DIO χωρις 2η σκεψη…
οχι οτι απαξιωνω τα αλμπουμ με τον ozzy απλα…
DIO & ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
DIO χωρις 2η σκεψη…
οχι οτι απαξιωνω τα αλμπουμ με τον ozzy απλα…
DIO & ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
2 Ερωτησούλες…
Πόσους δίσκαρους έβγαλαν οι Sabbath με τον Ozzy? Με τον Dio?
Ποια η επιδραστικότητα των Sabbath με Ozzy? Με dIo?
Ronnie james die!now!
HE WENT TOOO FAAARRR…
he went too far
Σίγουρα περισσότερους καλούς δίσκους με Ozzy. Θα έλεγα 6 μέχρι και το Sabotage. Mε τον Dio έβγαλαν 3 δισκάρες. Αυτή είναι η άποψή μου. Οι περισσότεροι αποδέχονται ως δισκάρα μόνο το Heaven & Hell, καλό δίσκο το Mob Rules και κακό το Dehumanizer. Αυτό τι νόημα έχει; Να δούμε με ποιον η μπάντα είναι καλύτερη; Η με ποιον η μπάντα αξίζει να ονομάζεται Sabbath και με ποιον Iommi & friends;
σκορ 6-2. Καθαρή τσόντα.
αλλά το ένα από αυτά τα 2 γκολ ήταν σαν του Μαραντόνα το 86. Πέρασε όλη την άμυνα, ντρίπλαρε τον τερματοφύλακα, τα δοκάρια, την κερκίδα, τα σημαιάκια του κόρνερ, τον πασατεμποπώλη, τον πάγκο με τα κασκόλ και τα αρκουδάκια και σκόραρε με το τακούνι.
Ε δεν του βγάζεις το καπέλο?
Υοu foul. Because.
Sabath να είναι κι όπως να είναι :D:walkman:
οοοοοοοοχι
ΔΕΝ καταλαβες…
ΠΡΕΠΕΙ να διαλεξεις πλευρα!
ΤΩΡΑ!
γιατί κανείς μας δεν μπορούσε να το πει αυτο πριν;
Sabbath ρε!!!
Το θέμα δεν είναι ότι δεν το είπε κανείς (οκ, εγώ πάντως δεν το είπα) αλλά το δικαίωμα που έχει ο καθένας να ακούει όποια εποχή της μπάντας γουστάρει, και ακόμα κι αν δεν είναι η signature εποχή τους, να την ονομάζει το ζενίθ τους. Η συζήτηση όμως ξέφυγε στο κλασσικό “τι εστί Sabbath ωρέ” και στα προσωπικά δεδομένα του Dio και του Ozzy. Είμαστε φανμπόϋδες (και μη) δύο στρατόπεδα, τώρα για το ποιος έχει δίκιο, τράβα ρώτα τον Iommi, ο οποίος πιστεύω ότι είναι η ουσία των Sabbath (και αυτό όχι επειδή το διάβασα στο Metal Hammer).
Απολαυστικός
πώς δεν το 'πε κανείς???
:p:p
βέβαια έχω ψηφίσει οζζυ (εννοείται).
Ronnie James τι??? :-k:-k
Το βλέπετε κάπως μονόπλευρα κύριε Ζούγκλα. Ο Όζζυ ήταν στους Σάμπαθ δέκα χρόνια, ο Ντίο δύο (μιλάμε για τις “καλές” περιόδους πάντα). Σε επιδραστικότητα δε συγκρίνονται αλλά δε θα μπορούσαν κιόλας, γιατί το 1970 οι Σάμπαθ ήταν κάτι νέο, ενώ το 1980 σε καμία περίπτωση. Αλλά και πάλι με τους δύο δίσκους με το Ντίο κατάφεραν αφ’ ενός να εμπνεύσουν αρκετά βρετανικά συγκροτήματα της εποχής (του γνωστού κινήματος) και αφ’ ετέρου, το σημαντικότερο, να επηρρεάσουν καταλυτικά ένα τεράστιο κομμάτι της αμερικάνικης (κυρίως) power/epic σκηνής (ξέρω, στ’ @@ σου :p, αλλά).
Δε σε χάλασε που έκανα τα “επιχειρήματά” σου φύλλο και φτερό Ζουγκλάκο!
Αρνιέμαι, αρνιέμαι, αρνιέμαι…
Όπως είπε ένα παλικάρι (ή κοπέλα, τί σκατά ήτανε), Σάμπαθ να ναι κι ό,τι να ναι ρε αιδοία!
@Mariner Του Hetfield μωρέ το ronnie λέω των Metallica…ουπς ακόμα μια μπάντα που επηρεάστηκε από Sabbath με Ozzy.
@Γράκχε, γράκχε, γράκχε…οι diosabbath ενέπνευσαν κόσμο δε λέω όχι. Απλά δεν αντέχουν σε σύγκριση με τον ozzy. Δύσκολο αλλά αληθινό. Αν θες να κάνεις φυλλοφτερό τα επιχειρήματα μου, τι έχεις να πεις για τον παιδεραστή dio?
Εμμμμ τίποτα, γιατί πρώτον το χω ακούσει μόνο από σένα και δεν το χω επιβεβαιώσει από πουθενά αλλού, και δεύτερον μίλησες για επιδραστικότητα και όγκο έργου και όχι για προσωπικές ανωμαλίες/διαστροφές/τί-ν-αυτό-το-σίχαμα-Παναΐα-μ. Εγώ για τον Όζζυ δεν είπα τίποτα.
Και το ξαναλέω. Αν ο Ντίο έμενε στους Σάμπαθ μέχρι το 1990 και όχι μόνο μέχρι το 1982, τότε θα είχε νόημα να κάνεις συγκρίσεις σε επίπεδο επιδραστικότητας και ποσότητας δισκαρών.
απλα δεν συγκρινονται σαν προσωπικοτητες… ο dio δεν εκανε τσιμπουκι τη ζωη του για να τα τσεπωσει και οσο για το αν ειναι παιδεραστης δεν το ξερω και δεν το πιστευω…
Γράκχε καλώς ή κακώς όμως η επιδραστικότητα δεν μετριέται με αν και εφόσον. Μετριέται με γεγονότα.τα χει γράψει καλύτερα από μένα ο bleedin
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες ντάξει
είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτός ο επικός χαρακτήρας που βγήκε στους δίσκους με τον Ντίο προϋπήρχε σε κομμάτια όπως το wheels of confusion, το supertzar ή το symptom of the universe, και απλά τότε αναπτύχθηκε σε τόσο μεγάλη έκταση? :-k
Διαφωνώ κάθετα δηλαδή ότι ο Ντίο τους άλλαξε.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει νομίζω και με το technical ecstasy.
prog/art rock κομμάτια είχαν οι Sabbath και πιο πριν (βλ. Spiral Architect), απλά τότε αποφάσισαν να αναπτυξουν αυτή την πτυχή τους σε μεγαλύτερη διάρκεια.
Βασικά, πες μου μία πτυχή του ΜΑΙΤΑΛ που ΔΕΝ προϋπήρχε στους Sabbath:!: σε νίκησα :p:lol: