πριν μπει η ΑΛΛΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ “The Writ”.
Aν το poll ηταν Dio Vs Ozzy θα απαντουσα Dio χωρις τον παραμικρο δισταγμο, δε υπαρχει θεμα συγκρισης.Oχι οτι δεν εχει καθολου φωνη ο Ozzy οπως ακουω να λενε καποιοι ασχετοι, απλως ο Dio ειναι κλασεις καλυτερος τραγουδιστης. Επειδη ομως εχω συνδυασει τους Sabbath με τη φωνη του Ozzy…και επειδη με αυτον εβγαλαν 5 δισκαρες…Sabbath με Ozzy
+1…Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες!