Sabbath(Ozzy) vs Sabbath(Dio)

Μα αυτό λέω και εγώ δεν έχει σημασία ο Dio. Ας μιλήσουμε μόνο για Ozzy.
Το link το έχω παραθέσει, ψάξτε να το βρείτε δεν θα το επαναλάβω.[-X
Επίσης για να μην λέτε πως αφήνω αναπάντητα θέματα…Οι κατσίκες μας αρέσουν. Πολύ.
Εδικά οι Goatsnake. Οι οποίοι στο βιβλιαράκι τους γράφουν πως χρησιμοποιούν αποκλειστικά Sabbath Riffs…

dio you are going down…:!:

[QUOTE]LUTHASUN
+1

αλλα πλην τα παρακατω albums…

Seventh Star
The Eternal Idol
Cross Purposes

μεγάλη απογοήτευση…

angus7pl
Συμφωνω απολυτα και σε αυτα προσθεσε και το Technical Ecstacy και ακομα πιο πολυ το Never Say Die… [/QUOTE]

μισο…

πως το εκανε σε παλιοτερα ποστ ο Μπληντιγκ??

ερμ…
ετσι?

[-X

Ναι ρε φίλε. Ήθελα να ξερα ποιός καριόλης και πότε του ήρθε να γράψει ότι το Τέκνικαλ είναι μούφα (ή δεν ξέρω τί μαλακία έγραψε) και το δέσανε κόμπο τόσοι. [-X

ειλικρινα το θεωρω το πιο πολυδιαστατο αλμπουμ τους.
ΟΚ,δεν εχει τη βρωμα των προηγουμενων…αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν ΡΟΚΑΡΕΙ!

και πραγματικα,οταν ακουω τετοιες αποψεις γι αυτο το συγκεκριμενο αλμπουμ, απο φοβο και μονο να μη διαταραχτει η ισορροπια του συμπαντος (και βγουνε αληθινες οι μαλακιες των Ινκας) βαζω να το ακουσω…

το δισκακι κοντευει να γινει see-through με τοση αμπαλλοσυνη.

[-X

Δεν ειναι μουφα το Technical Ecstacy, αλλα δεν ειναι και καμμια δισκαρα, μην τρελαθουμε. Δεν συκρινεται με τα πρωτα 6 με τιποτα, ουτε καν τα βλεπει απο χιλιομετρα…

DAMMIT!!!

:stuck_out_tongue:

#-o #-o #-o #-o

Μην παρουσιαζετε τις γνωμες σας ως γεγονοτα.

Σιγουρα δεν ειναι σαν τα πρωτα 5, αλλα το Σαμποταζ το αγγιζει.

Και εχει και ενα Dirty Women που (γνωμη μου) παταει τη μιση Σαμπαθ δισκογραφια κατω και ειναι ανετα κλασικουρα.

ε σου αξίζει.:stuck_out_tongue:

μαν…εισαι κι εσυ…#-o

Εγω επιμενω, δεν συγκρινονται τα πρωτα 6 ΕΠΗ με το Technical Ecstacy… Γνωμη μου, τι να κανουμε.

Που διαφωνεις;;; Να σου εξηγησω αμα ειναι…8)

Για μενα μιλαει τουτο;;;

α) Δεν είναι “τα πρώτα πέντε και το sabotage” είναι τα πρώτα έξι. τέλος.

β) Το sabotage έχει μέσα “κάτι” Hole in the Sky, “κάτι” Symptom of the Universe, “κάτι” Megalomania και “κάτι” Supertzar που όχι απλά δεν αγγίζονται, αλλά από όλα τα μετέπειτα άλμπουμς Sabbath και Ozzy (μέχρι σήμερα) συγκρίνονται ΜΟΝΟ με τις κορυφαίες στιγμές του Η&Η. Και βασικά το symptom of the Universe παίζει να’ναι και το κορυφαίο κομμάτι Sabbath με Ozzy έβα. Αν διαφωνείς σχετικά με το sabotage, ρώτα τους Metallica, τους Sepultura και τους Machine Head. Κάτι θα ξέρουν που έχουν διασκευάσει κομμάτια του. :wink:

γ) Καλό χρυσό το Technical Ecstasy, αλλά ναι, είναι 2 σκαλιά πίσω από τα μυθικά πρώτα 6.

Για αυτο που αναφερεις στο (γ), ειπα αγγιζει το Σαμποταζ.

Το Τεχνικαλ Εκστασυ ειναι οντως 2 σκαλια κατω απο τα υπολοιπα, αλλα και παλι μιλαμε για δισκαρα.

Γι’ αυτο σχολιασα την αποψη του ανγκους7πλ.

Οσο για το αλλο, απλα εγω θεωρω οτι οπως το Τεχνικαλ Εκστασυ βρισκεται 2 σκαλια κατω απο τα υπολοιπα, ετσι και το Σαμποταζ βρισκεται ενα (ή μισο αν θες :p) σκαλι κατω απο τα πρωτα 5.

Εγω αυτο που τρελαινομαι να βλεπω ειναι η απαξιωση προς το Τεχνικαλ Εκστασυ χωρις λογο.

Κι εγώ παθαίνω το ίδιο για το Never Say Die. 8)

Tώρα συμφωνούμε. :stuck_out_tongue:

ΕΓΚΛΗΜΑ!

Τι λες ρε παλτο;;; :x

YΓ.: Συμφωνω με ΚρισΠ;; 8O

Για εμένα τα πρώτα 6 πάνε μαζί…Δύο σκαλιά κάτω από αυτά το Never Say Die και δύομιση το Technical Ecstasy

ok…

σε λιγο θα βγει καποιος να πει το born again ισαξιο με το ομωνυμο!

ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΖΖΥ ERA!

Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος δεν διακρινει οτι τα Technical Ecstasy και Never Say Die ειναι κατωτερα των 6 πρωτων… Με τιποτα δεν τα λες κακα αλμπουμ ( προσωπικα βεβαια δεν μου αρεσουν παρα πολυ), αλλα η ιεροσυλια ειναι να τα συγκρινεις με οποιοδηποτε απο τα 6 πρωτα θηρια… Δηλαδη αυτα τα 2 απο ποιο απο τα πρωτα 6 ειναι καλυτερα?