Sabbath(Ozzy) vs Sabbath(Dio)

ναι, οκ, απλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι το εξής:

Η ΣΑΜΠΑΘΙΛΑ που λέμε (ουσιαστικά αυτό που σήμερα ονομάζουμε stoner/doom) υπάρχει ακέραιη μόνο στους 3 πρώτους δίσκους.
Από κει και πέρα, μένει ως βάση και αρχίζουν οι πειραματισμοί προς διάφορες κατευθύνσεις. Και prog/art rock, και πρωτο-epic metal, ακόμα και pop (βλ. am i going insane). Ενώ ο Ιομμις ποτέ δεν έκρυψε ότι λατρευε τους Pink Floyd, και αυτό φαίνεται και από τα εξώφυλλα των 2 τελευταίων δίσκων με Όζυ (hipgnosis), όσο και στην εισαγωγή του Die Young που ΖΕΧΝΕΙ Dark side of the Moon.
Από κει και πέρα, με όλες αυτές τις εξερευνήσεις, οι Sabbath είχαν καβάτζα για 3 και βάλε δισκογραφίες. Πιάνανε το spiral architect και τσούπ! Να’σου ένα “Technical Ecstasy”. Πιάνανε το Symptom of the Universe και το Wheels of Confusion, να αμέσως ένα “Heaven and Hell”.

Δεν έχεις και άδικο, με την διαφορά ότι εγώ και στα Paranoid, Master αντιλαμβάνομαι διαφορές και εξελίξεις αυτού που φτιάξανε στο ομώνυμο άλμπουμ. Στα επόμενα απλώς ήταν λιγότερο μπροστά οι blues / rnr επιρροές των Sabbath.

*Εχεις δικιο για το Die Young δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, αν και περισσότερο σε Shine On Your Crazy Diamond μου πάει, παρά σε DSOTM!

[-X

τα προσωπικα,ειναι προσωπικα…πως να το κανουμε…
και αν μιλας για τα ριαλιτυ…διαβασε καμια συνεντευξη του.μπορει και να σου δωσει μια αλλη οπτικη γωνια.

Το οτι ο κοντος πηρε ποδι απο τη μπαντα ΧΩΡΙΣ τη “βοηθεια” ναρκωτικων (οπου ΞΕΡΟΥΜΕ οτι ο καθενας λεει οτι γουσταρει)…δεν ειναι και τοσο καλο!

πιο φυσιολογικη μου ειχε φανει η κατρακυλα με τον Οζζυ!

δεν εθιξα εγω τα προσωπικα κανενος φιλε μου… καποιος αλλος εχει μπερδεψει τη μουσικη με τη ζωη ενος καλλιτεχνη και τα βαζει ολα σε ενα τσουβαλι…

το 2ο σκελος δεν το καταλαβα… sorry!!!:):slight_smile:

δεν καταλαβα ουτε το πρωτο σου.:stuck_out_tongue:

σε αυτο αναφερομαι…

ααα…

ναι.

Αν το βρω πουθενα γραμμενο/αποδεδειγμενο…μπορει να το πιστεψω!

Αλλα ΟΚ!
αλλο το οπαδιλικι και αλλο η Espresso ειδηση!:lol:

espresso είδηση είναι μωρέ η αλήθεια??? :stuck_out_tongue:
Λοιπόν [SIZE=“7”]Ozzy [/SIZE]>>>>>>>>>[SIZE=“1”]dio[/SIZE].
Να το κλειδώσουμε?

Να μην το κλειδώσουμε πριν να αλλάξεις άβαταρ και βάλεις τον όζμπορν παλιογραφικέ ΟΖΑ.:stuck_out_tongue:

ε,δωσε ενα ΛΙΝΚ ρε μαστορα!!!
τι διαολο?
εχω ορεξη να αμφισβητω πραγματα τα οποια δεν γνωριζω?
:lol:

για μενα sabbath=ozzy(παντα για φωνητικα μιλαμε)…βγαλανε δισκαρες και με τον dio (αγαπημενο το heaven and hell)…αλλα δισκος σαν το black sabbath δεν υπαρχει…
εχω συνδεσει τον dio με τους dio(:p),και τους heaven and hell…

το λινκ που λεγαμε δε νομιζω να εχει ορεξη ο zouglau να το δωσει,γιατι πολυ απλα δε νομιζω να υπαρχει.:slight_smile:

Και να ξεκαθαριστεί αν ήταν κατηγορία/φήμη απλά ή καταδίκη(που δεν νομίζω να παίζει…).Γιατί κι εγώ μπορώ να αρχίσω να σας κατηγορώ όλους σας οτι πηδάτε κατσίκες.Αυτό δεν σημαίνει οτι το κάνετε, έτσι?:stuck_out_tongue:

Αν αυτό το λες με βάση κάτι που είδες, τονίζω ότι τότε ήμουν μικρός και δεν ήξερα. :stuck_out_tongue:

Υπάρχω και παραυπάρχω μάλιστα :wink:

Και τώρα που έμαθες, τα ίδια δεν κάνεις?:lol:

για το λινκ λεω:wink:

:lol: :lol: :lol:

μόλις μας αποκάλυψε πως το λινκ βρίσκεται μέσα στο μυαλό του και πως αφου υπάρχει,υπάρχει και το λινκ 8)

Παρατηρώ το θέμα με τα προσωπικά του Dio να γίνεται το κύριο θέμα συζήτησης. Πριν από λίγες μέρες τα λέγαμε πάλι και νόμισα ότι καταλήξαμε στο ότι δεν θα έπρεπε να μας αφορούν το πώς χρησιμοποιεί τα λεφτά και τον μπούτσο του. Γιατί ακόμα ασχολείστε δεν το καταλαβαίνω. Έχει τόση σημασία; Αλλάζει κάτι στην μουσική ποιότητα της μπάντας; Ή το γεγονός ότι ο zouglau έχει ή δεν έχει σχετικό λινκ; Είστε λάθος, μάγκες.